Звездни Компромати- март'25

• 343 727
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 2 895
Не може да си обясните кошмарно ниския рейтинг на Снежанка,защото не живеете в Щитите и не знаете каква е социалната нагласа тук.
Дисни са ултра woke kомпания,която взема класически приказки и ги преправя,за да звучат "актуално", за да се мазнят на една шепа йок адмиратори и също толкова транс и нон бионари и всякакви такива индивиди.
Cultural diversity  - Снежанка ще я направим латина,че да звучи по-модерно, Ариел ще е черна, принца ще е мюсулманин.Белите ще са лошите, а джуджетата най-мирните хора на планетата (примерно).

Хората НЕ харесват woke, затова и републиканците спечелиха без големи усилия.
Компаниите,които покрепят тази пропаганда следователно губят милиони - Таргет, Дисни, Найк (те отказват да подкрепят жените,които не искат мъже транс да се състезават с тях), Нетфликс..

Дисни не само,че не се учат от грешките си,но и продължават да бълват продукции,от които само губят пари.
Направете история (нова) и си слагайте за главна героиня черна,но защо трябва да е Снежанка,която от 1930-те ясно се знае как изглежда.

Апропо Снежанка, тази Рейчъл актрисата има много нисък рейтинг на одобрение от публиката,защото е лефтист и агресивно налага политическите си интереси в социалните мрежи.Токсична,агресивна, с огромно его без покритие. Изказванията й за филма, как било досадно да гледаме една и съща Снежанка и любовта в приказката била скучна и неважна,съвсем отблъсна публиката от нея и проекта й.
Също така казва 'аз в тази рокля съм стояла по 18 часа на ден и хората са ДЛЪЖНИ да гледат филма и да ми плащат за всеки един час,в който се излъчва" ... WTF?
Някаква третокласна актриса с огромно его и арогантност. Естествено,че хората ще я cancel.

# 2 896
  • софия
Не знам колко от вас успяха да се докоснат до вълшебните дрехи на нелка хикселка, но сега имате нова възможност - вики с кафЕвите очи, възпитани деца и мъж в последния влак, жената на свилен-от-остава и баджаначката на вики с кафевите очи, организират секънд хенд:
Скрит текст:

# 2 897
  • Glasgow

Книгите са хубави, на мен ми харесват и ги имам всичките. Мисля бяха 3.

Рядко харесвам екранизация,  особено ако съм чела книгата преди това.
Помниш ли как беше описан злодеят? Интересно ми е режисьорско решение ли беше да изглежда като малко по млад Путин, те и косата му бяха зализали даже😅

# 2 898
Joy
Joker,  честно казано не. Дори не съм сигурна,  че има негово описание, но съм ги чела преди ок 2-3 години.

# 2 899
Не е компромат
Всъщност е много хубаво написано нещо, с които жената на Тото рекламира уроците по танци, които дава
Скрит текст:
И Дамата тренира
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 20:28 от Little heart

# 2 900
На първата "дамска" снимка с вирнат крак, като че ли цялата й интимна анатомия се вижда през клина.

# 2 901
Е, добре, де, лейди Мара... 🙄🙄
Гинекологичен преглед може да й се направи, много просташко!

# 2 902
  • Glasgow
Тя тази емотиконка прасковка от снимката обикновено за това се използва.(обясни жената, която по много криндж начин разбра какво е емотиконката патладжан:)))

# 2 903
Иван , за са е успешен има качества , не знам защо си мислите , че парите успеха и парите се измерват само в цифри. Мъжът на Ирина беше доста богат , така че малко ви издиша теорията .🤞🏻

Няма теория. Има факти. Питам - АКО не беше успешен, дали Ирина щеше да остави богатия си мъж.
Ирина е искала да е известна и обожавана.
Не е само до пари.
И колкото и да е странно,има доста фенки.
И аз не го разбирам ,но е факт.
Моя позната ,само дето не я боготвори😵💫.

# 2 904
  • Наблизо
На първата "дамска" снимка с вирнат крак, като че ли цялата й интимна анатомия се вижда през клина.
Реклама,бе Уили!
Но първата снимка е много криндж,личи колко е кльощава..

# 2 905
Мисля, че в темата имаше много точни и изчерпателни коментари, кое е проблемното при латино Снежанката и сменената история.
Аз като човек който вече е гледал филма, само ще допълня, че актрисата в движение е и доста обратното на красива. Можеше поне да подберат красиво момиче и само тази едничка линия от оригинала да спазят, но уви.

# 2 906
Аз не знам Мария откъде има сили за какъвто и да е фитнес, при положение, че очевидно кара на вода и маруля (но не много често).

# 2 907
Тя тази емотиконка прасковка от снимката обикновено за това се използва.(обясни жената, която по много криндж начин разбра какво е емотиконката патладжанSimple Smile))
JoyJoyJoy да смея ли да питам какъв... Иначе патладжана е любимото емоджи на Принц Уилям.

Прасковата се използва преди всичко за символ на дупе.

# 2 908
  • Glasgow
Тя тази емотиконка прасковка от снимката обикновено за това се използва.(обясни жената, която по много криндж начин разбра какво е емотиконката патладжанSimple Smile))
JoyJoyJoy да смея ли да питам какъв... Иначе патладжана е любимото емоджи на Принц Уилям.
той да не би като мен да мисли, че е за готвене/ястие JoyJoyJoy

# 2 909
И аз съм любопитна какво означава патладжан в емотка,  но дали искам да знам?  Не ги разбирам тези емотиконии  не ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт