Trendyol

• 57 749
  • 888
  •   1
Отговори
# 90
Защо да изгори? Не са ти върнали парите ли?

# 91
  • София
Защо да изгори? Не са ти върнали парите ли?
Ами не, аз не съм плащала предварително и няма какво да ми връщат в случая. И именно това имах предвид - да се поръчва, но с наложен платеж и плащане при доставка, за да не “изгори” някой и да чака после сума ти време да му върнат парите. Както и да е, явно не сте ме разбрали Wink

# 92
Два пъти са ми връщали пари, до 7раб. дни са били в сметката ми, възстановяват ми и кодът за отстъпка, но с тези отказани поръчки ме губят като клиент.
Артикулите са налични и не мога да разбера, на какво основание поръчките ми се отказват.

# 93
Как “гориш” като ти възстановяват парите? Това с отказаните поръчки не е приятно, но като после връщат сумата, не виждам проблем. Неприятно е, ако разчиташ на поръчаното за повод и не го получиш, но като връщат парите, не виждам кой знае каква драма.
Аз още не съм поръчвала, но виждам доста намаления и бих преглътнала заради това другите минуси.

# 94
Не посочиха причина. Просто ми изпратиха имейл, в който "много съжаляват, но поръчката не може да бъде изпълнена". Както и да е, идеята ми беше да предпазя някой да не изгори, плащайки предварително Simple Smile

Няма как да изгориш като ти връщат парите.
Не знам какво става с този сайт, но съм меко казано изненадана от това, което чета напоследък. Аз никога не съм имала проблеми с тях, макар вече да поръчвам доста рядко. Определено забелязвам и промяна в политиките за плащане и доставка, но всичко ми е идвало читаво и навреме, и това в продължение на повече от 2 години. Никога не са ми анулирали поръчка, губили стоки и т.н. Но явно вече не е същото.

# 95
На мен не ми върнаха парите от върнатите артикули

# 96
Проверявате ли си банкирането, защото не се получават смс-и за преводи от тренди?

# 97
  • Под кривата круша
И аз с първа поръчка от днес сутринта, вече е за предаване на куриер. Ще пристигне от Румъния, с наложен платеж.
https://ty.gl/ac72d0h1pjf1i
Цената ме изкуши и пуснах комплект тенджери на Тач.

# 98
Имам вече няколко поръчки,всичките ми бяха платени с карта и нямах проблем. Не заблуждавайте хората,че е фалшив и т.н.

# 99
Имам вече няколко поръчки,всичките ми бяха платени с карта и нямах проблем. Не заблуждавайте хората,че е фалшив и т.н.
При мен е същото. Поръчките идват на части, но идват Wink
Сега обаче ме е яд, че не зная по какъв начин в две поредни ми се закачиха кодове за -70% и още някакви в добака, но вече няма Simple Smile
/ Излъгах, сега влизнах, за да ви покажа какво е дошло и тъй като в кошницата бях оставила две дрешки, отгоре ми излезна код за - 50 % Wink 
Скрит текст:
/

Детски сандалки, излезнаха ми 26 лв, много лекички и изглеждат добре, в кутия.
https://www.trendyol.com/bg/lumberjack/sini-sandali-za-momche-to … 836?boutiqueId=48

Панталон като за 6 лв приятна материя, въобще не разбирам от материи, не вялвам да е "много ленен", съставът е  описан  като ленена смес, дойде смачкан, ако това е критерии, мен ми мяза на памучен, хареса ми.
https://www.trendyol.com/bg/koton/shiroki-pantaloni-sjs-zavjrzan … 063?boutiqueId=48

Сандалки за 16 лв - супер: https://www.trendyol.com/bg/ipanema/svetlorozovi-izduhani-damski … 48&merchantId=968

Чакам ощ две неща, да видим дали всеки път ще нацелвам джакпота Wink пу-пу

# 100
  • София
Моята поръчка НЕ дойде. Никого не заблуждавам, просто не е нужно да се плаща с карта, след като има възможност за доставка с наложен платеж. По-сигурно е, защото всичко се случва...

# 101
Това не значи, че сайта е фалшив. И при други може да се случи. Въпросът е, когато платиш предварително, да ти възстановят сумата. Вие сте били с наложен, значи драма няма.

# 102
  • София
Това не значи, че сайта е фалшив. И при други може да се случи. Въпросът е, когато платиш предварително, да ти възстановят сумата. Вие сте били с наложен, значи драма няма.
Не съм казала, че е фалшив Simple Smile

# 103
Сайтът не е фалшив, просто много хора наскоро научиха за него и се съмняват в цените и качеството. Аз съм доволна, макар политиката да е сменена в последните месеци и не всичко ми харесва. Все по-често чувам и за проблеми с поръчки. От тази тема. Но аз съм доволна и никога не съм имала проблем с Трендиол.

# 104
Не съм казала, че е фалшив Simple Smile

Ами пишете, че искате да предпазите някой, за да не изгори. Ако не изпратят поръчка, поради някаква причина и върнат сумата, това не е “горене”.

Сайта наскоро нашумя и според мен не могат да се справят с наличности и доставки. От там, според мен, идва проблема - от големия наплив.

Общи условия

Активация на акаунт