Звездни Компромати- март'25

• 342 101
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 3 405
Говори се, че е Мартин Чой. Многократен шампион по мотоциклетизъм. Виждала съм го в предаването, където водеше Натали, много е готин и интелигентен.
Скрит текст:

# 3 406
Мартин Чой има дъщеря на 14 години. Сега прочетох.

# 3 407
И аз не знаех, че има дъщеря. Киара се казва. Не знам коя е била жена му. Харесва ми, че Чой много говори за безопасното каране на мотори. Едно време баща му е инвестирал всичко в него, казва, че не са имали и за храна.
Скрит текст:

# 3 408
Какво тяло има! Възхитих се! Уау!

# 3 409
Блатечки с ново гадже ли е?

# 3 410
Натали Трифонова тази седмица дебютира в Пловдивската опера в премиера на мюзикъла “Продуцентите”, не мисля че е бременна..

Скрит текст:

# 3 411
Мартин не е ли до под мишниците на Натали-то?

# 3 412
И аз да питам не е ли нисък? Иначе е много готин.

# 3 413
Саркози в момента е на топа на устата.
В четвъртък му беше обозначена присъда, но обвиненията са толкова тежки, че той буквално бе смазан, произнесе се, че едва ли не е жертва на прекалено, настървено очерняне и желание всячески да му се вреди.
Общите обвинения срещу него, в които буквално го линчуват като загърбил всякакви ценности и морал с една цел, да задоволи собствените си, грандомански амбиции, му отсъждат цели 10г затвор и 375 000 глоба + отнемане на гражданските права за 5 години. В последния ден на процеса му, на 8 април, ще пледира защитата му и тогава ще се разбере дали ще обжалва или не.
Самият Саркози заяви, че ще направи всичко, което е по силите му, да докаже невинността си по различните обвинения.
Тече 17та година на брака му с Карла, имат дъщеря Джулия на 12-13г. Карла в момента е адски сериозна, действа активно по програма за борба срещу рака на гърдата, почти не се явява на светски събития.
Но е неотлъчно зад мъжа си, без политически изявления, само любовни.

Честно, винаги съм била скептична към джуджето и красавицата, но и те са обичаща се хубава двойка, без да ги харесвам особено като индивиди. Понеже се говореше за красавици, докато Амбър Хърд бързо се скапа и е кукавица, накрая след толкова оакване, създаде сама дете, Карла и на 40 и на 50 е писана красавица и явно създаде хубаво семейство със Саркози. Честно, надявам се да го оправдаят, дори да е виновен, не намирам греховете му чак толкова големи, на фона на всичко, което се случва в политиката в днешно време. Дано дъщеря им расте в пълно семейство.

# 3 414
Наталито поне от 6 месеца има коремче и е качила в ханша, но тялото и продължава да е трепач. Много готина като цяло.

# 3 415
Виждала съм Мартин и е много готин, трябваше му някоя истинска красавица.

# 3 416
А този Мартин каква азиатска жилка има?

# 3 417
Виждала съм Мартин и е много готин, трябваше му някоя истинска красавица.

Да, за съжаление невинаги става това, което трябва.
Е,стига де…..Натали е красива

# 3 418
А този Мартин каква азиатска жилка има?
Kорейска.

# 3 419
  • Варна

Ето тук сякаш има коремче.

Общи условия

Активация на акаунт