💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 5💛

• 13 482
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
И аз знам, че дървените са по-стабилни.
Ваня, температурата да не е от зъбки?
В това време как ги обичате навън?
Дават го скоро 16-20 градуса. Хем ме е страх без яке, хем със много топло ще е сякаш. Днес купих едно елеченце тънко, пък ще видим.

# 106
39 не е от зъби. През деня е по-ниска, но вечер си държи висока и пада трудно. И аз мислех, че първия ден е от зъби, ама вече 3-ти ден…. Няма да са зъби. А и долу си пробиха, а горе педито каза, че не са надути. Ей ни ги 🤣

Ох, да, задава се много яко време. Аз днес като ходихме за кръв си я облякох стандартно заради температура. Но утре ако излезем и не знам. Иначе не й сложих ръкавичките и малко й бяха студени ръцете, но идват още по-топли дни.

# 107
Аз излизам с раницата и си я обличам както е в нас с топли буйки само. Но в топлото ще й е жега и по-добре с количката.
Днес сме със същото боди май.

# 108
Ваня, стискам палци бързо да оздравее Heart

Нашият уокър е дървен, подпирам го на стената, но да, понякога го събаря върху себе си.. докато е нестабилна, ще е така. Но пък имам друга идея за нещо, подобно на проходилка:

Гергана много се набира на това икейско столче Grinning

# 109
Аз излизам с раницата и си я обличам както е в нас с топли буйки само. Но в топлото ще й е жега и по-добре с количката.
Днес сме със същото боди май.

Хаха да. Тя снимката не е от днес, но моето е ромпърче. Принта е същия - от Синсей.

# 110
Много готини бодита! И аз влизам с едно 🤭

Ваня, стискам палци бързо да оздравее Heart

Нашият уокър е дървен, подпирам го на стената, но да, понякога го събаря върху себе си.. докато е нестабилна, ще е така. Но пък имам друга идея за нещо, подобно на проходилка:

Гергана много се набира на това икейско столче Grinning
Трикси, идеята ти за стълбата е доста добра! 🙂

# 111
Ама много коси иматеееее ❤ Искам и аз 🥰 София е с 5 зализани косъма 🤣

# 112
Аз не знам да отговарям ли, защото май не се отнадя за нас 😂
Купих й диско въшки и тях трудно слагам. Много е сладко да имаш бебе! 🤗🤗
Нищо, че вечер преди лягане, вече съм на ръба от преумора и само чакам да стане време да се тупна в леглото 🤪

# 113
Момичета, аз да попитам време ли е вече за слънцезащита? Днес доста ни напече слънцето и се замислих, че вече май трябва да нанасям нещо на лицето. Има един стик на Бебо, който ми изглежда лесен за нанасяне, мисля да го пробвам. Ако имате някакви препоръки? 🙄

# 114
Момичета, аз да попитам време ли е вече за слънцезащита? Днес доста ни напече слънцето и се замислих, че вече май трябва да нанасям нещо на лицето. Има един стик на Бебо, който ми изглежда лесен за нанасяне, мисля да го пробвам. Ако имате някакви препоръки? 🙄
И аз имам от него. Техните кремове за слънце и за след, също изпзваме. Ако си удетила слънцето мажи. Зависи и кога се излиза. Ние излизаме, когато тя спи и е зачохлена, запердена 🤭

# 115
Ние излизаме след като се е наспала и нахранила и сега като се постопли излизаме и сутрин и следобед. Често ни напича слънцето. Ще взема значи да го пробвам този стик, че никак не дава да я мажа по лицето с кремове 😄

# 116
Даже вече един път я хвана слънцето още януари и почервеняха бузите. Аз мисля мустела да взема, до тук вс тяхно е било ок

# 117
Нищо, че вечер преди лягане, вече съм на ръба от преумора и само чакам да стане време да се тупна в леглото 🤪

Да, да! И за теб се отнася 😃 Много е хубаво, но понякога си гроги. Не те виждам теб с 3 деца и мъж на рейс.

Слънцезащитата е след 6 месеца, за това че спокойно може да слагаш. Аз не съм се замисляла още, но ще трябва да взема. За сега й пускам шибидаха на количката и не я пече, защото и се мръщи на слънце. И очила ще й взема.

# 118

Да, да! И за теб се отнася 😃 Много е хубаво, но понякога си гроги. Не те виждам теб с 3 деца и мъж на рейс.

Слънцезащитата е след 6 месеца, за това че спокойно може да слагаш. Аз не съм се замисляла още, но ще трябва да взема. За сега й пускам шибидаха на количката и не я пече, защото и се мръщи на слънце. И очила ще й взема.
Той сега е тук, признавам! Не съм свръх герой 😎
Аз й купих очила, вижте я: 😂🤣😂🤣😂🤣

# 119
Хахаха да, много са смешни с очила 🤣🤣🤣
Щом е тука, да не те мисля 😃

Общи условия

Активация на акаунт