Trendyol

• 58 549
  • 888
  •   1
Отговори
# 600
С тези талони "изтрии" и колело какво става? Всеки път като вляза след 17 часа дава да въртя без да съм въртяла. Харесах си спални комплекти исках 3 да поръчам имах 50% поръчах само 1 после исках и другите два поотделно да поръчам , те от 11 лв станаха на 30..

# 601
Сега проверих , пише ,че нямам запаметени платежни методи.
Плащам с wallet
На cotton box първите ми чаршафи бяха уникални в кутия с панделка.
Вторите дойдоха в скъсан кашон без дори да са в найлонов плик.
Кърпите са тънки но вършат работа.
Сега чакам и халат.
За един панталон ни върна парите в Револют веднага и го изхвърлих.
Две блузи не стават ,две са добре.
Четка за коса на Трина няма нищо общо с такава купена в България..
С две думи проба грешка тото....

# 602
С тези талони "изтрии" и колело какво става? Всеки път като вляза след 17 часа дава да въртя без да съм въртяла. Харесах си спални комплекти исках 3 да поръчам имах 50% поръчах само 1 после исках и другите два поотделно да поръчам , те от 11 лв станаха на 30..
Имат условия купоните. 50%, но максимална отстъпка 17 лв. Затова се качва сумата, когато се добавят други комплекти.
Всички купони са с условие. 8 лв отстъпка, при минимална поръчка 100 лв. Или 80 лв остъпка, при поръчка 200 лв. 12 лв остъпка ми се падна, при поръчка поне за 30 лв. Някои нямат минимална сума за поръчка.

# 603
# 604
Аз палто за 6 лв. не намерих, като цъкна линк-а и ми излиза 20,60 лв.

# 605
  • Пловдив
Днес вече цените са различни.

Пуснах нова поръчка вчера предимно за подаръци. Наистина, че е голяма зарибявка...

# 606
Аз палто за 6 лв. не намерих, като цъкна линк-а и ми излиза 20,60 лв.
С купон за 50-60-70-80%, какъвто би трябвало да имаш някакъв. В момента имам за 60%, а тя явно за 70%.

# 607
Момичета, нали знаете, че споделените линкове чрез използване на бутона share and win са афилиейт линкове.Ако някой поръча от тях, споделилият получава coins. Разбрах го, когато споделих линк към една жилетка, която поръчах. Не зная само дали и споделилият трябва да е направил покупка на артикула. Но така сме си полезни освен със съвети и отзиви и с получаване на coins, за които отново има условия за използването им, както и краен срок.

# 608
Аз днес поръчах палтото на 8 лв и чорапи 6 ч. на 3, явно са се запазили в кошницата от вчерашната промоция.
Но едно друго вече не ми го намалява.

# 609
Получих комплекта за готвене на Карача - за първи път виждам подобно нещо. Тигана се огъва/издува дъното като го сложиш на котлона. На вършен вид е ок, но става почти невъзможно да се използва.

Изхвърлих кашона, има ли смисъл да им пиша или да пия една студена вода.

# 610
Получих комплекта за готвене на Карача - за първи път виждам подобно нещо. Тигана се огъва/издува дъното като го сложиш на котлона. На вършен вид е ок, но става почти невъзможно да се използва.

Изхвърлих кашона, има ли смисъл да им пиша или да пия една студена вода.
Пиши им и направи рекламация. Не зная каква е процедурата, но аз бих си търсила правата, това са си твоите пари.

# 611
  • Под кривата круша
Относно coins. Аз тук пускам обикновен линк, не печеля от никой, а и не искам.
И преди съм писала, поръчвам от 4 профила и техните профили ги направих с покана и печелене на coins. Не е голяма далавера да ви кажа. Имаха много кратък срок и ти не избираш колко да използваш, сайта автоматично го използва, та многоооооо  от тях изгоряха.
Оня ден ми излезе нещо за триене и спечелих някакви, та на последните 2 поръчки се включват автоматично и ми намалят с около лев поръчките.

# 612
Coins намаля 10 % от стойността на поръчката. Аз спечелих 1200 и няма как да ги изразходя така до 31 декември

# 613
И аз мисля, че евтините неща са на ниво Тему.
За по-скъпите... някак не ме предразполагат да хвърля повече пари в този сайт, прекалено китайско и несигурно ми изглежда всичко. Точно като в Тему.
Може изобщо да не съм права, просто такова ми е усещането.

# 614
Аз съм взимала чанти на Келвин Клайн. Оригинални са. Имаха етикет на Модиво. Явно са стара колекция. Иначе нищо им нямаше. Също така си взех за мен много изгодни маратонки на Ню Баланс. Сестра ми, която е фен на марката, каза че са оригинални, но просто са доста стар модел. На мен си ми харесват. Иначе това си е и платформа с продавачи, та като нищо да има и китайци.

Общи условия

Активация на акаунт