Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Март '25

• 118 750
  • 1 172
  •   1
Отговори
# 135
  • София
...Вместо запис споделете каква е палитрата и уханието на вашата пролет, имате ли любими пролетни цветове и парфюми...
Любимите ми парфюми за топло време не са нищо екстравагантно или нечувано, но винаги ми носят добро настроение и ме карат да се чувствам красива.

Вече извадих някои от тях, толкова нямам търпение зимата да си отива!

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 19:17 от Льоня

# 136
Пържени бухти "червено кадифе" я виждам аз.

Разсмях се на описанието на Пепси.

# 137
Благодаря за приема, момичета.  Не мога да се включа с коментар за аутфитите в нощта на Оскарите, защото не съм гледала церемонията, но все пак потърсих Гал Гадот в червената рокля  - в цял ръст острия триъгълник далеч не е натраплив и роклята ми хареса, отделно, че ГГ знае ка да носи червено. Покрай нея мярнах и други и всъщност имам коментар - може да си богат, сравнително млад и слаб и пак да се докараш ужасно.

# 138
  • София
От сутринта опитвам, но чак сега смогвам да кажа, че видях две много красиви и стилни дами. Момичета, прекрасни сте!
За Оскарите ще замълча, защото пролетта малката ми дъщеря каза "Кендрик Ламар се мисли за най-големият хейтър на света, защото не е чул мама след Мет гала". Сега съм бяла и добра и всички много ми харесват, освен това недоразумение с косата, дъщерята Депова на афрър партито, триъгълникът на Гал Гадот, бялата рокля на сестра Кардашиан.... спирам! Харесах Мария Бакалова. Много даже.
Блу, добре дошла. Аз също съм нова, а тук всички са готини и е много уютно. Само дето изглеждат на 40 минус, а не на 40 плюс и аз малко съм се подтиснала от това.... Kissing Heart

# 139
И дизайнерите са хора, не винаги се получава според идеята, пък и зависи от вкуса на носещите.

Зелената рокля ми хареса, интересна визия.

Харесах
; ;

Не видях Зендая тук, нейния дизайнер се справя прекрасно. И Мария Бакалова харесвам.

И докато сме на тема бални рокли
https://youtube.com/shorts/yiG9LyONi2w?si=HJRQuUfuKP7g6njz

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 20:44 от Elirost

# 140
И аз харесах Мария Бакалова. Нашо лошо няма Simple Smile . И установих, че определено не съм киноман. От петте ми фаворита за тоалети, за трима нямам представа, в какви филми са участвали - срамота.

# 141
Аз изобщо не харесвам Мария Бакалова и всъщност никога не съм я харесвала.
Относно парфюмите в последно време ползвам един Trussardi Pure Jasmine.
Никога не съм се съобразявала кой аромат е летен, зимен, нощен, дневен. По принцип ползвам предимно леки, цветни аромати и може би това е причината.

# 142
Скрит текст:
Като преброих гласовете на досега изказалите се някакво обединение има само около роклята на Гал Гадот - съответно я обявявам за победител в мини конкурса BG - mamma - най хубава рокля на Оскари 2025 г. Simple Smile Дизайн на роклята -  Prada
Хмммм, значи аз пак съм накриво Simple Smile
Скрит текст:
Харесвам и ГГ, харесвам и ГГ в червено, но тази рокля и странната пропорция на удължената корсетна част, която удря триъгълно слабините не ми хареса! Червеното беше твърде топло за нея, роклята не подчертаваше силните и страни (според мен)
Агент, на кого да си накриво Simple Smile? Имаше шест, седем поста, всеки с различни фаворити или изобщо без. Аз поне не видях  повече от двама да харесват една и съща рокля до моя пост. По прочетеното написах горния цитат.

Ако има трима човека да харесват една и съща рокля веднага ще променя името. Само да видя мога ли още да редактирам - мога. Така че казвайте.
Мога и да изтрия поста си, ако мислите, че съм се объркала, за мен е без значение.

P. S. Вече не мога да редактирам/изтрия. Ще напиша нов пост само кажете име.

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 21:20 от Sweta

# 143
  • Отвъд алеята зад шкафа
Роклята на Холи Бери е страхотна. А тази е напълно кошмарна за мен за явяване на Оскари. Става за "Клети създания" или нещо на Люк Бесон:

# 144
Гадамер и хич не прави услуга на фигурата тази рокля...

# 145
До сега се чудех на какво ми напомня и хоп на това, при това няколко отворени едновременно. 🙈🙈

И на мен не ми харесва, а знаете колко налитам на червено. 😂
Давам роклята, но вземам обувките на Аквазура трябва да са с тази панделка отзад.😍

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 22:32 от cloè

# 146
Ето я прекрасницата с рокля на Ели Сааб на оскарите 2002! Пак в червено! Изключително красива...и тя и роклята! След 22 години я е облякла пак...на мен нямаше да ми стане! 🤣

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 22:37 от mimi.7299

# 147
По ново преброяване, с 4 гласа Halle Berry in Christian Siriano е победител в мини конкурса BG - mamma - най хубава рокля на Оскари 2025 г. Simple Smile

Аз съм неутрална към този избор нито да, нито не.

# 148
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не бях видяла тази рокля, но в моята класация е най-лошата:

# 149
Гадамер, наистина доста непомислено. Дамата изглежда късокрака въпреки високото стилето, с което е обута, пропорциите не са добре....и този ужасяващ обем в горната част!

Общи условия

Активация на акаунт