Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно - тема 17

• 11 099
  • 397
  •   1
Отговори
# 180
Ами това искам да зная, минали ли сте през курсове за отказване и то безрезултатно? 400 лв за един ден и ги спираш с 90% успеваемост ми звучи много примамливо, но ми е трудно да повярвам.

Какви курсове, какви пет лева...Всичко е в човека - сърце, мисъл, воля, желание, необходимист, страст ако щеш....Мисля, че вече бях писала - активен пушач съм от 32 години. От 4 месеца не пуша! Обърнете внимание, пиша Не пуша, а не че не ми се пуши. Сънувам ги, усещам ги, копнея да запаля...почти като любовник ги искам...но на инат не паля. Харесвам се без цигари, без миризмата им по мен, без нуждата да пуша, за да съм спокойна или нещо подобно. Тествах се на почивка, в трудности, на кръчма, при скука, по време на скандал и всякава друга ситуация. Успях да не запаля Joy Не знам докога ще е така, но мисля, че до края на живота си ще съм пушач, които не пуши Heart Eyes

# 181
  • София
Скандалът е от най-тежките тестове, щом си успяла - браво 🤭... аз преди докато пушех бях по-хрисима, не смеех да се скарам с някой, ама вече като видя несправедливост или съм обидена или огорчена - ела ме виж 🤭...

# 182
Стрес и драма, дори и малки са ме карали да запалвам. Много пъти така съм се проваляла.
Ама ето на.
Над месец съм чиста, а не е като да не съм имала драма.
Но една цигара ще ме успокои, но фалшиво ще е.
Няма да ми реши драмите.
Ще създаде нова.
Тази с пропушването

# 183
Елора,

Няма и да те успокои, скъпа моя. Абсолютно вече го изтествах, за 8 месеца минах през буквално всякакви големи и малки драми, без цигари успокояването е далеч по-лесно, отколкото със. Не знам как съм си мислела, че ей сега като си запаля една цигара и ще ми се успокоят нервите. Успокоява се зависимостта, но нервите според мен се обострят още повече. Пък и то самата зависимост изнервя допълнително. Изобщо - голяма глупост са тия цигари.
Не че и на мен не ми се пуши, пуши ми се, това не знам точно кога ще мине, ама вече не ща да го мисля. Да ми се пуши, все ми е тая. Не нещо, с което не мога да се справя. Приемам го като факт и продължавам нататък.

# 184
И аз разписах 8 месеца вече Simple Smile 🥰

# 185
След толкова пропушвания от дреболии, наистина няма успокояване.
Нахранила съм демончето. Само то е спечелило.
И малко след изпушването, всъщност нервната система ми е опъната

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 23:49 от Елора

# 186
Здравейте,от 5 дни не пуша ,но ми се яде страшно много. Имам странно чувство и то е че никога не съм пушила преди. Но не отричам че от време на време ми се пуши. Незнам как да разкарам тоя глад

# 187
С ядене 😃.
Нормално да имаш повишен апетит.
Хапвай си, но гледай да е нещо здравословно, сега поне е лято, може да ядеш примерно диня на корем 😆. Ядки, семки, всякакви такива неща.
Аз лично постоянно гриза солети, гризи и какво ли не, добре че се движа супер много и вече не качвам.

# 188
Понеже съм пред цикъл съм качила и е момента съм 55кг с височина 157см.
Еми срам ме ,но но не ми се пуши въобще. Даже абе все едно никога не съм пушила , явно не мога да се изразя но това е чувството при мен. С яденето ще видим как ще се справя,по принцип съм си яшничка

# 189
Please,

Спортувай. Спазвай хранителен режим, не диета. Пий много вода. Може и билкови чайове без захар.

С всичко това ще направиш услуга на тялото си още повече.

# 190
Спортувам от месец,но за няколко дни съм спряла имам личен много сериозен здравословен проблем с баща . Пия чай да , без захар , просто защото не обичам захар . Благодаря ви . Вярвам,че ще успея, всъщност надявам се . Но най важното е че ме ми липсват.

# 191
Съжалявам за баща ти… Дано се оправи.
Между другото, евала, че в такъв момент не ти се пуши. Обикновено такива са критичните.

На мен пък ми се пуши и то много. Не знам какво ми става напоследък, но дори си представям как си паля и колко ми е готино.
И после се сещам как това ще го правя поне 20 пъти на ден, всеки ден, колко зле ще ми се отрази на стомаха… 😆.

Наркоманска му работа.

# 192
Ооо аз допреди дни ставах посред нощ да пуша и не можех да спя въобще,това се случи преди около месец. Сега съм идея по добре
Но най важното е татко да се оправи да !

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 15:56 от Please

# 193
Мила, при теб малко насила станаха нещата.
От Макена защо не опиташ тази техника

# 194
Хахаха, то ако тръгна да го правя това всичкото, ще ми мине всякакво желание за какво и да е да ти кажа, Елора 😃. Само като се опитах мислено да ги направя всичките тези потупвания и желанието намалява, но по-скоро си мисля, че е защото мозъкът веднага сменя фокуса за изпълнение на тези стъпки, които са му несвойствени. А иначе, сигурна съм, че това са някакви специфични акупунктурни точки.
Само, дето не си мисля, че моите cravings вече са над 7 от 10.
Да, пуши ми се, ама в момента ми е далеч по-зор, че ми се яде някаква храна, която заради тъпият ми рефлукс не мога да ям..
Днес мъжът ми, запалвайки си поредната цигара пред мен ме поздрави за стоицизма ми и че съм успяла да ги спра… В такива случаи все си мисля “Как няма да спра, то аз нямах друг избор”, но всъщност имам и той е да не пуша. Тогава така си избрах, вече 8 месеца така си избирам, днес пак си го избирам…
Обещавам обаче, ако приритам за цигара, ще пробвам всичките потупвания. Засега успявам да се самоконтролирам 😀.

Общи условия

Активация на акаунт