Звездни Компромати- март'25

• 342 242
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 3 030
Ама на мен ми е странно защо все чернокожи, гейове, лесбийки, транс трябва да има във всеки филм, че то скоро ще стане обратното май, бялата раса ще е тази, която ще е пренебрегвана, изолирана и намаляла навсякъде… неслучайно имаше предположения, че Европа ще става все по-черна, така и с филмите явно.

# 3 031
Том Круз пее ли? Виждам го на поляна, заобиколен от птички и сърнички.

Хора, задава се нов Одисей, Зендая ще е богиня Атина, а участва и Лупита Нионго, може да е Хера, не пише още... Satisfied Запазете малко енергия и за тях. Blush

# 3 032
Меметата за Снежанка не закъсняват

# 3 033
Аз съм много за да има различни творчески интерпретации, в крайна сметко това е идеята на изкуството - да вълнува и провокира.
Но не разбирам защо да е нормално да имаме мургава Снежанка (само един от многото примери), а в същото време преди няколко години изядоха с парцалите Скарлет Йохансон, заради ролята ѝ в "Дух в броня", в която играе японски манга персонаж. Тогава критиката беше насочена именно върху това, че тя е бяла и ролята следва да бъде изиграна от японка.
Като ще счита за нормално изкуството да бъде освободено от рамки, което намирам за правилно, то нека правилата са за всички.
Мисля, че това дразни и хората, не интерпретациите само по себе си.

# 3 034
Том Круз пее ли? Виждам го на поляна, заобиколен от птички и сърнички.

Хора, задава се нов Одисей, Зендая ще е богиня Атина, а участва и Лупита Нионго, може да е Хера, не пише още... Satisfied Запазете малко енергия и за тях. Blush

Абе, тия са били богове, никой не ги е виждал някъде там на Олимп. Те на бикове и крави са се правили, та може и да са се боядисвали Simple Smile Гърците да ги мислят.

# 3 035
Аз също мисля, че щом персонажи, които са “бели” (с цялата условност) се изпълняват от не-бели, би трябвало и бели актьори да играят цветни роли. За изкуството, нали.

# 3 036
Жана Моро. Нашата Радина и е копие

Не се сърдете, но Радина само е минала покрай Жана Моро🙈🙈🙈

# 3 037

Не се сърдете, но Радина само е минала покрай Жана Моро🙈🙈🙈
Всъщност ,наистина много си приличат и Радина е по-красива

# 3 038
Кой за какво има да се сърди?
Говори се за визуална прилика на някой с някого.
Единствено този някой и този някого могат да се сърдят и то на природата и гените си.

# 3 039
Просто вълната се е обърнала с етническите роли, ето ви Омар Шариф и френска актриса като Чингиз хан и Бортай, жена му Blush:

Скрит текст:

Джон Уейн, звезда от уестърните, и той като монголец Blush :
Скрит текст:

# 3 040
  • Glasgow
Хм, да, Омар Шариф е хубав, но Чингиз Хан...
И нашият хан Аспарух/Стойко Пеев е хубав, ама надали Аспарух така е изглеждал Simple Smile
Най достоверен бг образ ми е Бай Ганьо/Калоянчев. Друг не мога да си представя за него.

# 3 041
Хм, да, Омар Шариф е хубав, но Чингиз Хан...
И нашият хан Аспарух/Стойко Пеев е хубав, ама надали Аспарух така е изглеждал Simple Smile
Най достоверен бг образ ми е Бай Ганьо/Калоянчев. Друг не мога да си представя за него.

Васил Михайлов освен Петко Войвода прекрасно си го представям като Ганя, и би го изиграл чудесно.

# 3 042
Не се сърдете, че не одобрявам сравнението, това ми беше идеята.
Но то е, защото сравних не само външността, а и кариерите им, а там Радина просто няма шанс.
Всъщност, има време за Радина да се докаже - Моро живя до дълбока старост, успя да изгради великолепна кариера!🌹

Чак сега видях, че сте чакали репортаж за Депардийо🙈
Офффф…
Преди сто години, от фр. гимназия, писахме писма с молба за автограф на любими, фр. актьори😅
Аз адресирах моето до Жерар Депардийо, тогава беше на гребена на вълната.
Получих негова снимка с автограф, но не мисля, че е от неговата ръка, не съм толкова наивна все пак🤣
След като замина за Русия и започна с изцепките, тотално се отвърнах от него.
Покрай процеса му и разтакаването, неговото нагло неявяване и т.н., го бях зарязала тотално, но ми го набутаха в полезрението в новините.

Той падал от небето пред подобни обвинения, бил чист като сълза, не знаел що е то сексуално насилие?! Дрън-дрън.
После пък “Вижте ме на сто години сто кила, какъв секс изобщо ви гони?”
Тогава една актриса, снимала се с него, направила луд скандал и напуснала съдебната зала, че нямало как да слуша подобни нагли лъжи и всички да си затварят очите, става дума за Анук Гринберг. Упрекнаха я веднага, че като е толкова възмутена, явно знае нещо - защо е мълчала досега?!
Вчера пък великолепната Фани Ардан, която толкова да харесвам, се появи в пълния си блясък, “да подкрепи един приятел”, отишла и разцелувала Жерар пред всички. Стъписах се чак😳
Друго не знам.
И не искам да знам.
Той самият ми е крайно противен.
Явно деянията му са били известни на всички, но удобно са мълчали

# 3 043
Александра Дадарио за мен би била перфектна като Снежанка- много бяла кожа, тъмна коса и красиви черти. А Зеглър я гледах за пръв и последен път в предисторията за Игрите на глада, изключително неприятно момиче, за мен тя съсипа отчасти преживяването от филма.

# 3 044
  • Bayern
Александра Дадарио за мен би била перфектна като Снежанка- много бяла кожа, тъмна коса и красиви черти. А Зеглър я гледах за пръв и последен път в предисторията за Игрите на глада, изключително неприятно момиче, за мен тя съсипа отчасти преживяването от филма.

Александра Дадарио е старичка за тази роля

Ето това е моят избор за Снежанка, но и тя е вече на почти 30г 
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 15:46 от ROSHLA2006

Общи условия

Активация на акаунт