Звездни Компромати- март'25

• 342 250
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 3 015
За Мартин Лутър Кинг, вече съм им избрала актьор😁Бера Иванишвили, албинос, но е сладур.

# 3 016
Аз за един чернокож Орфей се сещам. Холмарк май бяха избухнали с тази оригинална идея.
Инклузивитет, разбирам. Ама ще го приема като видя бял, рус и синеок актьор да се въплъти в образа на Шака Зулу, да речем. Да видим колко добре ще се приеме.
Ми, абсурдно си е!

Аз съм предлагала Брад Пит за Шака Зулу. Ще се справи, много е подходящ Simple Smile. А Микелсен повече като Иди Амин го виждам. Ох, имам дежа вю. (Или по-скоро дежа лю.) Същата дискусия сме я водили преди време, когато се разбра, че ще се екранизира Снежанка и актрисата ще е бежова, вместо белоснежна. Беше забавно и коментирахме съвсем незлобливо, но бе изтрита от край до край. Сега как се задържа, не знам Simple Smile.

# 3 017
  • Sofia
ВанЧе 🎂
Скрит текст:

# 3 018
Ами, то от "ох, ах, сакън, да не обидим някой" се е докарало обществото ни до сегашният си вид.

# 3 019
  • Наблизо
ВанЧе 🎂
Скрит текст:

Дано да са филтри,защото иначе съвсем се е обезобразила...

# 3 020
Ами, то от "ох, ах, сакън, да не обидим някой" се е докарало обществото ни до сегашният си вид.

Много си права! Ето аз се чудя как някой може да се обиди от цвета на Снежанка, ама факт. А другите като се обиждат, им се подиграваме, примерно нейтив американците като се сърдят как са изобразени по филмите и че има грешки им казваме "какво толкоз"... Объркващо! Blush

# 3 021
За Мартин Лутър Кинг, вече съм им избрала актьор😁Бера Иванишвили, албинос, но е сладур.

LaughingLaughingLaughing
Идеален! В очите му гори жаждата за социална справедливост и равенство, много правдиво ще изгради образ!

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 15:59 от Tess d`Urberville

# 3 022
Аз зациклих на каста на Брулени хълмове.

# 3 023
Дам, заяли сме се за цвета на Снежанка. Направо някой 80-годишен флуиден да я изиграе следващия път. Какви са тези тесногръди ограничения да е млада, да е жена?

# 3 024
Айде бе, не били намерили подходяща актриса! Joy Вица на сезона! Всяка могат да направят Снежанка. Нали същите хора създават Аватари, пирати, човеко-маймуни и всякакви такива, посредством грим и ефекти.
Просто не искат, а искат да има скандал. Те на този принцип работят последното деситилетие.
Дисни от фабрика за мечти и приказен свят, станаха фабрика за скандали. Яханли са някаква измислена модерна вълна, но този път срещнаха неочакван отпор по целия свят. На хората им писва от тъпизми. Никой никъде не е против расовото и етническо разнообразие(нали ви изброих колко са разнообразни), а против нелепостите. Никой не е мрънкал за Мулан, Тиана, Ваяна...
Примера с Мартин Лутър Кинг е перфектен. Да вземем да го разнообразим, а? Но тогава ви гарантирам, че ще има вой до небесата.
"Снежанка" от 1937г е променил цялата индустрия. Невиждано и нечувано. Вдига летвата и отваря врати за империята на Дисни. "Снежанка" от 2025г ... дано отново промени индустрията... да влезе малко в релси, защото в последните години здраво дерайлира!

# 3 025
Еми да сложат Том Круз за Снежанка следващия път Simple Smile)

# 3 026
Дам, заяли сме се за цвета на Снежанка. Направо някой 80-годишен флуиден да я изиграе следващия път. Какви са тези тесногръди ограничения да е млада, да е жена?

И Ариел беше тъмничка, но поне беше хубавка, а тази..
Аз също няма да я гледам.

# 3 027
Еми да сложат Том Круз за Снежанка следващия път Simple Smile)

Само това не. Той и за Снежанка няма талант с втренчения си ботоксиран поглед, с който играе всички роли на света!

# 3 028
  • Glasgow
Много е стар, иначе цветовете са точните Grinning

# 3 029
Онзи ден видях едно меме, че Дисни са решили да снимат римейк на "101 далматинци" и отдолу - снимка на купчина американски булдози Joy

Общи условия

Активация на акаунт