💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 5💛

• 13 481
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
Моя е за чело. От Хиполенд беше или Вис Виталис, но сега не го откривам. Скъпичък беше и засега му вярвам 😁

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 22:58 от Фрезия

# 61
То и тоя не е евтин. 134 лв гледам, че сега е в Озон. Ние го взехме по-евтино, обаче.

# 62
На моите меря докато спят с куикото. В дупета не съм слагала ни всещички, ни термометри. Не се будят като меря с куикото. В предният ми пост е снимката му. Наистина съм доволна от него, а го взех "набързо", защото докато бяхме на разходка, някой ми се стори топъл и от филм, уж набързо и за 1 път го взех, ама само него ползвам. Обожавам го.
То и тоя не е евтин. 134 лв гледам, че сега е в Озон. Ние го взехме по-евтино, обаче.
За този боклук съм дала 180лв.

# 63
Под мишничката ли го слагаш?

# 64
Под мишничката ли го слагаш?
Да, под мишничката, ама той май понеже е гъвкам може и за дупе. Аз не съм фен. Ако трябва ще рискувам да събудя детето, но в дупе не бъркам.

# 65
И аз така, в дупе нищо не съм слагала. 😂
Качих снимка в предния пост, EasyScan се казва. 69лв, тогава много ми се видяха. Сега виждам че има и доста по-скъпи.

# 66
То и в дупето пак трябва да я съблека и събудя. Под мишницата по-лесно. Пращам мъжа ми да го вземе тоя, че цяла нощ не искам да се стряскам. Иначе Омрон на мен ми дава 36.4. Аз и от преди имам съмнения за него, ама сега с тия 40 градуса няма да се разберем.

Фрезия, ще се върна да видя какво си качила. Одеве нямаше снимка. И ще събирам мнения за безконтактен, а тоя ще го засиля нанякъде 😃
Едит: видях. И дивана ти е май като нашия. Поне дамаската 🤣

# 67
И ние сме с куико, още от баткото като беше бебе е купуван, голяма им е разликата, толкова години още работи без проблем. И други имаме от електронните, но са много бавни. Куико го сравнявам с живачен, който също ползвам, разликата им е 2 - 4 десети, като куикото е с по - ниските градуси. Безконтактен сме взимали за чело, не помня марка, пълен боклук, изобщо не измерваше, а беше скъп....

Йони, дано се размине болницата.

Бързо да се оправят дечицата.

# 68
Взехме Куико. Първо изкара еднакво с другия - 39 градуса, сега дава 1 градус разлика по-надолу от Омрон. Абе ще се ходи на лекар утре. Цял ден не сваля температурата. Зъб може да е в комбинация, не и само това.

# 69
Ние сме с безконтактен на браун. Като я мерих се оказа, че мери като този на спешното в Токуда. Там бяха с обикновен и мерят по мишницата.
Много сте смели. Аз на 39.5 тичах към спешното. Тая работа с температурата ме притеснява

# 70
Вчера с приятелка си писах и тя каза, че с 39.5 й се накарали в Пирогов. Това не било спешен случай. Сега сме с 38.2, а Омрон показва пак 40. Верно е голяма гад.

# 71
Допълвам.
Вчера с приятелка си писах и тя каза, че с 39.5 й се накарали в Пирогов. Това не било спешен случай. Сега сме с 38.2, а Омрон показва пак 40. Верно е голяма гад.
Боклук е ти казавам, големия беше на около 2 годинки, когато щях да се спомина от уплах. Така го мразя този термометър!!!! Думите не стигат да опиша.
При такава темрература, пак казвам, трябва бебето да е разсъблечено. Това с обличането да се изпотяло, за да спадне, тук не важи. Разбрах го преди около 3 години... но просто големият не беше вдигал висока температура и малкото ми момченце беше първият ми опит с това. Успех и бързо възстановяване! 🍀🍀
Между другото, когато вдигаше 39.3-4, това беше в края на Февлуари или Мачалото на Март месец, преди 3 години. Тъй като с Верена имат 6 дни разлика в рожденните си дни, значи и той е бил на 8 месеца, на колкото приблизително (понеже и по-големи има) са нашите бебета сега. Та, тогава го разсъблякох, и редувах нурофен и панадол. Влаченето по лекари и за него и за мен беше много тежко. И тримата бяхме болни тогава, уж от модерният вирус, татко ни пак беши на рабона и дори оставаха повече от 3 седмици, докато се върне от рейс. Аз както ви е ясно кърмех и нищо не можех да пия. Гадна работа. Една аспиринче пиех и ми него ми взеха 😏 не трябвало. Да... така е, не трябва докатопсе кърми да се пие аспирин. Обаче от аспирина, запомнете за вас си, вируси и прочее, те просто "абортират", аспирина ги съсипва и не успяват да нанесат щети. На деца под 12 обаче не се дава. За тях лимони с мед и джинджифил, чайове и арома масаж с етерични масла, по точките на краката и гръбчето. Вечер, защото иначе от слънбето може да се получи оцветяване по кожата.

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 08:45 от КремонаЛиза

# 72
  • София
Ох, миличките, да ви оздравяват дечицата бързо! ❤

# 73
Ваня, Йони, как са децата тази сутрин?

Нашият термометър е на Цептер, но не е безконтактен.

# 74
  • София
Ние сме с Microlife електронен за подмишничка. Не знам дали е ок 👀

Общи условия

Активация на акаунт