Trendyol

• 58 058
  • 888
  •   1
Отговори
# 795
Имам 3 комплекта TAÇ и не изглеждат така. Ранфорсът е плътен, гладък и мек. По-плътна е материята от хасе.

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 22:39 от DiaMia

# 796
И аз, като ЧревоУгодник, гледам снимките на продуктите да са реалистични, а не генерирани с AI. А и следя за снимки на клиенти и чета отзиви. Не, че не съм имала и неуспешни покупки, но все пак внимавам, че не ми се занимава с връщане.

# 797
Имам 3 комплекта TAÇ и не изглеждат така. Ранфорсът е плътен, гладък и мек. По-плътна е материята от хасе.
TAC от Трендиол или от друго място закупен?

# 798
Outofnowhere,
Аз също купих халати на Оздилек и съм доволна. Не са много плътни, но добре подсушават.

# 799
TAC от Трендиол или от друго място закупен?
От тук са купени
https://interiority.bg/

# 800
Моите, купени от Interiority също са много хубави. За разлика от тези от Трендиол.

# 801
Аз  поръчах 6 комплекта спално бельо, два от които са за подарък и още нямам отзиви. Моите са на Clasy и на Cotton box. Купувала съм от Айко и двете марки. Разлика не намирам, като от Clasy съм по-доволна от качество и десени. На Тач не съм ползвала досега.
И  да похваля едни кърпи за крака на Оздилек. Супер плътни и пухкави, качеството наистина е уникално. Очаквах и халатите да са такива, но са доста по-тънки. Слагам линк на хавлиите.
Разгледай този продукт! https://ty.gl/6faks1g2wyjdv

# 802
  • София за сега
Не е ранфорс това... Много рехаво.
За първи път купувам на тази марка и нямам база за сравнение. Възможно е да е някаква имитация на продукта, макар че продавача ме увери по чата, че е оригинален комплект ТАС..
Явно ще си търся от друго място спални комплекти.
В Jysk са много хубави. И когато имат намаление са на супер цени.

# 803
Не че някой иска съвет, но понеже съм накупила безчет спални комплекти и имам лични впечатления, да кажа според моите виждания от тези, които аз съм купила, кои са читави - На ИКЕА най-добрите, после TAÇ, после Лидл, после H&M и на последно място Jysk.

# 804
Аз наскоро получих двоен спален комплект на Clasy и сравнявайки го с тези, които имам от Аико, разлика не намирам. Страхотен ранфорс, перфектно опакован и то на поне 3 пъти по-ниска цена.

# 805
Не че някой иска съвет, но понеже съм накупила безчет спални комплекти и имам лични впечатления, да кажа според моите виждания от тези, които аз съм купила, кои са читави - На ИКЕА най-добрите, после TAÇ, после Лидл, после H&M и на последно място Jysk.
На Икеа повечето са с ластик, а на мен не са ми удобни за слагане.

# 806
Това вече е до предпочитания, но аз говоря за спалните комплекти торба и калъфки, а не за долен чаршаф. А аз понеже предпочитам с ластик, пак на ИКЕА са ми точни. Дилиос са ми плитки за нашите матраци и се измъкват.
Забравих да вмъкна - между TAÇ и Лидл са чаршафите на Tarrington House, а преди тези на Jysk, на на English Home.

# 807
Аз наскоро получих двоен спален комплект на Clasy и сравнявайки го с тези, които имам от Аико, разлика не намирам. Страхотен ранфорс, перфектно опакован и то на поне 3 пъти по-ниска цена.
От кой сайт?

# 808
Скоро бях в завода на TAC в Турция, много им е паднало качеството особенно на по евтините комплекти. Правя сравнения с преди 3-4 години.

# 809
Аз започнах да се чудя и на този комплект, който получих преди 2 седмици. Естествено че на вид няма много общо със снимката, но ми се видя горе долу приемлив. Но не съм го разгръщала, стои си сгънат още. Та гледам състава, че само пише памук. Обаче, като им гледам номерата на тези от сайта, сигурно има и друг примес. Чудя се дали да не го върна и него.
https://ty.gl/fvhbozlvkzj6b

Онези 32 лв за които питах тук, ми ги върнаха, но за чаршаф върнат по-рано от този за 32 лв, не са.

Аз имам чувството, че всичко и навсякъде са развалили. Преди си купувах памучни пижами от Теранова, сега като вляза, всичко е полиестер, едвам намеря някой комплект от памук, и то на едни цени.....😵‍💫
В lidl като вляза - същата работа, полиестерни чаршафи, храни които купувам постоянно са все по-зле и по-зле откъм качество....А цените - двойни и тройни.

Общи условия

Активация на акаунт