Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 244 850
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Мартина ще върне роза на Мартин обаче, това също се появи като спойлер в един момент.

# 631
Тук са си  Ана-Мария, Мартина и Силвия от 21.02, посрещна ги Диана на летището.

Аз вярвам на този спойлер на Rusty15 от 25 февруари, че са ги видяли заедно да пристигат. С тези черни рози сигурно ще приключат следващата седмица, за да остане Мартин с Даниела.

# 632
За Турнири на волята в Пловдив:
Първа двойка: Гешев срещу Добрин. Добрин победи.
Втора двойка: Алекса срещу Светлин. Светлин победи.
Трета двойка: Раду (замества Мартин) победи Гридин.
Четвърта: Рълев победи Дунев.

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 19:45 от Meddyy

# 633
  • София
Верно ли са им дали да карат колелета на турнира в Пловдив?
https://www.facebook.com/kalina.bozukova/videos/591174157308964/
Единия полуфинал е Раду срещу Светлин - гледах клип сега: дърпаха въже с количка по средата, Светлин би, но не знам дали не играят до 2 или 3 точки
Редакция:
Добрин печели, май Раду е втори:

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 21:03 от dido2k

# 634
Май Бобри ще спечели колата Cry

# 635
Верно ли са им дали да карат колелета на турнира в Пловдив?
https://www.facebook.com/kalina.bozukova/videos/591174157308964/
Единия полуфинал е Раду срещу Светлин - гледах клип сега: дърпаха въже с количка по средата, Светлин би, но не знам дали не играят до 2 или 3 точки
Редакция:
Добрин печели, май Раду е втори:

Значи ако е така, ето класирането след Пловдив:

1. Добрин 54
2. Светлин 45
3. Гешев 42
4. Алекса 41
5. Рълев 34
6. Андрей 32
7. Дунев 24
8. Раду 35 / 16 (35 ако Раду "наследява" точките на Марто, ако не значи 16)

Сигурно спечелените точки съответно според крайното ти място ще са различни за финала. Защото ако останат същите той турнира вече е свършил, защото Добрин ще спечели най-малко 5 точки и ще има 59, а Светлин и да стане първи ще има 57. Така че няма шанс да не ги променят за финала.

# 636
Раду наследява точките на Мартин (от ИГ на Гешев).

# 637
Няма контузени и всичко мина безпроблемно. Един от елементите беше три обиколки с колело, за да вкарат в действие залата на Колодрума, което беше интересно.
По време на полуфинала с дърпането на количката Светлин получи крампа и просто нямаше как да си даде зор срещу Раду.

# 638
Интересен спойлер от фб ми попадна, източникът е анонимен:
Колието, което Мартин и "подари" е рекламно под наем за предаването. Даниела както и днес ще се подхвърли си е във връзка и след края на предаването си се прибра при гаджето. Участието на Мартин и Даниела в този формат е предварително уговорено, което Мартина ще разбере тези дни и ще си тръгне сама.
На Мартин е обещан бизнес, който да му вдигне заведенията на крака от гаджето на Даниела /също собственик на ресторанти/ в замяна на това, двамата да влязат в Ергена и да убедят квачките наивни пред екраните, че книгите на Данка са истински и стратегиите  в тях работещи.
Хора, Мартин е покерджия. Ако няма заложени на масата пари, които да спечели, не му е интересно ... Бедна, мързелива и само искаща пари не му е в таргет групата ... Да плаща за едното присъствие и междукрачие ... моля ви ... шъ го обидите Wink

# 639
Звучи ми изсмукано от пръстите. Няма такъв любовник, дето ще плати да вземат гаджето му в Ергенът. По-скоро щеше да мисли за Биг Брадър, някое по-неутрално предаване. А и не ми се вярва Мартин да е толкова закъсал финансово, че за пари да се прави на влюбен, ако я знае каква е.

Ще видим, де. Предният спойлер беше, че Мартин казва на Мартина, АМ и Силвия, че вече е избрал и няма смисъл да стоят, след което те се прибират (21 февруари - ако не се лъжа, последно гледахме около 10-ти, значи още 1-2 седмици).

# 640
  • Бургас
И на мен не ми се струва логично спонсорът на Данка да плаща тя да се изявява баш в Ергена, да им се пише за връзката, тя да се натиска там с друг и да си качва акциите, той какво печели…по-скоро ако са били разделени, тя се е втурнала да трупа популярност и да му натрие носа

# 641
И на мен не ми се струва логично спонсорът на Данка да плаща тя да се изявява баш в Ергена, да им се пише за връзката, тя да се натиска там с друг и да си качва акциите, той какво печели…по-скоро ако са били разделени, тя се е втурнала да трупа популярност и да му натрие носа
Печели алиби ако е наистина женен.

# 642
  • Бургас
За алиби да навреш любовницата в светлината на прожекторите… абсурд… по-скоро обратен е ефектът… а ако беше такава уговорката, тя щеше да включва  и известно време театър и след края на предаването за новите влюбени, а Мартин май се разграничава от прелъстителката, тя за да се рекламира има нужда от хепи ендинг- да влюби ергена в себе си и да му харчи паричките

# 643
Мартин и Виктор са знаели ,че ще са двама ергени месец преди да заминат за Шри Ланка

# 644
Всички са знаели, че ще са трима.

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 21:25 от densi

Общи условия

Активация на акаунт