Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 67 640
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 600
Поне я получавате, 95/50 е добре. На мен ми я спряха от акаунта, направих нов акаунт, даде ми я веднъж и след като минаха седемте дни за събиране на кредит, пак ми я спряха.
Сега не знам, то ако правя всеки път нов акаунт и имам само един път кредит бек, но после нямам нова оферта и си седят така, ползата ми е никаква.

# 601
Хайде, давам първи отзив за едната поръчка взета днес (с БГ Пощи, беше в клона 2 дни преди обявената стартова дата за доставка).

Скрит текст:
Роклята е изчерпана.

Банският още е наличен:
 https://share.temu.com/4rEAFfpI5QA
Хубави са и двете. Роклята е размер S,но е доста разтеглива и спокойно можех да взема XS, ако имаше наличен. Банският е добър и дойде розов!, въпреки, че беше изписано светло лилаво. Само с долнището не знам как ще се разберем, че малко големичко ми се вижда, но още не съм го пробвала. Размер М е, за да не ми е малко горнището. Реално може да се окаже, че S е по-добре. Между другото, имам същия проблем и с другите бански на Тему. Поръчвам М, заради горнището или, за да не ми е къс, ако е цял бански, но долнището ми е леко широко обикновено.

Рапорт даден. Довечера ще покажа останалото.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 10:07 от FreakOnALeash

# 602
  • София
Върнах се назад от м. октомври-тогава за първи път поръчах. Отворих всичките съобщения ,където ми връщат кредит и навсякъде  ми излиза новата оферта 95/50 изтичаща утре. Установих ,че вече почти месец ми я пращат през  ден .Не знам в такъв случай дали някога ще получа 100/80.
Според мен старите съобщения с банери са просто линк към новата промоция, която се получава. Така,че не ги приемайте за константа. Ако след 3 дни ви пуснат 80/100 всички линкове ще се променят така. Ако след 4 дни ви спрат изобщо тази оферта, цъквайки на нея ще излиза надпис: "Съжаляваме, тази оферта вече е изтекла".

Аз имам навика да си взимам седем дневния кредит, не като напиша claimcredit в търсачката, а като цъкна на съобщения -> промоции. От там цъкам на който и да е банер за връщане на кредит и е все едно.

# 603
Вчера го говорихме, някои хора даже ми се скараха че им е омръзнало да виждат въпроса ми, но други ми отговориха пък. До колкото разбрах тогава нямало много смисъл в тази оферта но все пак я изчаках и я ползвах с последната ми поръчка. При 67лв изхарчени ми даде това:

По мои наблюдения дава офертата веднъж на ден, само че вчера не ми даде възможност да я ползвам за вече добавени в кошницата продукти, днес ми даде. Може би редува през ден опцията?
Та сега като събера тези 30 лева ще има ли още условия как да ги харча?

# 604
  • Асеновград
Върнах се назад от м. октомври-тогава за първи път поръчах. Отворих всичките съобщения ,където ми връщат кредит и навсякъде  ми излиза новата оферта 95/50 изтичаща утре. Установих ,че вече почти месец ми я пращат през  ден .Не знам в такъв случай дали някога ще получа 100/80.
В момента явно върви 55/100 няколко дена чаках да видя дали ще я смени с 70/100 или 80/100 засега ми дава само с малкия кредит най неизгодната.

# 605
При мен си продължава 80/100. До 70 беше паднала и пак се вдигна. Надявам се чак до 55 да не стигам, както и да не я спрат скоро.

# 606
Вчера го говорихме, някои хора даже ми се скараха че им е омръзнало да виждат въпроса ми, но други ми отговориха пък. До колкото разбрах тогава нямало много смисъл в тази оферта но все пак я изчаках и я ползвах с последната ми поръчка. При 67лв изхарчени ми даде това:

По мои наблюдения дава офертата веднъж на ден, само че вчера не ми даде възможност да я ползвам за вече добавени в кошницата продукти, днес ми даде. Може би редува през ден опцията?
.
Вчера питането беше за оферта със събиране на монети, поне такъв беше скрийншоти и от нея няма смисъл, да, защото обещава 180 монети (виртуални), но трябва да похарчиш 400 лева за недостигащите 40 монети, за да вземеш тези 180.
Тази е така наречената 100/80 и има смисъл. Събраният кредит се ползва по нови усмотрение като може да се комбинира и с купони

# 607

Наистина не сте прочели и два реда от темата. Поне, ако бяхте, щяхте да знаете за тази оферта. Тя постоянно се обсъжда и се слагат различни скрийшоти от нея. Вчера Вие питахте за друга оферта.

# 608
  • софия
Вчера се питаше за монети.

За това говоря, как работи и какво получаваш от него?

"Като ги съберете тези 30 лева" от другата оферта няма условие как да се харчат.

# 609
Добре, не съм разбрал. На мен ми изглеждаха еднакви двете оферти, вчерашната не важеше за кошницата това видях, днешната важеше. Наистина не ми остана време да прочета вчера назад из темата.

# 610
Опцията Корекция на цената има ли я още?
Не я виждам налична

# 611
Коментират се доста полезни неща. Има много мнение и за куриери и доставки, но има важни мнения. Няма как да се систематизира всичко в едно мнение. И това за всеки нов, който попита. 14-та тема сме. Нямате представа колко пъти се пита едно и също. Аз поне като влизам в някоя тема, гледам да прочета ПОНЕ 5-10 страници назад, за да влезна в нещата. То интереса е мой, а не на някой друг.

Опцията Корекция на цената има ли я още?
Не я виждам налична

Има я. До 30 дни от поръчката.

# 612
Има я, но понякога е с видимо бутонче "корекция на цената", а понякога е скрита зад трите точки.

# 613
Понякога след получаване,корекция на цената се скрива.Трябва да се натиснат ...(трите точки) и се вижда.

# 614
А добавяне след плащане до 8 часа, на неща към същата поръчка има ли го още?

Общи условия

Активация на акаунт