Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 244 845
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, до сега основно ви четях без да се включвам, но реших и аз да пиша. Попадна ми един пост, че Косара е изгонена от продукцията, защото е написала писмото, че Даниела има връзка навън. Има ли информация дали това е така? Като цяло за Васил май няма инфо кой е избрал.

Изглежда, че горният сценарий отпада предвид, че Косара вчера си призна и не я изгониха. Simple Smile

# 616
В началото беше пуснат спойлер, че Мартин не избира никоя, Виктор - Любомира, а Васил - Косара.
Ако му се доверим, се чудя при Мартин какво е станало.

Аз имам спомен, че Мартин избира там Даниела, но към момента не е с нея, че тя се е върнала при бившият. За останалите е така както сте написали. Но не мога да съм сигурна, защото доста време мина от тогава. За Косара имаше нещо, че е стигнала до болница заради инжекции за тен.

# 617
  • Stockholm
Не се знае, може да стават драми в следващите епизоди.

# 618
Спойлерите, които не знам дали още стоят в темата, дадени от една потребителка, която определено знаеше какво се случва в движение, в един момент бяха, че на този етап от снимките Мартин се е спрял на Даниела, а Виктор се двоуми между две.

Заради Мартин май се е наложило да влезе спешно заместник на ерген 3, който пък се бил отказал в последния момент. По-нататък същата потребителка сподели, че Виктор избира Любомира, а нещата са се завъртяли така, че Мартин и Васил си тръгват без никоя.

Но вече не знам какво къде стои и доколко е вярно, пиша по спомен.

# 619
Аз си спомням един от последните спойлери беше ,че финалистките на Марто са зодия стрелец.😀  Ако им знаете зодиите може да се ориентираме.

# 620
  • Сливен
За Живот на кантар -както още една съфорумка писа, май наистина може да се окаже, че Сонай е на кростренажора в края. Имах съмнения, че ще има "връщане" на човек, така и ще стане, като гледам.

# 621
Наистина на него приличаше участникът във видеото на Ванко.

# 622
  • На морето!
Кои бяха останалите- Мартин, Вили?

# 623
  • Сливен
Мартин, Марияна, Вили, Анна, Славко и да - подвърждавам на 99% че е Сонай 😃

# 624
  • София / Пловдив
За Живот на кантар -както още една съфорумка писа, май наистина може да се окаже, че Сонай е на кростренажора в края. Имах съмнения, че ще има "връщане" на човек, така и ще стане, като гледам.

А някаква идея на какъв принцип избират да върнат него?
На мен ми е интересно и как се движат със свалянето на килограми отпадналите вече участници, които все пак се борят за допълнителна финансова награда.

# 625
  • в 1001-та нощ
Аз си спомням един от последните спойлери беше ,че финалистките на Марто са зодия стрелец.😀  Ако им знаете зодиите може да се ориентираме.
Даниела е Стрелец

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 02:00 от Не се сърди, човече

# 626
  • Сливен

А някаква идея на какъв принцип избират да върнат него?
На мен ми е интересно и как се движат със свалянето на килограми отпадналите вече участници, които все пак се борят за допълнителна финансова награда.

Както писах в основната тема  - имам съмнения, че може би от всички напуснали до момента, ще върнат този, който е свалил Най-много килограми.
Но това е само мое предположение.

# 627
Живот на кантар  : Нанси гледаше към Червените ,
когато казваше че някой напуска веднага ,тъй като е под червената линия.Май е Йорданка ,само нея я няма при финалистите .Тодор не е със сигурност Trollface

# 628
Аз си спомням един от последните спойлери беше ,че финалистките на Марто са зодия стрелец.😀  Ако им знаете зодиите може да се ориентираме.
Даниела е Стрелец

И Ана-Мария май

# 629
Да - Силвия е Скорпион, а Мартина Овен. Но аз нещо не виждам Ана-Мария да остане до края.

Общи условия

Активация на акаунт