Trendyol

• 58 514
  • 888
  •   1
Отговори
# 645
Аз исках размер на хавлиен халат. Бяха отбелязани със s, m, l и много xl. Попитах какви са еазмерите по европейската номерация. Отговори ми, че това противоречи на политиката на сайта. Каза да си напиша ръст и килограми. Отговорих му, че това са лични данни, които не желая да съобщавам с името си. Писах му кой размер нося по европейска номерация, той ми отговори това кой р-р е по тяхната. Накрая не взех халата и не мога да кажа дали номера, посочен от търговеца е точен. В интерес на истината, отговаряше бързо.

# 646
Така като ви чета, добре, че не съм поръчвала от там. Отказахте ме.

# 647
Аз се подразних, получих вчера съобщение по вайбър, че поръчката ми е оставена във бокс на Спиди, който на всичкото отгоре, не е най-близкия до жилището ми. Част от поръчката доставиха до вкъщи с Еконт, защо другата част трябва да я издирвам с джипиеса нанякъде си, не ми е ясно. Есемесът за зелена зона е бонус.

# 648
Пратките от Турция идват със Спиди, другите с Еконт. Като получите предния ден смс от Спиди, пренасочете още тогава пратката до избран офис. Безплатно е.

За маратонките Асикс, това щях да питам. Дали не са детски? Но ако обувката Ви става, не виждам проблем.

# 649
Аз съм доволна от всичко, което получих. Само на една от роклите цвета не отговаряше и я върнах. Сумите за роклята и дънките, които се загубиха по пътя ми ги върнаха за ден, два. Те по- добре, че се загубиха, после ги взех за 16 лева.

# 650
Аз поръчах от комплектите на Cotton box  и Tac. На вид нямат никаква разлика с няколко, които поръчах преди няколко месеца за над 100 лева. Не съм ги прала, тъй като са за подарък, но видимо изглеждат същите и се изпращат от Турция. За съжаление два комплекта съм поръчала единични погрешка и за първи път ще връщам в сайта.
Първите пратки получих със Спиди на адрес, последните ми ги бяха изпратили към боксове на Спиди.

# 651
Аз си поръчвам моя размер S за рокли и блузи, 36 за дънки и панталони. Всичко си е отговаряло. Има толкова много сайтове за онлайн покупки, като не ме устройва даден сайт, купувам от друг Засега съм доволна от този. Можеше доставката да е по- бърза за продуктите от Турция, ни каквото, такова.

# 652
Според мен доставката е бърза за страна извън Ес.При мен пристигат между 7 и 10 дни.От които 2 на турската и 2 на българската митница стоят. От about you  пристигат горе долу за същото време.От намалението имам много добри покупки,най вече пазарувах от us.polo assn.Марката е с много добро качество ,работят предимно с памук.В България малко прекаляват с надценките.

# 653
От Турция мъжа ми също си е взимал неща на ю ЕС поло. Тук се оливат с цените конкретни на тази марка.

# 654
Следя я и в Бестсикрет,но и там един пуловер е в порядъка на 100-130 лв,така че съм доволна,че ги намерих тук.За 120 взех 3 броя.

# 655
Преди 2/3 години си спомням, че един пуловер си го бях взела точно за 30 лв. От мола в Одрин от магазин на марката. 30 лв! Тук цените са кошмарни.

# 656
Аз вчера поръчах боксерки на мъжо̀ на us polo- 3бр/15лв. За детето пък колко блузки на name it за без пари! Много съм доволна за сега от сайта!

# 657
Аз поръчах от комплектите на Cotton box  и Tac. На вид нямат никаква разлика с няколко, които поръчах преди няколко месеца за над 100 лева. Не съм ги прала, тъй като са за подарък, но видимо изглеждат същите и се изпращат от Турция. За съжаление два комплекта съм поръчала единични погрешка и за първи път ще връщам в сайта.
Първите пратки получих със Спиди на адрес, последните ми ги бяха изпратили към боксове на Спиди.
Би ли показала единичните комплекти преди да ги върнеш?
Леми,влакната от дървесина са естествени влакна,вискозата е от дървесина.На ИИ не може много да му се вярва много много...

# 658
Обяснила съм за изкуствените и синтетични влакна. Не съм питала ии, учила съм текстилна химия и съм държала изпити по въпроса. Вискозата е изкуствено влакно, независимо, че е добита от дървесина.

# 659
  • София
Аз вече споделих негативния си отзив за Котън бокс,но нямам идея дали всички техни комплекти са от същата материя.
А някой поръчвал ли е копринена калъфка?
Наясно съм,че за 3 лв. е абсурдно да е хубава😁
Идеята ми е да я взема за проба като усещане преди да си купя скъпа.

Общи условия

Активация на акаунт