Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 67 323
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 105
Заповядайте инфо относно разделената кожа:
https://bg.leatherfolderwallet.com/news/what-is-split-leather-21691871.html

Има чанти от естествена кожа, а има и от изкуствена. Не знам какво е разделена кожа, вероятно е лош превод от английски. Предполагам, че имат предвид изкуствена.

Днес Бокс нау са били в почивка ли? Чудех се защо пратката ми не идва.

# 106
С техника всичко се случва, особено ако се ползва от деца, затова не залагам на скъпа, защото гаранцията не покрива счупване. С отстъпките от Тему (купоните) излиза на сметка. 200 лева ги прежалвам за година-две ползване. Таблета, който си взех ми трябва за работа, но за малко и за елементарни неща - да отворя дневник или електронен учебник, например. За детето взех VR очила за 82 лева - 16 лева от корекция на цената до тук съм. Искаше ми преди време, но ми озвучиха цена от 1000+ лева, ами благодаря. Ще видим сина ще ги одобри ли.

# 107
И аз съм на мнение, че скъпа техника не трябва да се купува от Тему.
Моя робот го купих, защото цените в други сайтове са тройни. Обаче си поемам риска, че няма гаранция и може да замине в коша, ако се повреди.
Телефон не бих си купила без гаранция, за лаптоп да не говорим.

Да кажем робот става, защото не чистиш прозорци всеки ден. Но телефон/таблет/лаптоп се ползват направо ежеминутно и просто не бих рискувала. Отделно, че с подписване на договор, можеш да получиш добра цена.

# 108
Да питам как може при направена вече поръчка да променя размера. В първи пост пише как но не става при мен, такова бутонче  „Изпрати за замяна“ и „Потвърди“ нямам.

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 23:55 от N-D-D

# 109
Да. И на мен така. Не са ми връщали никога веднага парите като оставя пратката. Някои споделяха, че е било при тях. Само веднъж на  първото връщане не си поискаха две неща.
Забелязала съм, че при обединено връщане на продукти от две различни поръчки винаги връщат сумата след проверка - т.е. 12-15дни.
Ако се връща от една поръчка в кредитно салдо то сумата почти вшнаги се връща до 2-3часа след оставяне на пакета.

# 110
Да. Винаги връщам неща от няколко поръчки. Възможно е да е така. Каква е логиката - те си знаят. Колкото и неща да връщаш, за мен винаги е нужна проверка.

# 111
Аз върнах само едно нещо и то за пръв път нещо да си поискат реално да им се върне. Не ми дадоха кредит до 3ч, даже пратката е зациклила наобратно някъде още в на бокса складовете.

# 112
Аз върнах само едно нещо и то за пръв път нещо да си поискат реално да им се върне. Не ми дадоха кредит до 3ч, даже пратката е зациклила наобратно някъде още в на бокса складовете.
И аз за първи път върнах с Бокс Нау част от поръчка в събота. Имаше движение по складовете в София и Велико Търново и днес е със статут returned. Нямам възстановен кредит от Тему още, мисля, че е рано.

# 113
Аз я върнах в сряда. При теб много бързо е станало.

# 114
  • Асеновград
За тези които се вълнуват от офертата, връщане на кредит. Ако ви я спрат, гаранция после се появява. Вчера ми излезе днес пуснах 70/100 пак е добра оферта. Беше ми спряла началото на февруари. Просто офертите се въртят.
Едната ми пратка с Пощите е в клона, ако днес не успя утре ще я взема.
Тази която беше в София на 23.02.

# 115
При мен кредита намаля отначало 80/100,после 75/100 а сега не ми пускат повече от 70/97.Явно решават,че щом пускам и с по-нисък кредит,ще ми подържат ниската офера.Все се заричам,че няма да пускам с нея и ще чакам ,но след 2 дни пак съм пуснала.

# 116
  • София
Последната ми поръчка (със светещото дърво) съдържа само три неща и за пръв път я разделят. Дървото пътува с Express One, а останало - с Бокса. Досега не съм получавала с първите, ще ги видя как се справят. На сайта им видях, че имат точка много близо до нас, но...

# 117
Да похваля пощите - бях написала пощенски код 1000 за София, а не този на кварталния клон. Вчера беше в РСЦ София, днес си я взех от кварталния клон, те са си я закарали там по собствено усмотрение. Много съм доволна, бързо и лесно си я взех. Стои 7 календарни дни, може да я взема друг човек с ъномощно, написано на ръка. Дойде в първия ден от посочения от тему срок. Всичко беше вътре.

В тему стои още на рсц София, явно бавно ъпдейтват.

# 118
  • София
Проверете си за корекция на цената. Днес взех за два продукта. За първия - стотинки, но за VR очилата ми даде пет лева и нещо. При това са купени с оферта 70/100. В началото корекцията беше 14, почти 15 лева, докато си събера кредита стана 11 лева, които си взех, след това явно се е вдигнала цената, защото днес отново са намалени и пак взех 5 лева отстъпка.

Мама Ру, сподели за очилата моля.
Още им се чудя.

# 119
Хайде и аз съм със сефте поръчка на БГ Пощи. Две поръчки, от които едната е разделена на 2. Клонът по пощенски код ми е удобен, но работното време не. Ще видим. ПП, при мен пак имаше оферта 80/100.

Общи условия

Активация на акаунт