Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 244 818
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • София / Пловдив
Не разбрах другите двама ергени с кой свършват

Виктор с Любомира.
За Васил спойлерите са противоречиви - Адриана или Косара.

# 691
  • Варна
Последно Мартин сам ли си тръгва или с Даниела,че двата основни спойлера много се разминават
Ако може да се вярва на този сайт - тук пише името на хотела.
https://hotarena.net/laifstail/spoyler-bomba-eto-kade-martin-pre … niela-luks-snimki

# 692
Теа и Наум бяха качали разни сторита от най-скъпия хотел в Шри Ланка. Явно за това са били там.

# 693
Последно Мартин сам ли си тръгва или с Даниела,че двата основни спойлера много се разминават
Има вариант да са верни и двата - ако Мартин гони останалите, за да остане с Даниела и когато наближи финалът за Васил и Виктор, казва, че не иска да е с нея.
Бях го писала това и преди, но ме изтриха, така че като нищо да е вярно Grinning

# 694
Тоест Мартин ще валидира Даниела за една седмица и после кой от къде е

# 695
Някой беше писал, че тя го отсвирила като се върнали в БГ, което за мен е логично - използва го за предаването, но определено не е подходящ за дългосрочните ѝ планове.

# 696
Това означава, че Владов си тръгва ли?
Или Виктория?

# 697
# 698
Живот на кантар- Ванко пусна видео с марин и Рая, видимо отслабнала. Дали се е върнала за малко или пак е в предаването не знам.

# 699
  • Сливен
Да, ето 1-2 снимки на Ани.

Добавям 2 снимки и на Вили.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 08:00 от сикрет

# 700
Елена е писала, че заминава като редактор за 2 месеца в Родос. Туджаров в един от подкастите се изпусна, че заминават на 2ри. Ще чакаме спойлери. 😁

# 701
Следете и кой зачезва. Ще е предимно с риалити звезди и инфлуенсъри, доколкото чувам.

# 702
  • София
Следете и кой зачезва. Ще е предимно с риалити звезди и инфлуенсъри, доколкото чувам.
Дениз и някои от Диви и красиви са потенциални.

# 703
  • Stockholm
Готин пич щял да е следващият ерген. Мартин Генов- пластичен хирург. Борбата ще е епична Joy

# 704
Какъв следващ ерген бре??? В този ли формат? Четвърти? 🤯

Общи условия

Активация на акаунт