Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 244 850
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
А каква е връзката на Даниела с Бачорски?

Случайно явно е само Росица и затова такова отношение получава. Аз съм писала 100 пъти и пак ще го напиша, че за мен Мартин и Даниела се познават поне задочно от преди. Няма как тя да не го е виждала от участието му в ИВ или той нея покрай Бачорски. Очевидно се е знаело и кой е ергенът, няколко пъти се изпускат да го кажат в предаването.
Приятелка е с жена му.Май се познават от доста време и двете са от Смолян.

Даниела е от Чепеларе, Атанаска е от Смолян, но да, от един край са и са приятелки от много отдавна май. Данка е кръстница на едното дете на Бачорски. Сега може и на второто да стане.

# 601

Случайно явно е само Росица и затова такова отношение получава. Аз съм писала 100 пъти и пак ще го напиша, че за мен Мартин и Даниела се познават поне задочно от преди. Няма как тя да не го е виждала от участието му в ИВ или той нея покрай Бачорски. Очевидно се е знаело и кой е ергенът, няколко пъти се изпускат да го кажат в предаването.
Даниела е знаела доста неща за Мартин, поне така каза АМ, вкл. за не доброто му финансово състояние. Поведението им обаче за мен е такова, като да са имали предварителна договорка помежду си, какъв театър да играят в Ергенът. Тя да продава книгата си като наръчник за моми как да свалят богати мъже, а той да се покаже, като баровец, бохем и да стане прототип на Баровеца, в новата й книга.

# 602

Много добри приятелки са с жена му, тя беше и публикувала стори,че Даниела е единствения стойностен човек,заради който ще гледа Ергеня.😃В инстаграма й на Бачорска, има цяла "папка" за организацията по издаването и представянето на книгата. И са заедно с Вероника Михнева и май Рападопола или както там се казва. 😃

# 603
Здравейте, до сега основно ви четях без да се включвам, но реших и аз да пиша. Попадна ми един пост, че Косара е изгонена от продукцията, защото е написала писмото, че Даниела има връзка навън. Има ли информация дали това е така? Като цяло за Васил май няма инфо кой е избрал.

# 604
Споменава се, че Васил избира КоЗара.

# 605
Имаше слух, че при Витор накрая остават Клаудия и Бранимира- на мен ми се строи доста абсурден, ама почвам да се питам дали не е верен-в следващия епизод дават Косата как казва, че Виктор игнорира Люба и само с Клаудия си говорел.
Дали наистина няма да се окаже вярно.
Любомира е склонна сама да си ходи според мен.

# 606
Не е Бранимира - тя се е прибрала преди финала.

# 607
Имаше слух, че при Витор накрая остават Клаудия и Бранимира- на мен ми се строи доста абсурден, ама почвам да се питам дали не е верен-в следващия епизод дават Косата как казва, че Виктор игнорира Люба и само с Клаудия си говорел.
Дали наистина няма да се окаже вярно.
Любомира е склонна сама да си ходи според мен.

Бранимира си беше в София докато все още се снимаше предаването.

# 608
Напротив, слухът е, че Виктор си тръгва точно с Любомира.

# 609
Стига бе! Клавдия ли ще е на финал?? 🤯
Най-вероятно Люба и Клаудия - да, като в крайна сметка Люба печели. Бранка се прибира втората половина на февруари, а други Викторианки няма.

# 610
На мен ми е най-интересно дали е истина, че Мартин не избира. Ако е така, какъв ли обрат е станал?

# 611
Аз разбрах ,че имало известно време ,в което дамите са прекарали в къщата на Ергените.И от там вече са разбрали ,че "никоя не става" и се прибират сами.

# 612
ХК
Тази седмица никой повече няма да си ходи от ХК, нали. В Люлин бяха в този състав.

# 613
Имаше спойлер, че Данка и Мартин ги отделят в отделна къща, да си живеят само двамата, до края на предаването. Така, че не ми се вярва Мартин да си тръгва сам. Ако стане така, значи са се изпокарали с Данчето в съвместния им живот.

# 614
В началото беше пуснат спойлер, че Мартин не избира никоя, Виктор - Любомира, а Васил - Косара.
Ако му се доверим, се чудя при Мартин какво е станало.

Общи условия

Активация на акаунт