Искам да кажа...(228) през Март 2025

• 39 129
  • 936
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро.
Пия кафе, пералнята пере, една поръчка от Нотино направих, доволна съм.
За протокола, при нас е 1 градус. Извадих козирката за слънце и ще се радвам, ако днес са познали прогнозата за времето.
Хубав ден, момичета!

# 121
  • Телиш/Плевен
Добро утро! Hug

Днес е моят ден, ставам на 18 Innocent ...ама за втори път. Joy Joy Joy
Ети и Лято да не се спотайват много, помня, че празнуваме на една дата. Stuck Out Tongue Winking Eye Да сте здрави, мили момичета, много щастливи, обичани и с лекота постигайки всичко! Heart Heart

Хубава сряда да имате всички! Hug

# 122
ЕЕЕЕ, Честито, момичета!
Лаленце, Етти, Лято, бъдете здрави, щастливи, обичани, глезени, бъдете благословени!

# 123
Честити да сте, Лаленце, Ети, Лято. Бъдете здрави,  обичани, щастливи. Пътувайте и сбъдвайте мечтите си.

# 124
  • някъде другаде
Лале , Ети , Лято , честито! Здрави и щастливи да сте! Сбъднете мечтите си с лекота!

# 125
  • София
Лаленце, Ети, Лято, бъдете здрави! Вдъхновявайте, сбъдвайте, обичайте! Бъдете винаги себе си! Щастлив и усмихнат ден, изпълнен с много изненади и подаръци! Heart Heart Heart

# 126
Добро утро!

Честити да са и трите рожденички! Много здрави, щастливи, успешни и ценени 😍! Весел празник!

# 127
Честити да сте момичета ❤️
Ама как приятно носталгично ми звучи това второ пълнолетие. Ех, страхотна възраст - наслаждавяйте се 🥰

# 128
  • Бургас
Охо, ще има торта на корем! Simple Smile 🥳 🎉 Честити да сте, Лаленце, Ети, Лято! Бъдете здрави, щастливи, обичани и обичащи!
Да се готви Бъни! Wink

От сутринта е грейнало тук, не знам колко е стоплило обаче, но отивам на разходка до морето. После ще засядам пред компютъра.

Хубав да е денят ви!

# 129
  • някъде ... тук ...
Здрави и обичани да сте, рожденичките! Да ви слушат и по-малко да ви ядосват!

# 130
  • София
Добро утро!

Лаленце, Ети, Лято, честити да сте! Здрави, щастливи и много обичани!
Вчера времето беше много приятно и направихме хубава разходка с бебе и куче. Simple Smile И днес мисля, че ще е хубаво.
Други планове нямам. Перални и подобни са част от ежедневието.

Хубав и слънчев ден!

# 131
  • на Мелмак
Ееее, супер, колко пожелания Heart
Благодаря виииии!
Да сме си все така готини, млади и здрави Grinning
Успях да резервирам накрая аз, нещо скъпо ми се видя в Истанбул, но ние няма да седим в стаята, а ще миткаме. Приятно време се очаква, дано е така и натрупаме емоции!

# 132
Добро утро!

Много хубав ден днес! Да сте живи и здрави, рожденички! От щастие и късмет да не се оттървете!

Аз заминавам след малко за Казанлък на служебна сбирка. Няма да преувелича, ако кажа, че грам не ми се ходи...

Спорен ден, банда!

# 133
  • Бургас
Моята разходка се размина. Повисях като сопол на студа, докато моята дружка сладко си спи, и се прибрах. Цяла нощ не съм спала, носът ми запушен, с такова нежелание тръгнах сутринта...явно е имало защо. Пия сега чай и минавам в работен режим.

Але, лек път и дано се окаже приятна сбирката, макар и служебна.

Ети, весело да ви е!

# 134
Много празнуващи днес!😍 Да сте здрави, успешни и да постигате всичко с лекота! 💐💐💐🥳

Общи условия

Активация на акаунт