💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 5💛

• 13 488
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
Колко млечни хранения имат вашите бебоци и кога заместихте закускатаа?Да си сверя часовника,че аз съм от юлската група

# 121
Калоян е 6.900 кг, има три заместени хранения, на кърма е и не пие вода.
На 24.03 ще стане на 9 месеца. Само хаби храната, като батко си ..

# 122
А очила от къде се взимат? Искам качествени, не китайски и без защита.

# 123
И аз се чудя, кога да замествам закуската. Скоро става на 8 месеца.
Вие колко жълтък давате на хранене? Сега погледнах на първа страница захранване с жълтък, цяло яйце пише след годинката, а до тогава е записано половин жълтък. Аз последните пъти давах цял жълтък, дали е много и да върна пак на половинка?

Очила хубави от оптика предполагам.

# 124
А очила от къде се взимат? Искам качествени, не китайски и без защита.
Аз също държа да имат uv защита. Купувал от Opticlassa, Joy optics - тези, защото са в мола и с едно паркиране, имам много магазини под ръка. Купувала съм Декатлон (бързо ги счупи, малкия), тези с маргаринките са от ДМ. Там имаше и друг вид, розови, много сладко 🥰

# 125
Аз гледах очила в reia.bg, но и от оптика може.

Давам по половин жълтък и така до годинката. Някои вече дават цяло яйце. Не знам кое е правилно.

# 126
На голямата съм взела от Рея, хубави са. Но чак след 2г взех, преди това не можеше да търпи и не си заслужава парите.
Давам половин яйце, през ден. И ние сме с 3 заместени хранения. Вода пие от обикновена чашка.

# 127
На голямата съм взела от Рея, хубави са. Но чак след 2г взех, преди това не можеше да търпи и не си заслужава парите.
Давам половин яйце, през ден. И ние сме с 3 заместени хранения. Вода пие от обикновена чашка.
Оо,  тук и на 2г. не си струват парите. Това обаче е моят опит. Аз не купувам скъпи очила, а просто със защита и да са сладки. А и от оптиките с намалението, става прилична цена... скъпи очила, купихме на баткото, когато настоящите, спряха да са строшени 🤪😎 така ще направя и с малкия батко, след време и с Верена.
Тези също са от ДМ:

До сега съм купувала 4 чифта от оптика и 1 от Декатлон, тези са 6-ти чифт. 😏

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 08:32 от КремонаЛиза

# 128
Очила взех от littlefriends май се казва един магазин до оборище, със защита са. Мн са яки. Като фен на Елтън Джон е с тях😂🤩
Яйце давам през ден половин жълтък и малко белтък. В “палачинки” е яла и цяло яйце. Тая работа с жълтъка и белтъка май само в саветския блок съществува.

# 129
В някои страни съм чувала, че захранват с цяло яйце още на 6 месеца. Аз нещо не смея.

Ние сме добре. Снощи нямаше температура, обаче беше някакъв ад. 1 час след като я приспах и се събуди. Рев, два часа се мъчих да я приспя. Спи й се и я боли, и реве и не може да заспи. И през цялата нощ проплакваше и вдигаше главата. Та явно са зъбите. Кръвните изследвания са й добре, ама не ми се вярва предните две нощи да вдига 38.5/39 температура от зъби. Но пък знае ли човек. То и от първи прием на една от ваксините (не помня коя) вдига температура, а не можело от нея и първа доза да вдигне. Сигурно си е индивидуално за всяко дете. Обаче! Ново 20! Тази сутрин се събужда с пъпки. По корема до слабините и гърба. Няма по ръцете и краката. Най-много има около врата. И почти съм сигурна, че е от претопляне, защото снощи много я гушках като се събуждаше с рев, за това и около врата са най-много, т.к. ръката ми беше там. Все пак ще се радвам, ако изкажете и вие мнение, ако сте се сблъсквали с претопляне. Не я сърбят, не се дразни от тях. Би трябвало да изчезнат до вечерта. После като излезем и направо не знам как я да облека, за да не й е много топло. Ето снимките:

Скрих цицките, за да не ме изтрият

Иначе днес гордо събрах 25/30 мл урина като я държах права. Обаче мъжа ми не може да излезе от работа да я занесе и ще пробвам после да взема нова проба. Толкова бях щастлива от успеха си и ме попари, че не може да се измъкне.

# 130
Ваня, това наистина прилича на обрив от претопляне. Не се стряскай. ПРЕтопляне звучи силно и страшно, но често се случва. Ще мине. Ако искаш намажи с немазен, но хидратираш крем. Мъжете използват един термин за маслото на колата -тънко. За мен тънък крем за тяло, е този на Бебо. Не втърде мазен, не твърде гъст, а просто овлажняващ. 😊 редичък все едно.

# 131
Май имам една мостричка на Бебо. Като я видях се стреснах, после се успокоих, че сигурно е от претопляне. По-лошо да е нещо вътрешно, ако е това - ще мине бързо според мен.

# 132
  • София
Ваня, да се оправя бързо малката 🫶 и на мен обривът ми прилича на претопляне.

Да се похваля- 4ти ден се захранвам (точно така - аз себе си захранвам 🤣) с кисело мляко и засега няма реакции при малкия. Още няколко дни ще хапвам по малко кисело мляко преди да пробвам още нещо млечно иии после ще му дам и на него. Стискайте палци 🫶

Иначе от седмица започнах да вкарвам закуска- похапва си и не се оплаква, даже суче малко сутрин и имам чувството, че просто бърза да му сложа кашичката 🤣🤣 яшен ми е, пу-пу

# 133
Ваня, това се случва след температура понякога. Ще се изчисти, доколкото можеш ѝ давай течности.

# 134
Благодаря ви ❤

Общи условия

Активация на акаунт