💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 5💛

• 13 491
  • 757
  •   1
Отговори
# 135
Дами, как сте в това чудесно време🤩 ние излизаме в 12 и се прибираме към 18:30 тези дни, направо се разпуквам от кеф.

Днес за първи път след алергията ѝ дадох масло и за момента няма драма, надявам се да продължи така. Глутен, цяло яйце остава червено месо и ядки

# 136
И ние днес изкарахме огромва част от денят навън! Голям кеф!!! 🥳

Момичета, колко от вас вече тренират? И какво? Кога? Как?

# 137
При нас при избиването на последните 2 зъба имаше и обрив.
Ходя на йога когато мога. Спорт мразя

# 138
При нас при избиването на последните 2 зъба имаше и обрив.
Ходя на йога когато мога. Спорт мразя
Да де, това имах пред вид. Аз пък фитнес не харесвам. Като хамстер се чувствам 😃

# 139
Имам пътека у дома. 30.минути успявам да отделя през ден. Сезона започна и вече освен децата и къщата, имам и оранжерия и двор и не съм спирала и да работя с учениците та пак не знам и тези 39 минути откъде ги намирам.

# 140
Люси, следобед ли им помагаш за училище, или са на домашно обучение?
Малкия, как реагира като те види там, идва ли? Питам защото аз имам колело и щом въртя винаги да идвали до мен и са удряни... макар че вече ходеха 😐

# 141
Тренирам може би от първия месец след раждането. Правя пилатес и се разтягам, за пътеката все не остава време. Понякога правя някоя кардио тренировка от Ютуб пред малката и тя много се забавлява докато ме гледа как се мятам 😀

# 142
Ходя по 2 км бързо ходене сутрин и следобед с количката. За мен е предостатъчно 😂

# 143
Люси, следобед ли им помагаш за училище, или са на домашно обучение?
Малкия, как реагира като те види там, идва ли? Питам защото аз имам колело и щом въртя винаги да идвали до мен и са удряни... макар че вече ходеха 😐

На домашно са.
След моите 30 минути, се качват и те по 30. Игор ако го оставя, се лепва. Но или те или баща им го гледа.

# 144
Обожавам пилатес!
Оо, Фрезия, наистина звучи достатъчно, а и всяка от нас има и бонус, допълнително към "тренировката" домашни задължения... ммм, те пък край нямаха.🫡
Люси, страхотно е, че има кой да го гледа. Аз с педарите съм ги удряла, защото със слушалки сядам и много често гледам в посока различна от "надолу". Слава Богу никой не е плакал, даже напротив, голям смях и кеф пада, на игра го обръщат. Има ли смисъл обаче да ви казвам, на мен като майка, колко ми е "игриво" да ги удрям малките терминаторчета-нервотрошачки. 🙄
Значи, момичета, казвам ви, аз нищо не съм правила до сега. Обаче обмислям, защото макар и да ми се струва невероятно, имам една "тава" на корема. Много е грозно. 🫣
Вчера се свързах с инструкторката по пилатес, при която ходя откакто голямото ми хлапе нямаше 2г. Сега е въпрос на организания. Общо взето, най-трудната част предстои. 😂

# 145
  • София
Момичета, мога ли да дам малко сурова настъргана ябълка в кашичката следобяд? Пюре от ябълка съм давала, но ми се иска да има парчета вече, чудя се дали сурова може 🫶💐

# 146
Според мен ще дойде малко твърдо. Свари и я и я намачкай с вилица. Аз така давам круша и ябълка. Пак стои като на парчета, ама не съвсем. Според мен специално суровата ябълка може да подразни стомаха.

Аз не спортувам и никога не съм спортувала. За това приличам сега на тутманик 🤣🤣

# 147
Момичета, мога ли да дам малко сурова настъргана ябълка в кашичката следобяд? Пюре от ябълка съм давала, но ми се иска да има парчета вече, чудя се дали сурова може 🫶💐
Може, ако е на ситно настъргана и може и онзи вид "хлебни" ябълки. Те са крехки. Има ли зъби бебчето и забелязваш ли, че опитва на дъвче?
Верена постоянно опитва да дъвче, въпреки че чертичките отгоре са на половина израснали. 😊 то разбира се, още не е дъвкане, но е много сладко как изглежда  😃🫶

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 09:07 от КремонаЛиза

# 148
Обожавам пилатес!
Оо, Фрезия, наистина звучи достатъчно, а и всяка от нас има и бонус, допълнително към "тренировката" домашни задължения... ммм, те пък край нямаха.🫡
Люси, страхотно е, че има кой да го гледа. Аз с педарите съм ги удряла, защото със слушалки сядам и много често гледам в посока различна от "надолу". Слава Богу никой не е плакал, даже напротив, голям смях и кеф пада, на игра го обръщат. Има ли смисъл обаче да ви казвам, на мен като майка, колко ми е "игриво" да ги удрям малките терминаторчета-нервотрошачки. 🙄
Значи, момичета, казвам ви, аз нищо не съм правила до сега. Обаче обмислям, защото макар и да ми се струва невероятно, имам една "тава" на корема. Много е грозно. 🫣
Вчера се свързах с инструкторката по пилатес, при която ходя откакто голямото ми хлапе нямаше 2г. Сега е въпрос на организания. Общо взето, най-трудната част предстои. 😂

Много искам да го пробвам тоя пилатес, обаче хич не си падам по групови занимания.

Форест, за парчета дай меки неща, които да държи. Ябълката настъргана аз и на Игстъра не бих я дала, защото става като люспа и може да се лепне за гърлото. Направи я на пара малко да омекне или с кокосово масло на фурната на парчета, срава чудно. В най-добрия случай да намажеш маслото след като сранат готови.

# 149
Моята и да има парчета имам чувството че направо си ги гълта. Мляска, ама чак да дъвче не бих казала. И разбира се, като усети парче и ми прави "Хъъ". 😁

Общи условия

Активация на акаунт