Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 67 607
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 615
  • София
А добавяне след плащане до 8 часа, на неща към същата поръчка има ли го още?
Има го, но не в тази оферта.

# 616
Бутона корекция на цената се скрива когато поръчката е доставена, а не по друга причина! Когато е доставена на предна линия излиза оставете отзив, а корекция на цената се скрива в точките.

# 617
Не ми излиза и от точките, там има само да поръчам отново като опция.
А виждам, че част от нещата са с цени надолу .
Успях, обаче и сама не разбрах как стана, май натиснах да поръчам отново и тогава се появиха артикулите с по- ниски цени и опция за корекция.

# 618
Момичета, интересува ме дали някой е ползвал такива чаршафи като дамаска за диван. Може ли да опише от опит материята. За сивия ми е питането.
https://share.temu.com/Q7esPOmwqIB

# 619
Не ми излиза и от точките, там има само да поръчам отново като опция.
А виждам, че част от нещата са с цени надолу .
Успях, обаче и сама не разбрах как стана, май натиснах да поръчам отново и тогава се появиха артикулите с по- ниски цени и опция за корекция.

Влиза се в поръчката. Там са трите точки. Ако не става - минали са 30 дни.

# 620
Аз мисля ,че тези които чакат 80/100 ще има да си почакат.Преди да се появи всички ползвахме някакво друго съотношение на кредита което вече не помня.Сега изведнъж на всички почна да дава 55/100.Аз лично съм имала 10 оферти 80/100.Мисля че просто я спряха.,и сега ще получаваме 55/100 .Колко време вървеше 80/100 мисля около  два месеца.По мои разсъждения след още толкова ще премахнат и 55/100,и ще измислят нещо друго.

# 621
  • пустинята Гоби
Някой има ли идея дали Експес уан доставят събота и неделя? Супер много ми се забави пратката с тия хора, имам бегъл спомен за една доставка от Бест сикрет, която получих със странен куриен, ама като не помня кой. Та една много възрастна жена ми я донесе, едвам вървеше милата, беше объркала моята и на едни други хора кутията, че я чаках после в парка, абе беше голяма лудница. Чудя се дали не бяха пак тези убавци и какво и как ще получа.

Аз имам 80/100 след като 2-3 пъти поръчвах със 70/95, така че надежда има.

# 622
  • Асеновград
В събота доставят, за неделя не знам. Но съм получавала на адрес в събота.

# 623
Някой дали е пробвал тази опция?
Скрит текст:

# 624
Аз имам активна 80/100. Вчера пуснах нова. Но мога да кажа за днес, защото се засичат две. Като изтече утре първата, ще кажа дали ми е активна още офертата, но вчера беше.

Да, преди БС работеха само с Екпрес1. Няма как да не са били те. И при мен е идвала една възрастна жена да доставя, но не чак немощна. Там явно взимат, каквото си пусне СиВи.

# 625
В събота доставят, за неделя не знам. Но съм получавала на адрес в събота.
При нас не доставят в събота, ама той и офисът им не работи в събота.

# 626
Не бях вкъщи една седмица и вчера ми се разреди напълно батерията на смарт часовника. Днес се прибрах и го включих, ни вопъл, ни стон. Дали е умрял и как да разбера? Преди да тръгна си го заредих нормално.

Хепи, нали ти казах! Hug

Офертата за връщане на кредит не я гледайте в стари съобщения, тя ще ви се отвори в размера, който ви дават сега, ако изобщо е активна. Моята е 30%. Имах 80/100 за няколко дни и пак падна на 30.

# 627
При мен последните 3 са 80/100. Преди това беше 70/97.

# 628
  • пустинята Гоби
Нямам опит с часовник от Тему, но имам друг, който ако не съм ползвала по-дълго се зарежда по-бавно. Така, че Дева, остави го на зарядното по-дълго от обикновено и дано да тръгне.

# 629
Някой дали е пробвал тази опция?
Скрит текст:
Това от телефон ли е? На мен май не ми излиза, но ще погледна.
Часовник имам от Тему, ръчен де. Зареди се нормално, а сега на презареждане доста бързо и дълго държи батерията, но и аз го ползвам основно като часовник, рядко включвам блутут. Издръжка ми по седмица сигурно с едно зареждане. Зарядното е като кутийка, а на детето са две магнитни точки.

Общи условия

Активация на акаунт