Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 244 926
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
За Ергенът наистина няма много спойлери вече. Помня в началото, че се говореше, че Росица е изхвърчала след спор с Любомира - може да е днес? Била я нарекла “грозотия” или нещо от сорта.

# 481
Нямаше ли спойлер, че майката на Роси е летяла за Шри Ланка?

# 482
Точно така - имаше два опониращи си спойлера - единият, че Роси си тръгва след скандал, а другият, че родителите ѝ били в Шри Ланка за срещи. Ще се разбере скоро кой е бил прав.

# 483
Нямаше ли спойлер, че майката на Роси е летяла за Шри Ланка?

Имаше, но имаше и спойлер, че останала без роза след скандал (може би в епизода довечера). Така че и да е била майка й там, може да не е стигнала Роси до финал. Но аз предпочитам момичето да излезе по-скоро и да не се мъчи до края.

# 484
Спойлерът беше само, че майката е летяла до там. Може да е отишла да я прибере. На мен Роси ми изглежда пред нервен срив честно казано.

# 485
А потвърди ли се спойлерът, който тук се появи още в началото, че Любимира и Виктор са приятели и всичко е театър?!

# 486
А потвърди ли се спойлерът, който тук се появи още в началото, че Любимира и Виктор са приятели и всичко е театър?!
Доколкото знам са били на едно и също парти или нещо такова и са се последвали от там, това е всичко.

# 487
Ако е верен спойлерът, че Мартин събира Мартина, Силвия и Анна-Мария, за да им каже, че вече е избрал Даниела - то скоро ще е. Само те останаха от неговите.

# 488
  • София
И Ива.

# 489
Ааааа, забравих Ива. Значи може още една седмица да ги размотава.

# 490
  • Stockholm
Значи Ива изчезва другата седмица,  Мартин си продължава с меркантилната "писателка", очаквайки точната тарифа, а Виктор и Васил ще раздават рози на останалите докрая на шоуто Joy

# 491
https://www.youtube.com/watch?v=soqt2RP2tfM
Мисля, че е това въпросното интервю. На мен не ми понесе, не можах да го изгледам.
Да това е. Не казва в прав текст, намеква го. Но нямам сили пак да го изгледам, за да кажа точно минутата.

# 492
  • София
В Ергенът видяхме, че следващият епизод влизат две нови, едната е Алекса, другата я показаха само в гръб и може би е онази Анета с Шрек.

# 493
Не мисля, че Даниела и Мартин са заедно дори да е избрал нея. Ето бижуто, което той визираше снощи все още е на врата и.

# 494
Другата, която влиза, на 100% е Шрековица. В промото за следващия епизод се вижда мома с цял бял бански, който е 1:1 с този на Шрековица в профила ѝ.

Била е активна на 29.01, като следващият ѝ пост е от 11.02, така че не се е задържала много. Нормално де. Розови замъци няма кой да ѝ предложи. Нямам търпение да видя реакцията на Мартин. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт