Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 67 823
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 510
Всъщност по принцип има смисъл. Може и да е съвпадение, но друг път като пиша, се раздвижва. За сефте такова засядане. Да, изпращат и купон за 20% намаление. Между другото май е с дълга валидност, защото ми се мотка отдавна..аз не го ползвам и не ме вълнува.

# 511
Да му пиша и аз, щом дава купон?

# 512
Е аз да не се хабя сал за dear valued customer Joy

# 513
Давали са ми купон за 20%. Ама кой го ползва с оферта 80/100 🤣

# 514
Нищо не ми даде! Ако не дойдела до 18, 10 лв.
Това си го знам.

# 515
  • София
Да, сега погледнах – 20% и при мен.
Обаче аз ставам все по-доволна от Пощите. Онзи ден получих пратка с тях, никакъв проблем нямаше, надявам се утре да имам време и да седна да напиша отзиви.

# 516
И аз имам купон за -20%, но с максимална стойност в лв. Отделно ми казаха, че заради грипната епидемия в България, складът (аз го разбирам складът на Експрес Уан) е с намален персонал. Иначе срокът за получаване на пратката ми е 14 март.

# 517
Отделно ми казаха, че заради грипната епидемия в България, складът (аз го разбирам складът на Експрес Уан) е с намален персонал.

Laughing Ние що не знаем, че има грипна епидемия?!? Laughing Laughing Laughing

# 518
Когато куриерът започне да заплаща обезщетение за не доставена или забавена пратка ще започнат да си вършат работата като хората. Щом имаш договор с магазин, институция, фирма си длъжен да си изпълняваш задълженията в срок и съвестно.

# 519
Отделно ми казаха, че заради грипната епидемия в България, складът (аз го разбирам складът на Експрес Уан) е с намален персонал.

Laughing Ние що не знаем, че има грипна епидемия?!? Laughing Laughing Laughing
Мистерия.
Скрит текст:
Тези дни получих това https://share.temu.com/qtsgTtXZh2A Върши работа. Наричам го рулетка за мазохисти. 😆

# 520
  • София
Абе винаги може да се натъкмят 20% намаление от купон, ако човек няма по-подходяща оферта. Или ако е за самостоятелен продукт, за който е получена и карта за отстъпка. Още 20% надолу - защо не?
То малко като игра на карти, гледаш какво имаш и си правиш сметка кога да го изиграеш. За мен това е част от удоволствието.

# 521
20 процентовия купон мисля, че не може да комбинира с нищо.

# 522
Вчера си поисках възстановяване на един купон 50/100+ и в кошницата сложих два продукта с карта за отстъпка на един продукт за 50-60%. Преди време пак така взех с купон и карта за отстъпка тениска на детето за 5 лева с карта за отстъпка вместо 12. Купонът си ги хваща и тях. При офертата за връщане на кредит май не важат картите за отстъпка на определен продукт.

# 523
Не, при връщане на кредит не важат карти за отстъпки, а и цените са по-високи.

# 524
Цените, по мое сравнение, са същите с връщане на кредит. Точно днес специално проследих една чанта.

Общи условия

Активация на акаунт