Лидл 189 тема, МАРТ

• 75 916
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз ям сладко, но рулото с ванилов крем е направо все едно ядеш захар. Някой беше споменал преди дни, но не очаквах да е чак толкова.

# 586
Добре че казахте, аз толкова сладко не обичам, ще го прескоча Simple Smile

# 587
  • велико търново
За кое ново кафе става дума, днес гледах кафетата, но така и не видях да има ново?
Така е изписан етикетът,, ново,,
Кафе мляно 3,50лв мисля че беше. В обедната ще го снимам.

# 588
Вчера търсих рулото с ванилов крем, но го бяха свършили. Козунакът със стафиди хубав ли е?

# 589
  • софия
Вчера търсих рулото с ванилов крем, но го бяха свършили. Козунакът със стафиди хубав ли е?
Да.

# 590
  • Пловдив
За кое ново кафе става дума, днес гледах кафетата, но така и не видях да има ново?

Скрит текст:

Май това беше, снощи го потърсих от любопитство. Опаковката е 150 гр, не е вакуумна, има клапанче през което може да се усети ароматът. Мен не ме грабна, та не взех, а и излиза по-скъпо от това, което по принцип купувам в 250 гр. опаковка.

# 591
  • Пловдив
Черен пипер и други подправки на зърна/млян, в пликчета или насипно вземам от  Четвъртък пазара....

# 592
Няма да стигна до Метро само заради черен пипер...
Липсва ми скирелата. В други държави извън България предлага ли се все още, т.е. дали има шанс пак да "дойде" и тук?🤔

е вземи си насипен от женския пазар Wink

# 593
zenata, то да взема, ама съм в Пловдив.😃
Лидълският черен пипер на зърна ни е любим вкъщи. Дано го върнат в асортимента.
Къде е това клапанче на новото кафе? Погледнах го и аз (сякаш по-червена е опаковката на живо), но не знаех, че има клапанче и не го забелязах. Любопитно ми е в тази опаковка дали се запазва ароматът на кафето...🤔

# 594
Добавям:

Добро утро, подарявам купоните:
Скрит текст:

# 595
  • велико търново

Скрит текст:

Май това беше, снощи го потърсих от любопитство. Опаковката е 150 гр, не е вакуумна, има клапанче през което може да се усети ароматът. Мен не ме грабна, та не взех, а и излиза по-скъпо от това, което по принцип купувам в 250 гр. опаковка.
Да точно това е кафето.
Къде му е клапан чето за да се усети ароматът му?

# 596
даденАко някой ги иска, да пише

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 22:24 от Marmoleta

# 597
  • Пловдив
Да точно това е кафето.
Къде му е клапан чето за да се усети ароматът му?
Отпред на опаковката в горната част се пада горе долу където е надписът Bellarom или под него, не мога да се сетя точно. Напипва се иначе не си личи ако не знаеш, че е там.

# 598
Черен пипер на зърна в два вида опаковки и грамажи има във Фантастико. Специално погледнах преди малко.

# 599
  • Перник
При нас по принцип рядко има черен пипер на зърна. Намерих си голяма опаковка в малък квартален магазин.

Общи условия

Активация на акаунт