Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Март '25

• 118 747
  • 1 172
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас/Пз
Пепси, отзад - не, но понякога малко ми пада на очилата. Но не е постоянно. Simple Smile

# 121
Привет, дами, да се запиша и аз в новата тема Flowers Rose
Честитя Баба Марта и национален празник наведнъж! Simple Smile
Нещо не съм съвсем в кондиция напоследък и почти нищо не мога да кажа по темата. Не гледах наградите, от показаните от вас харесах една бяла рокля, която chloe показа и една асиметрична червена.
Ревюто на Макс Мара и аз гледах и ми хареса всичко показано. Линии, цвят, обувки - разкош!
Още не съм на вълна пролетни парфюми, нося зимните си. Като стъпка към затоплянето тази седмица нося един великолепен захаросан люляк на любима за мен марка.

Израел Камакавиво'оле обожавам. Имам един диск донесен от Хаваи, който прескача вече от слушане.
Преди някалко месеца отидох да си плащам телефона и докато чаках, на екрана над касата даваха как пускат цветя по водата на погребението му, на фона на тази песен. Потекоха ми сълзи и излязох, че хората взеха да ме гледат странно.
Ани и gadamer видях  - много стилни!

# 122
Момичета, 50+ приемате ли?
Не бих казала, че имам ясно изразен стил, но се чувствам в абсолютна хармония с безстилието си, дискомфорт ми създават десет кг.
Миналата пролет голямата ми парфюмна любов беше Дамаск на Ормънд Джейн. Наскоро го видях намален и го поднових съвсем спонтанно, но засега е студено за него.

# 123
Добре дошла Блу, горна граница няма Simple Smile . Аз поне не мисля да се местя в друга възрастова категория. Не сме "наборна тема" все пак Simple Smile.

# 124
  • София
Блу добре дошла и от мен!Надявам се да ти хареса тук.Няма да си единствената 50+ в темата,но както е казала pep_si тази тема не е наборна.

# 125
  • Отвъд алеята зад шкафа
Привет, Блу. Хехе, вече и аз посрещам 😄

Аз имам Дамаск, имам и Делина, за мен са почти изцяло идентични, но Делината е по-трайна и затова посягам повече към нея.

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 15:36 от gadamer

# 126
  • Sofia
Добре дошла,   Блу!
Ани, това палто ти стои феноменално!

Чакам да се постопли, за да разцъфти последната ми любов Narcotic delight.  Сега в студа е срамежлив и прибран. От ноември съм полудяла по него.

# 127
Не успях да видя нито Ани нито Магни Sad
А за Мария Бакалова какво ще кажете?
Скрит текст:

На мен Балакалова много ми харесва, роклята и е много красива и нейна стилово и цветово и подчертава добре нейната красота!

Като преброих гласовете на досега изказалите се някакво обединение има само около роклята на Гал Гадот - съответно я обявявам за победител в мини конкурса BG - mamma - най хубава рокля на Оскари 2025 г. Simple Smile Дизайн на роклята -  Prada
Хмммм, значи аз пак съм накриво Simple Smile Харесвам и ГГ, харесвам и ГГ в червено, но тази рокля и странната пропорция на удължената корсетна част, която удря триъгълно слабините не ми хареса! Червеното беше твърде топло за нея, роклята не подчертаваше силните и страни (според мен)

Иначе тя е чудна в червено:
Скрит текст:

Нютън, Линч и Роселини може и да са гении на куб, но точно този кадър с Линч  с оръжие в ръка и поза на мексикански бос на картел с новата си изгора не ми е по вкуса. Същата троица има и по-естетски работи:

https://www.youtube.com/watch?v=1LcgA-wLGsQ

Ааа, още тогава е носила синьо кадифе - имало било Method Dressing преди да има фраза за това Simple Smile Колко красива жена е! Помня, че гледах "Синьо кадифе" и помня, че не го разбрах... средата на 80-те, ако не се лъжа.

Роклята на Синтия за мен е шокираща, обемна, агресивна, неженствена. Предтавям си и едно наметало и очаквам да отлети... 🤣 За маникюра - без коментар! 🙄
Мими, странната рокля (и маникюра!) на Ериво според мен пак цели препратка към ролята и на вещица в Wicked (роклята на Ариана Гранде за мен е препратка към същия филм в който и тя участва). Това е т.нар. метод дрессинг - актьорите промотират даден филм като на официални събития носят тоалети, които лесно се асоциират със даденото заглавие:
https://www.harpersbazaar.com/uk/fashion/style-files/g28432390/r … haracters-movies/

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 17:03 от Agent Provocateur

# 128
Агент, по тези съображения разбирам вече защо Синтия е облякла тази рокля.  Simple Smile
На мен удължената талия на ГГ също не ми допадна. Отделно асоциацията за слабините за мен някак удължава трупа и разваля пропорциите!

# 129
^^^ т.е. излиза, че тя е облякла съвършената рокля, защото твоята асоциация "агресивна, неженствена. Представям си и едно наметало и очаквам да отлети" е точно в десятката без дори да си гледала филма!

PS Исках още нещо да ви покажа от афтърпартита, сек. Toва ще остане в историята Simple Smile

A black Saint Laurent dress for Zoe Kravitz

Това също Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 17:46 от Agent Provocateur

# 130
Агент не си чепата само ти! 😂 Май аз и Силвър само харесахме бялата рокля на Elle Fanning.
Мария Бакалова така и не я отразих. Имам чувството, че не знае какво да прави с ръцете си и къде да ги сложи. Такава несигурност ми излъчва плюс, лоша стойка и кофти поза не ѝ правят добра услуга.

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 16:21 от cloè

# 131
Cloe, няколко пъти я погледнах Ел, тя е приказно красива и бяло и отива, ама контрастът бяло и черно в моите очи не и стои и тези тонове тежка дантела във шлейфа не ги разбрах. Не че роклята не е хубава, просто аз не я виждам като оптимална за Ел. Някак ми липсва хармонията и единството на рокля и жена в този случай.

Вдъхновена била роклята от този модел на Живанши от 1952:

Забеляза ли колко скулптурно е направено деколтето т.е. зърната Simple Smile

И като не се вижда колана е по-добре (в конкретния случай с Ел). Направо runaway bride!

А от твоите снимки на ММ онази с червеното палто ме прободе в сърцето - сега ще трябва да си намеря винен сет за под моето червено палто.

PS Между другото червената рокля на Зоуи, която на мен най-много ми хареса е обявена от някои класации за една от най-грозните рокли на Оскарите. Но за мен лично най-грозен е тоалетът, който тя облече за афтърпатито.... и един Шанел също Grinning

Eто това Шанелче ми обърна червата:

Не че Шанелчето от церемонията ми хареса, но един до друг е направо симпатично:

A тази рокля още я мисля на бекграунд, много оригинална!

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 17:16 от Agent Provocateur

# 132
Блу, добре дошла 🙂
с килограмите май повечето водим битки; обръч за тънка талия, тичане, във фитнеса в 6 сутринта, домашен фитнес между дивана и бюрото, стълби в офиса и т.н. и т.н.

Момичета, редактирах часа на срещата 🙂

# 133
Agent Provocateur, тази червена рокля не съм я видяла, но да оригинална е Simple Smile . И много удобна, в случай че човек има излишни: корем, паласки, бричове , недостатъци в раменния пояс и всякакви други хубавини Simple Smile . Ако пък няма и я облече - жалко че е изхабил "добронамереният" модел  Simple Smile.

# 134
Ох Пепси, ще ме умориш... 🤣 Абсолютно описание на червената рокля...!
Червената рокля на Зоуи също я намирам за некрасива...прилича ми едно време имаше едни блестящи като ракетки за украса на елхите!
Колко различно вижда всеки нещата... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт