Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 65 247
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 1 215
Не е проблем само едно нещо да върнеш, но не ги преиздават, ако върнеш всичко. Като си влезеш на "купони" отиди горе на въпросчето и отвори. Най-отгоре дава опция да пишеш на бота.
Да купиш нещо за 25 лева си е вариант срещу купони, особено от "хубавите".
Аз не пазарувам нонстоп. Слагам неща в количката, преглеждам периодично. От някои се отказвам, други добавям. Ако нещо ми трябва, а нямам 100 лева за връщането на кредит си вземам купон от бота и доплащам разликата 20-30 лева.

Върнах нещо за 4 лв и то защото просто хич не си приличаше с поръчаното. Аз знам как да си повикам купон, ама не става. И с човек си писах, не можело.

# 1 216
Не е проблем само едно нещо да върнеш, но не ги преиздават, ако върнеш всичко. Като си влезеш на "купони" отиди горе на въпросчето и отвори. Най-отгоре дава опция да пишеш на бота.
Да купиш нещо за 25 лева си е вариант срещу купони, особено от "хубавите".
Аз не пазарувам нонстоп. Слагам неща в количката, преглеждам периодично. От някои се отказвам, други добавям. Ако нещо ми трябва, а нямам 100 лева за връщането на кредит си вземам купон от бота и доплащам разликата 20-30 лева.

Върнах нещо за 4 лв и то защото просто хич не си приличаше с поръчаното. Аз знам как да си повикам купон, ама не става. И с човек си писах, не можело.
Как да поискам да говоря с човек, ако ботът не ме разбира?

# 1 217
Моите поръчки за купони са с два продукта и струват около 12 лв. Купоните може да са и хубави, и такива за по 25% (което не е толкова лошо всъщност). Пълен хазарт е какво ще се падне, нямам въпросителна, за да ги видя.

Последно май взех за около 10 лв точило за ножове и ножици и един наниз полускъпоценни камъни и ми дадоха купони. Самите продукти може би са с 2-3 лв общо по-скъпи от нормалната им цена, но по-евтини от тук и съм доволна от тях.

# 1 218
Пише “моля агент” или нещо такова и ти се включва човек с име.

25% купони са си лоши за мен 🤣

# 1 219
Лоши за мен са 25 лева над 240 или 5 лева над 100, защото на мен и такива ми предлага, естествено не ги вземам.

# 1 220
Като онези с офертата с подаръците - купони за 180 лв, които не стават за нищо.

# 1 221
  • Лутаща се
Влизам да похваля този уред. Не вярвах, но наистина въши това, което е в описанието. Първо го изпробвах с портокал, който предварително измих. След употребата на уреда във водата имаше мръсотия, дори песъчинки. Току що го изпробвах с маруля. Налях бистра вода, излях мътна.
https://www.temu.com/bg/1pc--usb-rechargeable-fruit-and-vegetabl … 859553_b2f1yqz6e9

# 1 222
На мен офертата за подарък не ми работи

# 1 223
Някой питаше са вакуумираща машинка, аз си взех този модел, работи добре, гледайте размерите, че има едни много малки, тази 35 см е достатъчно.
Аз попитах, благодаря, но няма линк в коментара ви. Коя имате вие? Колко макс ширина торбичка може да се ползва?

https://share.temu.com/8OYiMRheMEA

Дано да е правилен линка. С торбичките от комплекта работи много добре, после взех едно руло от тука, сякаш някой път по трудно вакуумираше, и със сигурност беше от торбичките, но ако се наложи я пускате втори път, аз я взех с карта за намаление за 15 тина лева, така че.

# 1 224
Влизам да похваля този уред. Не вярвах, но наистина въши това, което е в описанието. Първо го изпробвах с портокал, който предварително измих. След употребата на уреда във водата имаше мръсотия, дори песъчинки. Току що го изпробвах с маруля. Налях бистра вода, излях мътна.
https://www.temu.com/bg/1pc--usb-rechargeable-fruit-and-vegetabl … 859553_b2f1yqz6e9

Аз ви казах, че в Тему има всичко, дори и това, което не съм си мислела, че съществува. В никакъв случай не омаловажавам уреда, просто ми стана забавно, че и това го има, заедно с гривната против комари, уредът за мигрена, торбичките за банани, високоговорителна шапка, сапун от неръждаема стомана и т.н. А днес дори попаднах на дамска подложка за спортен клин, която се поставя на слабините, предполагам, за да не се очертават интимните части. Велика е китайската мисъл, как да не обичаш Тему?! Smiley

# 1 225
Сещам се за едни китайски лепенки за ходилата ( не от Тему) , които уж извличали токсини от тялото ... пълна измама

# 1 226
Но тези лепенки не са само китайски и те поначало са измама (не е възможно нещо да ви извлече токсините през стъпалата на краката) - още преди десетина години им се подиграваха учени и това по никакъв начин не спря продажбата и производството им от различни козметични фирми.

# 1 227
Всички лепенки са измама. И тези за сън също.

# 1 228
  • София
От Тему имам лепенки срещу морска болест - страхотна работа вършат.

# 1 229
Вършат ли работа при летене?
От Тему имам лепенки срещу морска болест - страхотна работа вършат.

Общи условия

Активация на акаунт