Отговори
# 315
Прекрасен Рамо! 🧿 Това интервю колко пъти сме го гледали?! 🤣 Показа си авера, раздаде целувките и бай, бай! 😜

# 316
# 317
Много щастлив изглежда, ама то сигурно защото отново е ерген. 😜😄

# 318
Здравейте, момичета Kissing Heart Прошка давам и прошка искам!

От сета на 95 епизод

# 319
Момичета,ако има нещо, прощавайте Simple Smile

# 320
Нов фен на Рамо! 😜

# 321
Този епизод беше излишно разтегнат в затвора. Те за къде по-важни ситуации не направиха ретроспекция и обяснение. А сега където беше пт ясно по-ясно, че е планувано, направиха.
Хареса ми усмихнати да бъдат всички, НО поредната драма между Сейран и Ферит ще стане.
Тя подписа, ок, за да спаси семейството , Орхан я подпрели и другите ще я разберат, тя не знаеше все пак , че Ферит играе театър, а трябваше, трябваше да го изслуша!!! Той за първи път искаше да й сподели предваритлено.
Ок, игнорираме всичко, НО защо все пак не призна пред тях??? Поредната излишна драма ще е.

# 322
Гюлчин е в Ялъто! ✌🏻

# 323
  • София
Какъв 4ти сезон? Четох, че финалът е на серия №100.

# 324
Няма официално инфо за финал, не се знае на коя точно серия ще е.

Ново, зад кадър на рекламата за Dimes

https://x.com/yalicapkinieng/status/1896178553215201630

# 325
Гюлчин има мартеничка! 🤍❤

# 326
Гюлчин има мартеничка! 🤍❤

И пише мартеничка
Simple Smile
От кого ли е?
 Поправка, то пише Дамла. Не знам коя е.

# 327
# 328
Искам прошка,момичета,ако волно,или неволно съм била груба с някоя от Вас,простете ми

# 329
Реалност или кома?
Кома на Ферит или Сейран?

Ако всичко случило се в трети сезон е реалност, как да обясним, че Сейран отива да търси тетрадката на Халис с рисунки на бижута?
Сейран много добре знае, за разлика от Ферит, че Халис не може да рисува, че всички проекти са на Латиф. Халис е добър майстор но не е художник.
Сейран нито в реалността, нито в своята кома ще търси скици на Халис!
Това си е интерпретация на Ферит! А моделите в тетрадката, тоест моделите в главата на Ферит, бяха много красиви!
Това ни кара да се замислим и за легендата и за посланието в нея: "Няма смисъл да живееш, ако си загубил смисъла на живота си!"

Споделих го от фейсбук,защото и аз все повече си мисля,че е кома на Ферит.

Днес е ден за прошка..моля за прошка,ако съм наранила някого,всеки има пристрастия и свое виждане на нещата,но общото между нас е,че обичаме сериала,Сейран,Ферит и Афра и Мерт.
Простено ви е.

Общи условия

Активация на акаунт