Звездни Компромати- март'25

• 342 108
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 3 390
Селин Дион и тя е с ринопластика, но поне не си е отрязала носа.

# 3 391
Отец Ралф от Птиците умират сами Nature Star

Едно птиченце ми каза, че Натали Трифонова е в четвърти месец, а Даяна Ханджиева е пак бременна, но този път с близнаци

# 3 392
Понеже коментирахме Дисни скоро
Скрит текст:

# 3 393
Отец Ралф де Брикасар, остава завинаги в сърцата ни❤
Най-емблематичната му роля!
Истински любимец и на моята майка!
Днес ще си пусна отново Птиците умират сами, в негова памет!
На 31/03/25 щеше да навърши 91!🙏
Да почива в мир!

# 3 394
При това баш вчера Simple Smile
Натали съвсем не ми е любимка. Красива е и смятам, че може да демонстрира данни много по-добре, но очевидно така се харесва и това е нейния начин.
На вчерашната снимка с една бяла рокля изобщо не ми прилича на бременна в 4 месец. Все едно, ако е истина, скоро ще се разбере.

# 3 395
Според мен Натали Трифонова е изключително свежа и приятна като екранно присъствие. Усмихната, слънчева и с бързи реакции. Разбирам, че й се дразнят, заради твърде сексуализирания образ с късите поли, но мен някак си въобще не ме дразни. Като поведение не е пошла.

# 3 396
Къде забравихте ''Бъди шарена и споделена!'' Не знам на коя фб умница ѝ е хрумнало, ама редовно ми го пожелаваха за рд преди няколко години. Страшно оригинално!

# 3 397
Според мен Натали Трифонова е изключително свежа и приятна като екранно присъствие. Усмихната, слънчева и с бързи реакции. Разбирам, че й се дразнят, заради твърде сексуализирания образ с късите поли, но мен някак си въобще не ме дразни. Като поведение не е пошла.
Аз я харесвам, с изключение на твърде предизвикателното облекло и безспирното бърборене.

# 3 398
И аз харесвам много Натали. Бързото й говорене не ми пречи. Симпатична ми в много.
Но все говорим за стила, а какъв си го представяме?
Аз лично я виждам с дълга, изпъстрена с малки цветчета рокля и капела. И може би с ботуши или с леки обувчици. Но няма да се виждат дългите й крака. Също и с дънки.

# 3 399
Харесвам Натали и ако е вярно много се радвам за нея.
Даяна Ханджиева от друга страна не ми е любимка. Помня, че излизаше с Ники  Илиев и се спряга, че тя е причината да се развали брака му. Саня и Ники също не са ми любимци, но където са два, трети не бива да се бута.
А Даяна добре я видяхме във Фермата, че пред нищо не се спира.
Да е жива и здрава , и най-добре да не се вясва много по медиите.

# 3 400
За всички, които обичат тази песен - ефектното й изпълнение на "Грами" Yellow Heart :

# 3 401
Прилича ми на Фреди Меркюри - мустаците, облеклото, сценично поведение...

# 3 402
О, Ралф де Брикасар светъл път! 🙏
На 91г ,поживя си. "Птиците ум..." беше един от най-страхотните сериали, а книгата е невероятен бестселър.
ПС. Шогун също беше прекрасен сериал.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 20:46 от *Амбър*

# 3 403
Натали е красива, но ми е твърде превъзбудена и леко изкуствено ухилена. Дразни ме в прогнозата, че заваля думи и винаги казва, че температурите ще бъРат а не бъДат) еди какви си.

# 3 404
А знае ли се кой е бащата/приятеля на Натали?
Харесвам я, красива е, усмихната, което за мен е водещо, като стила ѝ не ми пречи. Млада е защо да не носи къси поли и рокли.

Общи условия

Активация на акаунт