Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно - тема 17

• 11 173
  • 402
  •   3
Отговори
# 390
Тук съм. Назад съм писала.
Не  пуша. Но съм на вейп.
То е само глицерин и никотин.
Не издържах психически да се боря, та това добре ми се отразява.

# 391
Радвам се че си ок. Аз все още се боря с умът си който смята че ще пропуша пак. И се чудя дали ще преборя това или не. Ако не тогава ще се наложи да мисля дали пак цигарки или вейпове или айкоз и тн, но все още се надявам да ми мине…

# 392
Една цигара чат пат не ми е проблем. Но предпочитам без. Нали и затова го взех това. Не е същото чак, но с времето помага, дори получих отвращение към цигарите. На моменти ми се иска, но минава. Понякога взимам от някой. И не е като преди. Ми гадна е.
Въпреки, че ставам след нея като болна.
Айкоз ми е боклук, продадох джаджата,  пък и е не е изгодно.
Сега с това ми е добре.
Чувствам се супер, че и си димя. То по-скоро изпарявам Joy
И ми е много по-изгодно.

# 393
Аз не мога така с една цигара. При мен или пуша или не. Това да си припалвам по някоя и друга цигара от време на време не го мога за съжаление. Стискам ти палци да ти е добре. В крайна сметка ако седиш и се измъчваш постоянно и си под постоянно напрежение заради това, няма да е много от полза. На мен дименето не ми липсва, нито вкусът, липсва ми чувството на задоволство след тежък ден, стрес и тн. Но все пак още имам надежда че като направя 6/9 месеца без цигари ще спра тотално да го мисля

# 394
Как го правите? Мн ми е трудно на мен. Уж намалям 2-3 дни добре на 3тия прекалявам:(

# 395
И аз не мога да се отърва от този Айкос..... направо вече ме е адски яд на себе си!

# 396
Е.М.А. - минава това чувство. Не се поддавай заради него специално.
С намаляване - за 100-тен път не става. Става по-зле, защото само за пушене си мислиш и след няколко дни се побъркваш и почвам да димиш като комин.
А дали е Айкос, нормална цигара, вейп или лула - все е наркоманията. Но няма сила, която да те спре, ако не поискаш сам да спреш, ама истински, отвътре, с ясно и точно убеждение. Като не си готов - пушиш. Като си готов - спираш и си сигурен, че това е правилната стъпка за теб.

# 397
Аз не мога така с една цигара. При мен или пуша или не. Това да си припалвам по някоя и друга цигара от време на време не го мога за съжаление. Стискам ти палци да ти е добре. В крайна сметка ако седиш и се измъчваш постоянно и си под постоянно напрежение заради това, няма да е много от полза. На мен дименето не ми липсва, нито вкусът, липсва ми чувството на задоволство след тежък ден, стрес и тн. Но все пак още имам надежда че като направя 6/9 месеца без цигари ще спра тотално да го мисля

Точно, много се измъчвах.
Но  както каза Мила,  това опира до обич към себе си.
Явно нещо ми има. Някъде дълбоко. Явно навика да се разтоварвам след кофти моменти е много дълбоко залегнал и не намерих начина. Смисъл, много пъти успявам, но ми се трупа и накрая пална някоя. И се мразя и заради това. Чувствах се ужасно докато я пушех, а като я загасях, вече много съжалявах.
Много моменти са ми били лесни за преодоляване. Но при стресов момент си ми беше най-трудно.
Сега с вейпа ми е добре. Даже ми неприятен вече цигарения дим от околните. Доживях. Това стана след като почнах вейпа.
Всичко е в главата, всичко.
Имам познати на този вейп и след време и това са намалили много. Казват, че е много по-лесно тази джаджа да се спре, отколкото обикновените.

Martss, с намаляване не става. Играли сме го този филм тук.

Да Мила, така е, наркомания. Но поне ги няма страничните ефекти на обикновените цигари.

# 398
Започнах книгата на Алън Кар за нея имате ли наблюдения?

# 399
Започнах книгата на Алън Кар за нея имате ли наблюдения?
Да, половината може би и повече от нас са я чели и им е повлияла както обещава.

# 400
На мен ай коз-а не ми влияеше добре, повече от цигарите. Почваше след месец да ме боли гърлото, да имам постоянно чувство да се изкашлям, не знам защо така. Едно врене като съм пробвала. Вейп никога не стм пробвала. Най ми е добре без цигари, никакви, чисто физически. Много добре се чувствам, но в един момент много ми писва от този здравословен начин на живот и искам да излезна да се напия и да изпуша няколко цигари, да не кажа кутия хахах. Не го правя сега, но знам че направя ли го край. Точно това в тъпото, много ме е яд че не мога просто да имам такива моменти които да са рядкост, но иначе да си водя здравословният начин на живот…

# 401
E.M.A., че защо да не можеш да излезеш, да си махнеш главата от пиене и после да продължиш да си живееш здравословно? Не си алкохоличка, че да се въздържаш.
Само не пуши, защото пиене от време на време не е = пиене всеки ден, но пушене от време на време… е, всички знаем.

# 402
Да не говорим, че на пияна глава има далеч къде по-приятни вредности Joy
Завиждам ви аз, че още дори не мога да си го навия на пръста, а вече започва доста да ми пречи. Жива наркомания си е, както каза Елора по-рано днес.

Общи условия

Активация на акаунт