ЖЕСТОКА БОЛКА ПРИ ЦИКЪЛ. Помощ !

• 763
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
Без да Ви плаша.
Дъщеря ми беше така - оказа се ендометриаза.

# 16
Може би трябва да се види дали има кисти  и  инсулинова резистентност;
Аз нямам силни болки след лечение с глюк0фаж, вечерна иглика по 2 капсули няколко дена преди менструация, чай от бял равнец, геритамин капсули и магнезий
И спорт и топла вода на корема.

# 17
  • Sofia
По време на менструация това само ще засили болката. Топлото разширява кръвоносните съдове, следователно и кръвотечението, а оттам спазмите и болката.

По време на болезнена менструация на мен ми става лошо от топло и само влошава нещата.

# 18
Не е нормално да те боли толкова. Определено трябва да се консултираш с повече лекари. Насочи се към болница, в която разбират повече от ендометриоза, тъй като може и това да е проблема.  Не знам дали си от София, но тук има доста такива, като например  Надежда. Няма нищо страшно, но трябва да намериш някакво решение.

# 19
Присъединявам се към мненията да търсиш причината. Аз си изкарах живота с такива болки. При мен смятаха, че се дължат на обърнатата матка. След 30-тата година нещата станаха по-поносими, а след 35-тата година - почти нормални. Открих и че мазане с етерично масло от мента ниско долу на корема, много ми помага.

# 20
  • Бургас
Аз имах силни болки като момиче, без хапче не ставаше. Приятелки имах, които и повръщаха и разстройство, лежаха по 2 дена. Всички се оправихме след ражданията, но постепено се върна едно напрежение. Хапчета обаче не бях пила едно 15 години, докато не ми направиха абразио. След него адски болки и кръвоизливи няколко години, но слава богу вече е по-поносимо, откакто пия билката змийска хурка/за кръвоизливи я пия/.

Сега, когато се правят по-обстойни изследвания с апаратура и аз съм чела, че може да е ендометриоза . И обърната матка имам.
На този етап, когато ме наболява  се мажа с малслото на дотера клари калм, имам също хомеопатично, но не знам дали конкретно е за болка или спрямо мен е изписано-цимицифуга,  магнезий взимам преди цикъл/може и под формата на шуслерова сол/. Забелязах, че  болката е при силно кървене. Ако пия чай за кръвоспиране или взема калций фосфо Ц или само витамин Ц, кървенето се нормализира и болката спира.

Общи условия

Активация на акаунт