Звездни Компромати- март'25

• 342 055
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 3 450
Познавам Мартин Чой от около 15 години - служебно, и го намирам за страхотен човек. Много възпитан, изключително коректен, винаги знае какво иска, но е отворен и за съвети. Диалогичен, отнася се с респект към хората от всички нива, както се казва - от чистачката, до висшия мениджмънт. Винаги е усмихнат и в добро настроение, дори когато се спори по някаква тема - не губи контрол, а представя аргументи и успокоява страстите. Доколко това е заради азиатската му част, или просто си е такъв като човек - не зная, но поведението му е на светлинни години с това на разни други "звезди" и "селебритита".
Като мъж също е много чаровен и в отлична спортна форма.

Понеже сте  говорили за хубави жени, да се включа и аз. За мен най-красивите жени, които импонират най-силно на вкуса ми, са австралийките - Кайли Миноуг, Кейт Бланшет, Никол Кидман, Порша де Роси, Марго Роби, Самара Уивинг. С възрастта някои прекалиха с корекциите, но като млади, физическите им дадености са уау!!!

За Диана Димитрова имам много особено мнение, и не вярвам на нито една нейна дума. Ама наистина нито една. Обществена тайна е как се "утвърждава" в София, как влиза в НАТФИЗ, и как винаги и за всичко се е възползвала от успели по-възрастни мъже, които да и служат за ракета-носител. Та позата на силна и независима жена е доста смешна. Алкохолът не прощава никому.

# 3 451
Амбър загуби всякаква подкрепа по време на делото, когато светът видя и чу от собствената и уста нейната версия и имаше възможност да съпостави разказа и с този на Джони. Аз лично въобще не бях следила казуса, дори не знаех коя е Амбър. Започнах да гледам делото от първия ден на показанията и, абсолютно непредубедена, и още на първия час знаех, че тази жена е патологична лъжкиня. Показанията и, заедно с автентичните записи, бяха това, което срина подкрепата към нея, а не пиарът на Деп.
Амбър също има пиар, а ботовете и са доста активни в туитър.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 10:20 от Дидичка

# 3 452
Отговорих за рекламата на Вергов, но коментарът ми изчезна. Сори!

# 3 453
Захапката и не ми харесва, очите също. Набедена е за красавица, не е.

Скрит текст:
Скрит текст:
Хаха, ние тук всички сме топ красавици и се възмущаваме на захапката и на очите на едно красиво момиче Laughing
Може да не е ваш тип като жена ( и аз не харесвам руси жени), но да кажа за Натали, че е не е красавица е прекалено.
Смело бих казала, за жена тип Даниела от Ергена, че е откровено грозна, заради грозно направени корекции (преди това не е била толкова зле), но за това хубаво, светло момиче, с широка усмивка,  прекрасни очи и кукленско, моделско излъчване...не го разбирам.
То сигурно и Наоми Кембъл е грозна тогава...

# 3 454
Наталито ми е типаж като Сара Джесика Паркър, обективно погледнато с некрасиви отделни черти, но поради някаква причина цялостното й излъчване минава за привлекателна жена. И СДжПаркър цял живот разчита на едните слаби крака и руса коса.

# 3 455
Въпросната от Ергенът си е била добре по природа и видях снимка отпреди няколко години с умерени корекции също добре изглеждащи. После е станало страшното. Надявам се да послужи за пример и хората добре да се информират дали изобщо и при кого да си правят промените.

# 3 456
Е та краката на Сара са криви.Stuck Out Tongue Winking Eye По скоро с очи впечатлява и стегнато д и бюст.

# 3 457
  • Glasgow
Въпросната от Ергенът си е била добре по природа и видях снимка отпреди няколко години с умерени корекции също добре изглеждащи. После е станало страшното. Надявам се да послужи за пример и хората добре да се информират дали изобщо и при кого да си правят промените.
Като гледам от разни откъси как върти на малкия си пръст уж обигран Ерген, май по скоро би вдъхновила други момичета да се 'разкрасят' като нея

# 3 458
Сара Джесика е с голям нос, малки очи и тясно издължено лице, краката криви. Но е слабичка, беше свежарка, ако и да не беше ни първа, ни втора хубавица. Натали аз я намирам за хубава, но за много е зъбата и кобилеста, въпрос на вкус.
Вече споменах, че дупето на Наоми за моята преценка е мъжко. 😜

# 3 459
Кендъл има много хубаво тяло. На мен целият Кардашияно-Дженър катун ми е неприятен, но тя има феноменално тяло, на черното бяло не мога да кажа. И в лице е хубава, просто не е някаква уникална красавица, да се захласнеш, но е хубава.

# 3 460
За мен красавици са Чарлийз Терон, Карла Бруни и сега и навремето. Ума Търман. И от по-съвременните мацката от Барби, Марго Роби,  е наистина красавица.

Мъжът ми мре за красавицата Мелани Лоран.

Кардашиън не ми харесват, наистина са катун, уиайт треш. Ако трябва да казвам някоя от съвременните като фигура коя ми харесва -- жената на Джъстин Бийбър е с хубава фигура по мои критерии. Харесва ми повече от Кендъл. Кендъл толкова прилича на майка си, че ми се драйфа като я погледна и то не защото е зле изглеждаща Simple Smile) Просто майка й предизвиква такива позиви у мен.

Не мога да се сетя за българка, която ми харесва. От по-старото поколение Жени Калкана като млада. Младите с корекциите не мога да ги възприема. Натали не ми харесва.

# 3 461
И на мен не ми допада захапката/усмивката на Натали, но я намирам за ефектна жена.
Ръста, дългите крака, русата коса определено, ако се разминем ще се обърна да я огледам. А вече детайлите са въпрос на вкус.

Много ми харесаха аргументите за Мартин Ч. в коментара на BernardaM.
Не бях чувала за него преди, но определено гледам с позитивизъм на него.

# 3 462
Само човек който не е гледал и ден от делото Деп/Хърд, може да вярва, че той е спечелил с някакви пи ар хватки. Има 4 часа аудио, които ясно казват кой е насилника. Счупените носове не заздравяват за една нощ, кучетата не покриват изпражненията си с чаршафи и обещанието за дарение, не означава че де факта сте дарили.

Диана трябваше да си извади медицинско. Без категорични факти, не знам какво се постига. Бутнал я е, станал е скандал, ми защо мълчиш?

# 3 463
Още си е падала по него тогава и се е надявала да се оправят.Така смятам за Диана,драма куин е ,но че е удряна съм сигурна.
Кендъл е много красиво момиче,очите ѝ са невероятни.
Диляна и Роси за мен са най-красиви наши момичета.Сега и приятелките на Сашко мамин и Юлиян също.
ПС.забравих и гимнастичката Цвети Стоянова,много ми е хубава.

# 3 464
  • Glasgow
Само човек който не е гледал и ден от делото Деп/Хърд, може да вярва, че той е спечелил с някакви пи ар хватки. Има 4 часа аудио, които ясно казват кой е насилника. Счупените носове не заздравяват за една нощ, кучетата не покриват изпражненията си с чаршафи и обещанието за дарение, не означава че де факта сте дарили.
Не съм гледала делото, но по британските женски форуми болшинството подкрепя Амбър. Дали заради предното дело в UK, дали защото не са се загубили в превода, ако искаш влез в някой и публикувай това мнение, ще ми е интересна развръзката Sweat
https://www.mumsnet.com/talk/am_i_being_unreasonable/5231162-wha … heard-johnny-depp

Общи условия

Активация на акаунт