Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 245 016
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Покрай прибиранията сега си отворих пак Инстаграм. Въпросното стори на Мартин с розата е на песен на Lewis Capaldi.
Пее се
And now the day bleeds into nightfall
And you're not here to get me through it all
I let my guard down
And you pulled the rug
I was getting kinda used to being someone you loved

Това е песен от гледната точка на зарязан човек, според мен ми пуска кукички

# 286
Даниела и Мартин ни пускат кьорфишеци. Не мисля, че към момента са заедно. То и Маги миналата година пускаше снимки, описания, ама...

# 287
Даниела се показва с много рози, Мартина се показва с рози, Мартин пуска разни съобщения, че му е романтично, придружени с рози => Мартин не е избрал нито Даниела, нито Мартина.

# 288
Даниела се показва с много рози, Мартина се показва с рози, Мартин пуска разни съобщения, че му е романтично, придружени с рози => Мартин не е избрал нито Даниела, нито Мартина.
Даниела е дори накрая на формата им дават да живеят заедно в някакъв хотел и на Даниела розите са от Мартин

# 289
Даниела е дори накрая на формата им дават да живеят заедно в някакъв хотел и на Даниела розите са от Мартин

Преди допусках, че може да е тя, ако е чак толкова специална за продукцията, но точно след тези рози съм убедена, че не е.

А това за хотела и розите от Мартин ми е даже смешно. Остава да напишеш, че и останалите рози, дето раздава, са лично купувани от него. Сега, че ще се разиграва още цирк, е ясно.

# 290

Преди допусках, че може да е тя, ако е чак толкова специална за продукцията, но точно след тези рози съм убедена, че не е.

А това за хотела и розите от Мартин ми е даже смешно. Остава да напишеш, че и останалите рози, дето раздава, са лично купувани от него. Сега, че ще се разиграва още цирк, е ясно.
Ами казаха ми го това за хотела и, че е тя спечелила пък ще видим...

# 291
А  знае ли се Васил към кои други дами е показал интерес освен Косара?

# 292
Мартин избира Даниела. (потвъдено ли е?)
Васил - Косара. (наистина ли?)
Виктор - пускаха се спойлери, че избира Любомира, а сега последно време, че никоя не избира?

Някой има ли сигурно инфо? Че доста се обърках Satisfied

# 293
Мартин - никоя
Васил - никоя
Виктор - Любомира

Това са спойлерите от П - предишните ѝ се оказаха верни, така че и за това вярвам.

# 294
Не е баш спойлер, но разкрива потенциални “лагери”, затова ще го напиша тук.

Прегледах ИГ на участничките. Даниела явно си е станала близка с Росица и Ферай - само тях двете следва, като и двете и лайкват постовете. Прави впечатление и че Валерия (сезон 2) харесва Даниела и ѝ е харесала доста неща.

Мартина явно е най-близка с Анна-Мария - между двете има най-голяма активност. Но следва и всички други - без 3-те по-горе (Даниела, Росица, Ферай).

Силвия и Ива изглежда са горе-долу неутрални, защото следват Росица и Ферай, но не и Даниела.

# 295
Супер си! 🌹 Нещо за Бранимира ,Косара и Буба?

# 296
За Косара разбрах, че е много добра приятелка с Айлин 😜

# 297
Косара, Буба и Бранка са към втория тим - с Мартина, но следват и Роси. Явно като цяло се очертава, че Даниела е най-големият дразнител, следвана от Ферай.

# 298
  • България
Коя е Буба? Пишете ги с истинските им имена, моля.

# 299
Буба = Любомира, така ѝ викат в къщата.

Общи условия

Активация на акаунт