Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно - тема 17

• 11 085
  • 396
  •   1
Отговори
# 390
Тук съм. Назад съм писала.
Не  пуша. Но съм на вейп.
То е само глицерин и никотин.
Не издържах психически да се боря, та това добре ми се отразява.

# 391
Радвам се че си ок. Аз все още се боря с умът си който смята че ще пропуша пак. И се чудя дали ще преборя това или не. Ако не тогава ще се наложи да мисля дали пак цигарки или вейпове или айкоз и тн, но все още се надявам да ми мине…

# 392
Една цигара чат пат не ми е проблем. Но предпочитам без. Нали и затова го взех това. Не е същото чак, но с времето помага, дори получих отвращение към цигарите. На моменти ми се иска, но минава. Понякога взимам от някой. И не е като преди. Ми гадна е.
Въпреки, че ставам след нея като болна.
Айкоз ми е боклук, продадох джаджата,  пък и е не е изгодно.
Сега с това ми е добре.
Чувствам се супер, че и си димя. То по-скоро изпарявам Joy
И ми е много по-изгодно.

# 393
Аз не мога така с една цигара. При мен или пуша или не. Това да си припалвам по някоя и друга цигара от време на време не го мога за съжаление. Стискам ти палци да ти е добре. В крайна сметка ако седиш и се измъчваш постоянно и си под постоянно напрежение заради това, няма да е много от полза. На мен дименето не ми липсва, нито вкусът, липсва ми чувството на задоволство след тежък ден, стрес и тн. Но все пак още имам надежда че като направя 6/9 месеца без цигари ще спра тотално да го мисля

# 394
Как го правите? Мн ми е трудно на мен. Уж намалям 2-3 дни добре на 3тия прекалявам:(

# 395
И аз не мога да се отърва от този Айкос..... направо вече ме е адски яд на себе си!

# 396
Е.М.А. - минава това чувство. Не се поддавай заради него специално.
С намаляване - за 100-тен път не става. Става по-зле, защото само за пушене си мислиш и след няколко дни се побъркваш и почвам да димиш като комин.
А дали е Айкос, нормална цигара, вейп или лула - все е наркоманията. Но няма сила, която да те спре, ако не поискаш сам да спреш, ама истински, отвътре, с ясно и точно убеждение. Като не си готов - пушиш. Като си готов - спираш и си сигурен, че това е правилната стъпка за теб.

Общи условия

Активация на акаунт