Trendyol

• 58 449
  • 888
  •   1
Отговори
# 510
  • Под кривата круша
Парите ще се върнат по сметката, от която е излязло плащането. Даже да няма запазени данни в сайта.
Не съм връщала, но имам артикул, който не стигна до мен и парите си ги получих без проблем. Никога и никъде не запаметявам данните на картата. В моя случай е виртуална на ДСК и парите се върнаха там.

# 511
Някой поръчвал ли е хубави зимни дамски шалове? Ще се радвам на препоръка.

# 512
Връщах продукт на свекървата. При натискане връщане на продукт искаше да въведа IBAN и имена на титуляра на сметката, да преведат парите. Иначе продуктът беше получен с наложен платеж.

# 513
Може би искат номер и титуляр на банкова сметка, защото при наложен платеж нямат информация къде да възстановят сумата на върнатите артикули. И при Sinsay е така.

# 514
Логично е. Като е с наложен, няма от къде да Ви имат данните и трябва да ги предоставите.

# 515
Аз нямам питане. Исках да споделя, че щом не са искали на потребителката данни за връщане на парите, значи ги имат в системата и ще ги върнат по сметката, от която е платено.
В случаи с наложен платеж изискват IBAN и титуляр при регистриране на връщане на продукт.
Връщат пари само по банков път.

# 516
Нещо нищо не схващам от черният им петък.

# 517
  • Сливен
Хубави и евтини кърпи за ръце и тяло?

# 518
  • Тра-ла-ла
Инфо по моя казус - при връщането не са ми задържали пари за доставката, както бяха обявили. Стойността на покупката е 20лв. Не мога да им хвана спатиите нa Trendyol 😂
Скрит текст:
Днес върнах една покупка и ми изписа, че от стойността за връщане ще се приспадне доставка 7.99 лв. защото сумата била под прага за безплатна доставка. А аз съм получила продукта с безплатна доставка , защото е такава промоцията. Не връщам за сефте. Никога не съм имала проблеми. Но тази щуротия явно е нова и при поръчката някак не съм била уведомена, че ако връщам - ще си плащам..... Ще видим каква сума ще възстановят.

# 519
Помагайте, умувам тук над един долен чаршаф с ластик, обаче какво означава гребенна тъкан? Дали не е хавлиен?
https://ty.gl/bi52go3p68zyr

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 16:23 от Lemy

# 520
Как мога да се свържа с асистент, а не с AI. Получих от една и съша фирма два пъти грешна пратка. Явно си им е практика

# 521
  • София
Помагайте, умувам тук над един долен чаршаф с ластик, обаче какво означава гребенна тъкан? Дали не е хавлиен?
https://ty.gl/bi52go3p68zyr
Предполагам еластична тъкан. Не е хавлиен. Виж и тук https://www.hepsiburada.com/lastikli-hipoalerjenik-carsaf-100-pa … za=Aktekin%20Home

# 522
Трико е чаршафа По добре поръчайте по-голям размер.
За връзка с оператор,влизате в Трендиол асистент и искате лайф чат.Малко трудно се разбирам с тях поради превода.

# 523
За връзка с оператор,влизате в Трендиол асистент и искате лайф чат.Малко трудно се разбирам с тях поради превода.
Влизах в асистента сто пъти никъде не виждам лайф чат.

# 524
Влизах в асистента сто пъти никъде не виждам лайф чат.
Аз също търсих, но никъде не видях такава опция.🤔

Общи условия

Активация на акаунт