Дисни са ултра woke kомпания,която взема класически приказки и ги преправя,за да звучат "актуално", за да се мазнят на една шепа йок адмиратори и също толкова транс и нон бионари и всякакви такива индивиди.
Cultural diversity - Снежанка ще я направим латина,че да звучи по-модерно, Ариел ще е черна, принца ще е мюсулманин.Белите ще са лошите, а джуджетата най-мирните хора на планетата (примерно).
Хората НЕ харесват woke, затова и републиканците спечелиха без големи усилия.
Компаниите,които покрепят тази пропаганда следователно губят милиони - Таргет, Дисни, Найк (те отказват да подкрепят жените,които не искат мъже транс да се състезават с тях), Нетфликс..
Дисни не само,че не се учат от грешките си,но и продължават да бълват продукции,от които само губят пари.
Направете история (нова) и си слагайте за главна героиня черна,но защо трябва да е Снежанка,която от 1930-те ясно се знае как изглежда.
Апропо Снежанка, тази Рейчъл актрисата има много нисък рейтинг на одобрение от публиката,защото е лефтист и агресивно налага политическите си интереси в социалните мрежи.Токсична,агресивна, с огромно его без покритие. Изказванията й за филма, как било досадно да гледаме една и съща Снежанка и любовта в приказката била скучна и неважна,съвсем отблъсна публиката от нея и проекта й.
Също така казва 'аз в тази рокля съм стояла по 18 часа на ден и хората са ДЛЪЖНИ да гледат филма и да ми плащат за всеки един час,в който се излъчва" ... WTF?
Някаква третокласна актриса с огромно его и арогантност. Естествено,че хората ще я cancel.

))