Звездни Компромати- март'25

• 342 041
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 15
Kate Hudson
Скрит текст:

# 16
Честита Баба Марта!
Благодаря за новата тема, аз също не съм знаела всички тези факти за Джейн, толкова много преживявания събрани в едни 74 години, много интересна биография! Имахме нужда да прочетем за един наситен и вълнуващ живот, като противовес на обитателите на предишната тема от последните няколко страници. Дано в тази да се пише повече за по-интересни хора.

И последно: много ми стана тъжно за Джийн Хекман. Не толкова, че си е отишъл - на 95 е напълно естествено да се случи, а повече за обстоятелствата, при които е станало. Да почиват в мир!

# 17
  • Варна
Колко неща не знаех за Джейн Сиймор. Интересно. Има защо да изглежда толкова добре на тези години. Благодаря за новата тема и Честита баба Марта!

# 18
  • Glasgow
Благодаря за темата 🤗
Малко ми е странно да се кръстиш на която и да е съпруга на Хенри VIII, поне не е на някоя, която е обезглавил 🤐🤐🤐
Кристиано Роналдо с Усик
Скрит текст:
Мийм с Мъск, наистина много си приличат😅
Скрит текст:

# 19
Все едно му е сестра/майка на Мъск.
Много завладяваща история има Джейн Сиймур. Благодаря, Кактус Heart!

# 20
Дейвид Бекъм
Скрит текст:

# 21
  • София
И на мен ми се насълзиха очите от първия пост. Какъв живот и какъв дух!

Нашенско натурално, Софка  Laughing

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 09:04 от yovanka

# 22
Потърсих скорошни снимки на Кати Бейтс и се изненадах от външния й вид. Не знаех, че е отслабнала. Изглежда много добре.
Скрит текст:

# 23
Благодаря за прекрасната тема Кактусче 🤗.
Майка ми беше голяма фенка на д-р Куин,покрай нея и аз я научих и харесах,интересен живот е имала 😊.
Скалата с майка си и дъщерите си.
Скрит текст:

# 24
Честита Баба Марта!

Прекрасна Джейн Сиймур. Какъв живот е живяла и колко сила и упоритост има в нея! Въобще не е дълъг първият пост, на един дъх го изчетох.

Бекъм се е нашарил като врата на обществена тоалетна.

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 21:01 от Дидичка

# 25
Разкошен първи пост, Кактусче! Пиши по-често, липсваш!

Много харесвам Джейн Сиймур. Интересно, че е снимала "Доктор Куин..." чак след 40год възраст. Изглежда толкова млада и нежна в сериала. Като порцеланова статуетка е лицето й.

# 26
  • София
Светла се оплете в хронологията на събитията. Каза, че са се разделили няколко дни след рождения ѝ ден, който е на 21 декември или нещо такова), а иначе мили коледни снимки, на Нова Година ходиха в Хърватска или някъде там.  Нали обсъждахме ботушките на децата от Дайхман. И язък че толкова време не си показва децата - Хриско ги показа.

Майката на Илън Мъск е съобщила преди малко, че е Мъск е станал баща за 14 път😂 Не си поплюва.

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 09:11 от ADENA

# 27
  • Варна
Благодаря, Кактусче, интересни факти от живота й научих.

# 28
  • София
Обожавах д-р Куин Лечителката. Гледах всяка серия, после я преживявах буквално. Съчувствах ѝ, когато не я приемаха, че е жена лекар. После пък любовта ѝ със Съли. За детското ми съзнание беше като празник Flushed

# 29
  • До морето
ЧБМ! Благодаря за първия пост!
Страшна любимка ми е Джейн Сиймур. Помня навремето в Паралели имаше статия, в която пишеше, че разкошната й коса е такава, защото я мие с дъждовна вода и имаше показани едни големи корита, в които се събира водата като вали. Детският ми мозък въобще не можеше да осмисли как става тая работа 😃

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 10:25 от Boho chic

Общи условия

Активация на акаунт