Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 244 909
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Някой знае ли кои са финалните двойки в "Един за друг"? Нали вече не се снима, а зрителите ще изберат победителя, но поне да разберем кои остават на финала.

# 571
  • Сливен
Още една снимка, от профила в Тик-ток.
Във видеото предното , се виждат 3те жени - Марияна, Ани и Вили, както и 3ма мъже - само Мартин познах, другите 2ма не мога да разпозная кои са...

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 10:25 от сикрет

# 572
Мартин явно е сменил отбора, щом тренира с Ванко.

Иначе много са отслабнали, браво!! Дано и да успеят да задържат след предаването. Предполагам още снимат.

# 573
  • София
Даниела продължава да си носи бижутата от бившия. Явно с Мартин нищо не се е получило.

# 574
Даниела продължава да си носи бижутата от бившия. Явно с Мартин нищо не се е получило.
Нали ако ги махне, ще напишете обратното. Имаха опит за връзка, не знам докъде са стигнали.

# 575
  • в сърцето на един мъж...
Някой знае ли кои са финалните двойки в "Един за друг"? Нали вече не се снима, а зрителите ще изберат победителя, но поне да разберем кои остават на финала.

Тая седмица нали не изгониха никой. Май се чува, че са Ивелина и Герман.

# 576
Ергенът - П. потвърди, че Мартин събира Анна-Мария, Мартина и Силвия, за да им каже, че вече е избрал. Остава само да разберем обаче защо се е прибрал последен и то сам.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 17:53 от Lilly_85

# 577
Имаше инфо, че след като се събрали на острова да живеят уж заедно с Айгюл, тя все скандали вдигала на Елвиса, но пак не ставаше ясно стига ли се до пръстен, или е имало женихът- беглец.

# 578
Остава само да разберем обаче защо се е пробрал последен и то сам.
Защото ако не се прибере сам, а с някоя, ще се развали изненадата, още на летището в Шри Ланка го налазиха българи.

# 579
  • Сливен
За тези които следим/те и четем/те "Живот на кантар" - ето ги двете снимки. Мъжа най-отзад, със черна коса и брада, на кростренажора, не знам кой е.

И това дали е Мартин - зад Ани, долу на постелката.

# 580
  • София
Според мен това е Марияна с качулка и грейка. Единият мъж е Славко, този с черното не знам, малко на Сонай ми прилича. Може пък и да е външен, не е в синьо и все пак си е стори за Ванко, а не тв.

# 581
  • Сливен
То за Мариана, Ани и Вили е ясно, написах 3 жени. Ама мъжете, малко се колебая - със синьото мисля че  е Славко, долу на постелката поне според мен е Мартин, а най-отзад и на мен ми заприлича на Сонай и се чудя, дали е нямало някакво "връщане" на участник, както при други предавания.. 🤔

# 582
Някой знае ли колко сме по-назад в Живот на кантар от заснемането- 2-3 седмици ли?

# 583
Днес излезе инфо , че Мартин дава три черни рози тази седмица. Явно е, за да им каже, че е избрал Данка. Както пишеше тук...

# 584
То и без черните рози ни е ясно. Явно затова има 3ти ерген, че изборите на другите двама вече са ясни и става доста скучно предаването.

Общи условия

Активация на акаунт