Звездни Компромати- март'25

• 342 084
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 3 360
Силвена е цялата в корекции. Освен това е грамадна много едра жена. Едра е даже за арабските вкусове. Просто е много висока 1,80 или повече и с много едър широк кокал.
Цялото и излъчване е малко тип Дженифър Кулидж.
Преди време я следвах и ми беше интересно, но след това направи някакъв завой на тема секс, започна да обяснява, че макар, че гони 60 години яйчниците и цъфтят и прочее глупости.
От последния и пост щом си брои О.., значи ги няма много.
Като вземе някой да се обяснява на непознати хора, колко е куул, колко е щастлив, колко е красив и секси, значи не е нищо от това.
Тя хубаво иска да се подмлади жената, но само с храна не става.
За това и си прибегна до традиционния начин - иглите и скалпела.
Често си показва дивата селения, защото "който не ме харесва, значи е тъп , грозен и недоклатен".
Сигурно има жени, които и се връзват, че ако се хранят по нейните правила, ще са много красиви, но това е плоска манипулация и, нека всеки вярва, в каквото иска, няма лошо.

# 3 361
Това не е Галена. Но клипа гръмна в цяла Сърбия сякаш е тя и големи медии пишеха нейното име. Ариа е. Ама ходи обяснявай, че нямаш сестра вече.

# 3 362
Нищо не разбирате, недоклатени глигани такива! Grin
Уж успешни жени, с кариери, с успешен бизнес, с много оргазми... пък по цял ден висят и се обясняват в социалните мрежи... Grinning
Силвена, колкото и да се старае, все е с вайб на лелка. Дори за милфка не минава...

# 3 363
  • Glasgow
Данчо Полицая също коментирал Силвена, покрай него ми излезе прословутият ѝ пост, аз съм му топ фен Grinning Голям купон в коментарите.
За съжаление алгоритъмът на фейсбук така работи, такива рейдж байтове събират сума ти коментари и импресии, позитивните не

# 3 364
Данчо Полицая също коментирал Силвена, покрай него ми излезе прословутият ѝ пост, аз съм му топ фен Grinning Голям купон в коментарите.
За съжаление алгоритъмът на фейсбук така работи, такива рейдж байтове събират сума ти коментари и импресии, позитивните не

Хаха, аз също го видях. Който и да седи зад тоя профил е голям зевзек.
Така хубаво я е очеткал Силвена, но тя едва ли знае за Данчо Полицая и вероятно е взела този пост за истинско възхищение към нейната персона.

# 3 365
Дайте го тоя коментар, моля!

# 3 366
# 3 367
Заповядайте Дама на Годината категория Мода : Женката.
В подаръците има и нещо за из път.
Скрит текст:

# 3 368
  • Glasgow
Едно за отскок Simple Smile И почва да мята яйцата Simple Smile Имаше една реклама на Кредисимо с нея покрай скандала с яйцата, покрай Великден май беше- праща Тачо на покупки и за яйца и той я пита- ама за готвене/боядисване ли или за мятане Simple Smile

Но е много хубава.

# 3 369
Някой ще помогне ли? Това Ива Екимова ли е?
Скрит текст:

# 3 370
  • Glasgow
Тя е, а на корицата на книгата- мис Баба Дони

# 3 371
Не можах да позная Ива.
В категория Мецанат наградата е за Джуджи
Скрит текст:

# 3 372
Вярно, сега се сещам, че имаше един тип Красьо Черния който кадруваше в сферата на съдебната система.
Черното тефтерче на Красьо

# 3 373
  • До морето
Много ме кефи как си ги организират и си ги раздават, и им се радват на тия наградки 😂

Ама малко семпли категориите, за догодина предлагам следните:

Пазителка на женската енергия
Жрица на споделеността
Богиня на женското начало
Повелителка на вселенските истини

Отделно призови места и специални награди за всички, които ползват думи като опитност, споделеност, истинност и бъдещност!!!!!

# 3 374
Много ме кефи как си ги организират и си ги раздават, и им се радват на тия наградки 😂

Ама малко семпли категориите, за догодина предлагам следните:

Пазителка на женската енергия
Жрица на споделеността
Богиня на женското начало
Повелителка на вселенските истини

Отделно призови места и специални награди за всички, които ползват думи като опитност, споделеност, истинност и бъдещност!!!!!

Всички си тръгнаха с награди, като на Златния Орфей. JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт