Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 244 970
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Спойлерът за Даниела принципно пасва на хронологията. Виктор на 24ти или на 26ти писаха, че да го видели в самолет да се връща, а Марто беше след трети март. Като цяло вече тогава се появиха всички любимки лайв в социални мрежи да постват сторита и тн. Чудих се какво се губи точно в тия 10 дена и как почти всички са се прибрали вече 😀

При всички положения аз си преминавам към Хелс кичън и зарязвам Ергена. Може да погледна финалния епизод. Губя си времето 😀 не може единия ерген е да е загубена кауза изначално (познавам го лично), а другия дето е на 40 с големи дъщери да се прехласва като тийн, който се има за умен и интересен. Няма читава свалка / флирт / романтика в този сезон и мен с това ме загубиха. Имах надежда Марто да спаси положението, но не се получи. Времето ми струва повече 😂

# 391
Две седмици преди финала Мартин събира - Ана Мария, Силвия и Мартина като говори с всяка поотделно, че вече е избрал своят жена в лицето на Даниела. От там им правят с Даниела собствен дом и ги снимат в битието как живеят заедно, а накрая и предлага пръстен. Към днешна дата те все още са гаджета и отношенията им след снимките не са приключили, а се развиват с пълна сила

Аз бях писала, че ги видях точно трите да се прибират на 21.02, та ако е така Даниела и Мартин са си откарали половин месец семеен живот след това.

# 392
Това,което се е случило между Мартин и Даниела в Шри Ланка най вероятно е вярно, но в София едва ли продължава. Мартин имал ново завоевание вече. Описаха ми я като висока,руса,била много красива, която в момента е последна година студентка по право

# 393
Хаха то стана манджа с грозде. На мен ми излезе в Тредс това с таксиджията и Йоана и го качих, после пък с Даниела бил, сега пък със студентка по право. Някое от трите ще да е вярно.

# 394
Васил с Косара, Виктор с Любомира и Мартин с Даниела ли излиза накрая? Вече виждам защо Бранимира не печели, то тя сама си е загубила с това поведение.

# 395
Какво е направила Роси, че вече само я дават да мрънка.
От спойлерите на П. преди време… Направила е гаден коментар за Любомира и бързо след това е изхвърчала. Може по същата причина да ѝ режат ефирното време.

# 396
Не видях това да е качвано тук, коментари на Даниела и Алек в профила на Васил, поста му е от 05.09.2024, коментарите са от преди 26 седмици, тоест преди Ергена.

# 397
С Александър се познават, а за Даниела може и да е случайност. Този му пост има 150 хиляди харесвания. Според мен е бил спонсориран.

# 398
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз я питах Роси дали нейното напускане има общо с Любомира и тя каза,че няма такова нещо.Разбира се,не очаквам да си признае.
Иначе и аз като нея се чудя на Виктор какво намира в Любомира.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 05:01 от Adoralova

# 399

Ей това стори е качил Мартин

# 400
На този пост на Васил и на мен ми е попадал, и аз се хилих. Не мисля, че беше спонсориран.

# 401
С Александър се познават, а за Даниела може и да е случайност. Този му пост има 150 хиляди харесвания. Според мен е бил спонсориран.

Нищо чудно да е бил спонсориран. Аз самата чрез именно този пост (излезе ми във фийда) разбрах за съществуването на Васил.

Ей това стори е качил Мартин

Това към Йоана ли би трябвало да е насочено? Grinning

# 402
Здравейте на всички, много упорито започна да се появява информация, че Клаудия е една от финалистките?
Някой нещо по темата знае ли?
На мен към този момент това ми се струва леко абсурдно, за мен Витор не я харесва грам.

# 403
Бранимира не е финалистка. Едната финалистка е Любомира, която в крайна сметка печели. Другата не знам коя е - може и да е Клаудия, но по-вероятно Косара.

# 404
Бранимира не е финалистка. Едната финалистка е Любомира, която в крайна сметка печели. Другата не знам коя е - може и да е Клаудия, но по-вероятно Косара.

Значи всичко е ясно от самото начало, нямам думи.
За Васил знае ли се нещо?
Аз пък там предполагам Косара.
Според мен тя ще го хареса.

Общи условия

Активация на акаунт