Отговори
# 285
В лицето на Сейран , Корханите получиха не снаха,  а ангел хранител.  Бори се за сина им, бори се за имението , бори  се за фирмата , изпълнява желанията на Халис , поема ударите от миналото им т.н. Все на фронтовата линия. На амбразурата. Е , затова мисля , че може да `и се прости че не е безгрешна . На фона на всички останали  е направо сълза.
Вече три сезона се питам , какво правят Шанлъ  в дома на Корханите ?  Какво прави Сейран там , при условие , че вече не е омъжена за Феро ?  Защо `и трябва да спасява всичко и всички ? Защо топките са при нея  , а не при Феро  или Орхан ? Ей такива въпроси ме мъчат. Кой е "мъжът" в тази връзка ?

# 286
Здравейте  Hug  Hug  Hug
Честита Баба Марта,момичета! Heart  Да сте здрави,румени и засмени и късмета винаги да е с вас! Heart  Flowers Four Leaf Clover   Heart  Flowers Four Leaf Clover    Heart  Flowers Four Leaf Clover

Не съм изгледала цялата серия,а само клипчета в Х и в ютюб  и от това което видях мога да кажа ,че Сейран и Ферит бяха мноооого красиви.Ако не друго то поне нашите главни ,а и останалите ни герои са  много ,ама много хубави хора.  Simple Smile Иначе в епизода действието си върви както си му е ред,екипа си следва линията която си е начертал и това е положението . За Сейран в другата серия ще стане ясно какво точно е подписала та така че аз лично няма още от сега да започвам да си правя изводи или пък да си фантазирам Ферит колко точно лошо ще се държи.Може пък да вземе да ни изненада тоя Ферит и да не направи това което очакваме от него,а може и Сейран да ни изненада с някое интересно действие . Thinking
А нашия г-н продуцент ако е решил да прави 4-ти сезон и това не е някаква поредна клюка с която да се опитват да раздвижат социалните мрежи  се надавам да смени сценаристите защото тези абсолютно опротивяха на всички .И естествено ако има нов сезон то в него трябва да са и Сейран и Ферит иначе е просто безмислено да се напъват и да си хабят времето.

# 287
# 288
Браво на Рамо Heart Eyes

#MertRamazanDemir се класира на четвърто място на неотдавнашната Лондонска седмица на модата AW25, с $623k EMV и 13,23% среден процент на ангажираност ✨👏🏻

Карай, няма да се трия, Бел Grinning

# 289
  • Яко в Матрицата...
Не мога да се включа от задачки в реала Joy Благодаря за темата HeartHeartHeart

Честита Баба Марта! Flowers Four Leaf Clover

Успях да гледам няколко клипчета, но от темата горе-долу разбрах за какво иде реч в серията. Всичко интересно е във фраговете. Браво на Сейро, така се прави! Вземат се трудни решения, когато се налага. И да се пени Феро, голяма работа - ще му мине Laughing Ясно е, че Сейран има план, и той не е да си присвои затъналата фирма на Корханови Rolling Eyes

# 290
Спокойно, като излязат от комата ще се подредят нещата. Ей тука се подписвам с еднорозите.🦄🦄🦄🦄🦄😁

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 17:14 от Lilia*

# 291
Като Ви чета,разбирам,че Ферит пак си е сърдит /или не знам вече какъв/ на Сейран,а Сейран пак е тръгнала на своя глава да прави добро
То хубаво,ама поне да си бяха споделили,да си бяха доверили кой къде го сърби,та да си се почешат /извинавам се,за лошия тон,но не се издържа вече/
Както в болницата Сейран реши,че го прави за добро и не сподели с Ферит,сега пак така-правилно ли съм разбрала
И защо нападаме само Ферит,а не търсим грешките и в двамата?

# 292
Вал, Сейран искаше да говори с Ферит, да му каже, но той беше в затвора и отказваше свиждане Grinning
Тъй де, не можа да каже къде я сърби, че да я почешат Smirk

# 293
Три сезона не се научиха да се доверяват един на друг,да се изслушват.Когато единия реши да сподели,другия не му дава възможност.После се завъртат.Не може да бъдем наивни, че в последния епизод ще го направят.Силно се надявам този път някой от Корханите да разбере мотивите и и да я подкрепи,не само това ,а и да се опита да обясни на останалите.Чудесно би било Ферит да ни изненада,но .........знаем манталитета на сценаристите.

# 294
Вал, Онур плаща на сценаристите да пишат каквото на него му харесва

# 295
Еве,а това,което видях от клипче,че Ферит казва,че Сейран никога няма да направи нещо зад гърба му,тя кимва с глава в знак на съгласие,а в същото време получава съобщение с поздравление,че е подписала нещо в следващия епизод ли ще е?
Защото,точно това не ми хареса в поведението и
Като ще я правят единствената бяла птица ,да си е бяла,защо трябва да я цапат

# 296
Хич не го жалите този Ферит бре 😁😳...Той къде е грешен и черен, пък вие му приписвате и грехове в повече 🤦‍♀️...Нейсе!
Сейран ще ги оправи Корханови - цялото семейство и Ферит конкретно! Оправно е нашето момиче!❤️🧿
Тъй като в сериала стана чудо- видяхме, че в Истанбул има и полиция, и прокуратура, та се надявам връщането на Серпил да не е залудо и Ифакат и Суна да си получат заслуженото.🫣🤔

# 297
Явно са се върнали от Гърция.

# 298
# 299
Аз имам един въпрос Simple Smile Ферит и Сейран сега като се върнаха в ялъто къде ще спят? В една стая на един креват и като какви? Или пак ще са в отделни стаи като досега? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт