Отговори
# 300
Красивото момче! ❤🔥

🧿🤍♾🪬🧄

# 301
Аз имам един въпрос Simple Smile Ферит и Сейран сега като се върнаха в ялъто къде ще спят? В една стая на един креват и като какви? Или пак ще са в отделни стаи като досега? Grinning

Орхан и Гюла,Кязъм и Есме и те не са женени,но явно ще са в една стая и в един креват.Сейран и Феро предполагам също,като гаджета.Модерни са съседите...но те са на път да се взривят,Феро като научи,че Сейро го е "предала",така,че за тях не се знае Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 20:04 от Милена Тодорова 756835

# 302
Спокойно , всички са женени без АбСун Grinning Колкото реалистично беше , че Сейран след болестта си е обиколила 36 държави, предложи брак на Синан, целуваше го , казваше му -ашкъм и т.н , толкова и с инвеститорите и спасяването на Корханите с колекцията Тя взе книгата на Халис от имението едвам и после остана в пристройката да рисува Явно само там има вдъхновение да спасява Ферит Да не забравяме , че сме в този малоумен сезон все пак Grinning
Добре му се отрази на Мерт затвора Grinning

https://x.com/uzaktaniyi/status/1895823512708984913
Ферит и неговия човек Grinning
https://x.com/cansumor/status/1895897650156937622

# 303
Това го взех от фейсбук! Значииии, добре, че е костенурката, че иначе нямаше да видим СейФер, АфРам и химията между тях! 🤣🤣🤣 Благодарение на костенурката и Земята се върти! 🤣🤣🤣 Тя едно улавяне им дръпва! 🤣🤣🤣

# 304
Оххх , тя и със Синан,  с Диярията и Суната  улови химията Такъв невиждан и нечуван ловец Да снимаш такива позорни сцени , а сцените на ГГ да са толкова небрежно направени Да не защитиш работата си за 96 серии си е постижение Как да не му се радваме Grin

# 305
Бурджуто дали преживя Мерт, че все я мисля тази мила женица? 😜

# 306
Както и да е , има още малко надежда за оправяне на ситуацията с 4 сезон . Все още не ми се вярва , че на Шнура му писна да брои парите от Ялъто и "реши" да го хвърли на вятъра  JoyJoy
HeartHeart

# 307
Честита баба Марта!Живи,здрави,румени и засмени!Серията още не съм я гледала.В петък хванах финала.Финала ми хареса,но като ви чета нещо нямам желание да изгледам епизода.Рейтинга по-слаб и от дневен сериал.Тази вечер гледах втора серия на "Пазар".Алп ме изненада с играта си,но само си представих Мерт в тази роля и направо "избухнах"."Пастел" и канал D щяха да чуват звън на пари.Илайда също ме изненада.Много добра игра.Мъчи се Алп и донякъде успява,но не го може като Мерт.Абе,актрисата,която играе майката на Кенан май е същата която играеше майката на Синан ама тук след обилно количество ботокс.Все пак не съм сигурна.Между другото Алп Навруз и Айча Бингьол за втори път играят в общ сериал.Първия беше "Сърдечна болка".Както и да е.Ще чакам общ проект Гюнгер,Мерт и дай боже Афра.Вече и финала на "Рибарче" взе да не ме вълнува.

# 308
Аз смятах да погледна "Пазар", ама като прочетох и там са почнали с извращенията още от епизод 2 и ще съм пас за момента. 🥴

# 309
Аз смятах да погледна "Пазар", ама като прочетох и там са почнали с извращенията още от епизод 2 и ще съм пас за момента. 🥴
Гледах и двете серии ама извращения като в Ялъто не видях.А намеците за такива са си просто от реалния живот.Нито Мезиде има,нито балдъза има.Има един зарязан след сватбата мъж и един разгулен пияница-актьор,който въпреки непукизма си показа граница на разгула си.Не посегна на 17-годишна фенка,която сама му се навря в ръцете,но той като разбра,че не е била с мъж я изгони и тя се самоуби заради това.А "зарязания" мъж точно си искаше "съпружеските права" и тръгна да ги получава насила ама не стана.Така,че не е по-зле от 2-ри и 3-ти сезон на Ялъто.

# 310
Като гледах фрага за следващия епизод  баш я е изнасилил. Рибарчето е друго, там първи сезон беше супер, а от части и втори.

# 311
Като гледах фрага за следващия епизод  баш я е изнасилил. Рибарчето е друго, там първи сезон беше супер, а от части и втори.
Баш не е.Във втори епизод и каза,че настоява за това,но няма да го направи насила.Ще е доброволно от нейна страна за да компенсира парите които е дал за лечението на майка и.Такава е била договорката.Неговото семейство ще се грижи за лечението на майка и,а тя ще се ожени за него.Тя се съгласи,но не се разбра дали стана нещо.Ще видим в следващия епизод.Струва ми се,че не се е получило защото той и занапред май ще я преследва.

# 312
Добро утро ☕️☕️☕️ Прочетох ви, имате лайк, бързо свършиха.
Честита баба Марта, макар и на втори, бъдете здрави и радостни🤍❤️🤍❤️🤍❤️
И прощавайте на близките си днес. ❤️
Епизода го проспах, такова чудо все по-често ми се случва, като почнат Суна Суна, и заспивам от възмущение. Няма за гледам с превод.
Рейтингът е съответен на бозата, която ни предлагат.
Ами какво чакаме да се случи, аз не знам. Може пък да се сетят за традициите, и колко държаха на тях в сезон 1, и да направим тройна сватба за финал? Иначе все любов и драма цял сезон, без подпис може ли?

# 313
Добро утро! 🫶

# 314

Общи условия

Активация на акаунт