Професия учител - 21

• 38 106
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
При нас още не са ни дали допълнително споразумение към заплатата.

# 466
И ние не сме подписали споразумение за увеличението на заплатите.

# 467
И ние не сме подписали споразумение за увеличението на заплатите.
Нашият директор днес каза, че чакат наредбата, за да подготвят споразуменията.
За дрехи ги получихме онзи ден.

# 468
Подписахме допълнителните още на 7 април. Дрехите ги получихме февруари.
Как така увеличение наполовина? Имате ли синдикати? Допитайте се до тях. В крайна сметка плащаме членски внос да ни защитават интересите!

# 469
Ние седим и чакаме да се подпише колективния договор на местно ниво, че можело да има промени и да не правели заплати два пъти. Засега обаче нищо такова няма и чакаме ли чакаме

# 470
  • Добрич
Февруари получихме парите за работно облекло, а тази седмица подписахме допълните споразумения.

# 471
  • Пловдив
Тъй като януари нямаме заплати, нали ги дават декември, тогава вземаме работно облекло.
Тази седмица подписахме анекс в училище. Заплатите - 15.5%. И малки подобрения в останалите плащания.

# 472
Браво на тези директори, които бързо са се организирали!
Ние ще си чакаме…

# 473
  • Майничка
Подписахме анекса в началото на април, мартенската надбавка ще я вземем с априлската заплата. За работно облекло още нямаме, вероятно ще е през май.

# 474
Колеги, дайте някакви идеи за по-интересно тържество за изпращането на 12 клас.

# 475
  • Айтос
Здравейте! Имам нужда от съвет.
Работя като ресурсен учител  от март месец. Нямам предишен трудов стаж в тази сфера. Сега, когато вдигнаха заплатите на педагогическите специалисти, в моето училище ми казаха, че това увеличение не се отнася за мен и не ми дадоха да подпиша новия анекс към договора, въпреки че всички други колеги подписаха.
Искам да ви попитам – това редно ли е? Дали да чакам заплатата и  да ми обясните колко лева трябва да получа за месеца, ако ми се зачита анексът, с включени всички удръжки? Има ли и други колеги в подобна ситуация?

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 20:43 от Nizi123

# 476
Здравейте колеги, класна съм ва 8-ми клас и предстои ми да напиша доклад относно надвишаване на отсъствията по домашни причини към МОН, имате ли представа какво трябва да напиша.

# 477
Че те могат ли да бъдат надвишавани?

# 478
Надвишила съм ги, защото имам много деца които не посещават часовете от ромски произход.

# 479
Явно могат, защото и в класа на едното ми дете има едни девойки, които вече ще бъдат оставени на изпити. Класната пише доклад защо е извинила над позволения брой, но не знам какво пише в този доклад.

Общи условия

Активация на акаунт