Звездни Компромати- март'25

• 342 070
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 3 435
Диана май бърка секс с връзка. Тя не беше ли емигрирала, какво претопля сега? Или иска да напомни за себе си по неподходящ начин

# 3 436
  • Glasgow
От каквото аз четох, от нея, от реакции на колеги, статуси на журналист- че това е било едва ли не обществена тайна- случило се е, но не по начина, който тя първоначално описа и оттам и недоверието към нея. Не я е 'стъпкал с крак' или както беше първо описано, бутнал я е и е паднала . Което не го прави невинен в моите очи.
Май учи в Германия, не е в България

# 3 437
''Ритникът с обувка в лицето й, с цялата му мъжка сила", беше нещото което ме накара да се усъмня в нея. Ако това беше вярно, тя щеше да има нужда от медицинска помощ. Няма да кажа, че е излъгала, но най малкото е украсила нещата. А ако е украсила едно нещо, колко още други неща е украсила. 
В нейната ситуация, в която тя няма никакви доказателства, най добре беше да продължи напред и да се съсредоточи върху театъра, някава кауза или хоби и да се опита да остави тази гадост зад гърба си.

# 3 438
На мен тази история с “мъжка сила” ми звучи малко възбудено и ми се струва, че е имало “опасни връзки” между двамата, които са се превърнали, обичайно, в играчка-плачка.

# 3 439
Най-малкото с години си се трудил да постигнеш успеха си, най-вероятно това не е единствената жертва/компромис, който е трябвало да направи. И накрая захвърли всичко и дори й се наложи да емигрира.... и какво постигна? Може би успя да създаде негативен образ на Вергов донякъде. И това е. Той нито беше канселиран, нито остана без работа.... нищо не постигна. Самосаботира се, само това

# 3 440
Канселирането зависи от обществото. Щом Вергов, Белослава, Батинкови и пр. обсъждани в темата още са в публичното пространство, значи обществото като цяло не намира някакви проблеми в поведението и действията им.

# 3 441
Поступал я е със сигурност. Но това май беше във връзка с еротични чатове с дъщеря му. Бе и двамата не са стока.

# 3 442
Ама разкъсаха Тото щото се засмял

# 3 443
  • Glasgow
При Тото се случи в пика на протестите около Дебора, иначе сигурно щеше да си мине незабелязано. Вече за подкрепата за Бубето и мълчанието около мисис Русия нямам обяснение 😑

# 3 444
Честно казано, в началото бях против Дияна, не й вярвах особено много, но с течение на времето излезнаха някакви изказвания от хора, които подкрепиха случилото се с Вергов поне в някаква степен и съм на нейна страна. Аз също съм от този типаж, че трудно се примирявам, че мен са ме тормозели, аз още живея с травмата си, а насилникът продължава напред и си живее живота. Била съм тормозена в професионална среда и много трудно и много време ми отне да спре да ми пука и да се изяждам. В случая, цялата сила е била във Вергов и са я натискали Дияна да не пуска жалба срещу него и тн, а да потули нещата. Този Вергов ми стана много противен в ретроспекция, въпреки, че първоначално сякаш бях на негова страна. Но колкото повече медитирах върху случилото се, толкова по-противен ми ставаше.
Дияна си има някакви проблеми, но това не прави насилието над нея нормално. 

Белослава, която е толкова превзета и хай, която като млада идеализирах, и тя ми опротивя с просташката си проява, несъответстваща на заявката й на елитарност.

Между другото, дори за Джони Деп и Амбър са ми се променили някакси първоначалните настройки. Откак разбрах, че Джони е бил наел някаква си могъща ПиАр компания, която да контролира публичния наратив и опредвид, че Амбър, каквато и да е, е била една много красива никаквица, а Деп - милиардер-звезда, и алкохолик. И там сякаш не са така еднозначни нещата, а целият хейт към Амбър си е резултат от умела манипулация на ПиАр фирмата. ППЦ бях много против Амбър по време на съда.

И същото важи за Брад Пит и Анджелина, която не понасям. Бях на негова страна и я смятах за абюзър и лишаваща го да се вижда с децата си, настройваща ги. Ама ето, че никое от децата му не го ще вече колко години. Анджелина чак такава хипнотизаторка не е. Та и там не са ясни нещата, явно не е бил такъв прекрасен баща, какъвто се изкарва.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 09:31 от MariyaHris

# 3 445
За мен не може да има знак на равенство между Вергов, Белослава и Батинкови.

# 3 446
Не ми харесва избранникът на Натали. Изобщо не го виждам до нея.
Също така има много статии, че той на практика е разорен и явно тя ще опъва каиша.

На Диана вярвам, но тя пресоли манджата. Със сигурност е имало и сех и бох, но тя в желанието си да блесне, послъга и от там тръгна недоверието.
Вергов само от хладилника ми не е изскочил заедно със Сашко, Сашка, Милица и още 2-3 досадника, които всяка вечер за по тв - заради тях телевизорите вкъщи са трайно изключени.
Вергов ми харесваше като по-млад, после почна с дъщеря си да рекламира ваксина за момичета за ЧПВ и там ми стана антипатичен, защото за това нещо е взел много, ама мнооооого пари и не му прави чест.

Амбър Хърд си е боклук от всякъде. Родена красива с пилешки мозък. Освен това тя си е хомо и всичките и връзки с мъже са с цел финансово облагодетелстване. Обаче и за това се иска акъл.
Да си беше седяла мирно, щеше да е осигурена до живот.
Кой я кара да се изхожда в леглото - ? Кой?
Толкова и е мозъка на нея, това може.
След последния процес, стяна ясно, че  и пари за благотворителност е запазила за себе си и още много други неприятни неща.
Тя отиде да живее в Испания с приятелката си и детето , сега май второ дете ще има - от сурогатна майка разбира се.
Съседите се вдигнаха на бунт, защото били шумни, невъзпитани, не се грижели за детето и Амбър беше снимана как пикае на улицата.
Е, как да ми е симпатична като човек?

# 3 447
  • София
Ненавиждам Вергов по всякакви категории - отвратителен човек ми е и аз лично съм си го канселирала и го бойкотирам във всичко - но това с рекламирането на ваксината не разбрах защо е проблем? Едно, че е актьор и участва в каквото му платят и второ, че тази ваксина в България конкретно има много голяма нужда от реклама, за да не умират децата ни от предодвратим рак.

# 3 448
Не съм чула Церварикс да е забранена някъде. Някои хора й вярват, някои са против, което е нормално.

Рекламата с Вергов и Силвия Лулчева на ваксината е спряна, защото е преценена като манипулативна (че едва ли не ако не сложиш ваксината е фатално), а не заради качествата на самата ваксина.

# 3 449
Захапката и не ми харесва, очите също. Набедена е за красавица, не е.

Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт