Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Март '25

• 118 754
  • 1 172
  •   1
Отговори
# 150
  • тук-там
Леле, каква красота са тези Амая Рос. Не мога да повярвам, че чак сега разбирам за тях. Ултра мега фина вълна. Мерино и кашмир.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 18:55 от mtz

# 151
Лелееее каква красота си ти МТЗ! 😍

# 152
  • София
MTZ, можеш направо да им станеш рекламно лице! Грееш! Heart Eyes

Никакво Оскари не гледам. Отегчавам се. Скролвам снимки набързо и това е!

Видях прекрасна Ани! Вдъхновение си! Kissing Face
Добре дошли на новите попълнения! Чакам снимки! Nerd

Приготвих багажа вчера за пътуването. Следобеда утре потегляме. Simple Smile

# 153
mtz, освен да им станеш рекламно лице Thinking
На сайта им не ме грабват особено, а ето - на теб са актуални, красиви моделите. Всичко идва от презентацията Heart Eyes

# 154
Mtz, хубава си 🩷
Я кажи кой номер взе?
XS/S ще ми стане ли поло без ръкави?

Тази костюм на Зара някой виждал ли го е на живо да каже как е плата?

Копче, къде пак тръгваш?
Хубаво изкарване и репортажи please 🌷

И аз ще се радвам на снимки от новите попълнения, а може и в неделя live 🙂

# 155
  • Отвъд алеята зад шкафа
Гадамер, наистина доста непомислено. Дамата изглежда късокрака въпреки високото стилето, с което е обута, пропорциите не са добре....и този ужасяващ обем в горната част!

Мда, а аналогията, която правя със задницата е:

Mtz, много ти отива. Изглежда меко и удобно.

Аз днес съм така (нещо в бързината не съобразих колана, трябваше черен, ама..)
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 11:29 от gadamer

# 156
МТЗ, в първия момент помислих, че това е снимка от сайта! Много хубава и позитивна, но ми свършиха лайкчетата!
Gadamer, и с този колан си е много добре.

# 157
Гадамер, жестоко сако, много хубав тоалет!

# 158
Gadamer, много хубаво 😍
Какъв модел дънки слагаш на тази визия?

# 159
  • Отвъд алеята зад шкафа
В случая съм с mom fit на Масимо Дути, тези са подобни, че не намирам моите:

# 160
Grinning mtz, грееш!

Попадна ми тази пошла трактовка на Венера на Ботичели от афтър партито на Оскарите.

А тези франсета ме дразнят, каталога на изложбата в Лувъра се изчерпа още първия ден и оттогава седи, че няма наличност, тя изложбата ще свърши те не го пускат отново. Големи гръмки фрази да се похвалят как било събитие пред което Met gala бледнее, добре, но не мога да го видя. И да го пуснат вече няма да го купя, подразниха ме. Щом не го пуснаха сега с откриването на седмицата на модата в Париж, явно няма да го пускат. Намерих го при разни букинисти - 500 евро:dizzy_face: чак пък толкова, да си го разглеждат те.

# 161
  • София
Копче, къде пак тръгваш?
Хубаво изкарване и репортажи please 🌷
Тайланд. Пукет, Краби и всичко, за което ни стигнат силите! Smiley
Стига да имам нет и време, ще пусна някоя снимка, разбира се! Hug

Розово ми е!
Скрит текст:

# 162
Agent Provocateur, тази червена рокля не съм я видяла, но да оригинална е Simple Smile . И много удобна, в случай че човек има излишни: корем, паласки, бричове , недостатъци в раменния пояс и всякакви други хубавини Simple Smile . Ако пък няма и я облече - жалко че е изхабил "добронамереният" модел  Simple Smile.
Е, Пепси, не всяка има твоята великолепна фигура, а всяка иска да се почувства красива и специална без роклята да е впита в паласките и бричовете и.

Просто исках да (по)кажа, че на мен ми е по-приятно и интересно да видя някоя екстравагантно скулптурирана и необичайна рокля вместо да гледам нечий гол задник и да се чудя какъв е следващия тренд - инкрустиран с диаманти бът плъг?

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 17:25 от Agent Provocateur

# 163
E сега се почувствах като отчаяно просеща си комплименти Agent Provocateur, а не беше това идеята на мнението ми ... Simple Smile . Просто е прекалено странна за моя вкус. Има цяла категория преднамерено грозни вещи до степен такава, че умът отказва да приеме, че това е случайно (не само дрехи, а и автомобили,  сгради и  всякакви други) и човек започва да търси  някакво логично основание за съществуването им. Моето практично мислене веднага ѝ намери оптимално приложение...

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 23:18 от pep_si

# 164
  • тук-там
Al, xs-s поръчах. Блузата е one size и страхотно пада.

Общи условия

Активация на акаунт