Искам да кажа...(228) през Март 2025

• 39 137
  • 936
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ние се на работихме в офиса за днес. Вече сме дим да ни няма. Airplane

# 136
  • Germany
Ехааа, цели 3 прекрасни рожденички си имаме! Да сте здрави, щастливи, обичани и ценени! Весел празник!
Ние се прибрахме снощи от супер зареждащо пътуване до Мароко. Влюбена съм в тази страна и вече планирам следващото пътуване Simple Smile Толкова култура и история има там, в комбинация с прекрасна природа и вкусна храна. От утре на тръстиката...
Хубав ден на всички!

# 137
Мони, пусни ни снимки!
Роди, лек път на вас. И от теб ще чакаме снимки!

# 138
# 139
  • Телиш/Плевен
Много ви благодаря за пожеланията! Heart

Мони, приказно е, доколкото виждам от снимките, как няма да се влюбиш! Heart Eyes

И се сещам да кажа, че и аз изтървах снимките на Емчето. Grinning Но от разказа разбрах, че е било страхотно преживяване, а това е най-важното! Heart

Селесте, да минава бързо! Hug

Али, дано има и хубави моменти. Hug

# 140
Честит рожден ден, момичета! Да сте много здрави, щастливи и обичани!
Мони, ако ти остане време разкажи, къде бяхте, какво видяхте, обичам да чета разкази от пътешествия. Един приятел преди години ходеше в Мароко да сърфира, от него разбрах, че всъщност Мароко е много обичана дестинация сред сърфистите.

# 141
  • Телиш/Плевен
Ем, поласкана съм и ти благодаря, страхотни снимки! Heart Eyes Hug На предпоследната варан ли е? И да не е, много е красив! Heart Eyes

# 142
И ние на варан го оприличихме. Хубав е, а най-хубавото е, че не беше прекалено близко до мен. Grin

# 143
  • София
Протестирам аз, Ем. За няма и 10 Мин. Confused

# 144
Ем, защо изтри пак толкова бързо Blush
Имаш 24 часа за редакция.

# 145
  • Телиш/Плевен
И ние на варан го оприличихме. Хубав е, а най-хубавото е, че не беше прекалено близко до мен. Grin
Satisfied
Ох, моята Елица това лято изяви желание да се снима със змия на един панаир и какво се запали по тях, направо не мога да повярвам. Казвах ѝ за Мид, че си отглежда вкъщи и сега редовно ме пита ние кога ще си вземем змия. Joy Имаме два котарака с достатъчно здравословни проблеми, само за змия сме. Joy
Ако си изровя снимката от телефона, ще я пусна. Grinning
Скрит текст:

# 146
  • София
Честито на рожденичките! Бъдете здрави, щастливи, обичани!

# 147
  • Canada
Етти, Лале, Лято, честити да сте! Здрави, обичани, щастливи! 🌷🎁🍀🎂

Мари, няма гадже в картинката. За добро или за лошо.

Ем, не видях снимките, но знам за какво говориш 🤩

Мароко някак не успяхме да го оценим, винаги ме е притеснявало отношението им към туристите и опитите да извлекат максимална полза от тях. За мен е уморително. Но е страшно живописно, спор няма.

Детето пак ми е донесло бисквити от колегата, протестирам 😂

Стейси, чудесна ти е девойката 🤩 Мн й се радвам на успехите 🍀

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 14:24 от Foncé

# 148
  • Бургас
Ехаааа,цели три рожденнички сме имали!🍀 Ети,Лаленце,Лято, бъдете здрави и много щастливи!🍀 Наздраве, момичета!

Я,да ви внеса  малко синьо щастие за настроение! 🌊💙

# 149
  • Germany
Ем, този път видяхме Фес, който е бил столицата им преди и е доста голям град, около 1,5 милиона. Най старитя имперски град в Мароко. Едно време в този район е била житницата на римската империя и затова има доста римски руини наоколо и много обработваеми площи. Старият град на Фес, който е включен в списъка на Юнеско е огромен с над 9000 пътеки/улички. Там се намират едни от най старите цехове за кожа, има и много работилници за порцелан, но най впечатляваща е джамията, която е била университет / един от най старите в света /. Вътре не можахме да влезем, защото не пускат чужденци. Ходихме и до едно римско селище на около час от Фес и до Мекнес. Супер впечатлени бяхме как всяко парче земя около Фес се обработва, а в самият град се строи и реновира усилено. На мен лично много ми харесва архитектурата с мозайките по пода и стените и с фрезованите камъни, които приличат на дантела и невероятните дървени тавани. Храната ми е ужасно вкусна, влюбена съм в чая им, накупих си шарени кърпи и арганово олио и както казах нямам търпение да видя още от тази страна. Изнервяше ме единствено пазаренето, което не е моето нещо и досадниците по улиците, които уж искат да те упътят, ама всъщност могат да те излъжат и реално просят пари. Всичко там е много различно от познатото ми и от европейският ни живот и на мен това ми харесва. За няколко дни е супер, повече от седмица надали бих издържала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт