Боледуване на децата ни-тема 87

• 17 737
  • 794
  •   1
Отговори
# 135
  • shumen
Пуфето,благодаря.Аз съм що годе добре.Само дето от работа ме болят гърба и ръцете и не знам вече какво да пия за болки.То мазах,разтривах и все болят.
Ооор,дано АБ подейства и да се оправи скоро детето.

# 136
И аз вчера минах през градината и госпожата каза, че са останали 10 деца в групата. Странното е, че повечето били здрави, но ги задържали в къщи, защото "пак се въртял някакъв вирус".
Моята дъщеря продължава да си вдига 37,6,.после пада, после пак вдига...Имаме още 4 дни на АБ вкъщи. Няма енергия, гледа само къде да полегне. Днес сме на контролен преглед. Иначе и видях изследванията от деня на изписването и са перфектни. Дори лимфоцитите, които бяха супер ниски вече са в референтните стойности и не мога да разбера от къде продължава тази Т.
Поръчах Дефендил хапчета. Мислех да не давам нищо за имунитет вече, но след това боледуване май ще се наложи.

# 137
  • shumen
Хоуп,а урина пускана ли е?Да не е нещо с бъбреците?
Аз сега четох,че пак има грип.

# 138
Пускана е още преди да ни приемат. Имаше белтък и няколко еритроцита. Но като се има предвид, че повръщаше и беше с висока Т, казаха че е нормално. Даже на нефролог я водих и я гледа на ехограф. Пък и бъбречна инфекция да беше (макар че нищо не показва за това), пак щеше да се повлияе от венозен АБ. Тя вече е имала пиелонефрит и тогава изследванията и бяха супер зле, но още след първата вливка всичко беше наред, пак беше на същия венозен АБ. Абе, на 90% съм сигурна, че беше грип и антибиотика беше напълно излишен и нищо не свърши. Явно ще и трябва повече време докато се възстанови.

# 139
Hope, нали и нас ни мъчи такава температура и минахме педиатър, унг, инфекционист, който пак ни върна на педиатъра .. в крайна сметка вирус, който отминава вече и само за имунната система .. при нас обаче нямаше отпадане, а на моменти беше много крив .. на 1г. 🙄

# 140
И аз минавам да се оплача просто....нищо ново от 14.02 последно на градина и й текна сопола после малката,после кашлица ....и все още кашлят...каката е на градина от 4.03(две седмици беше вкъщи,будалата аз държа по две седмици😁)питам дали кашля там казват,че там не кашля нз да им вярвам ли...вкъщи сутрин и вечер кашля,остатъчна е и все пак не ми е приятно и все се ослушвам коя кашля .....и това няма край скоро ще стане почти месец....петък сме на док.ще взема каката по-рано  да я преслушат и нея ...и двете...🥴

# 141
  • shumen
Хоуп,щом има белтък и еритроцити може и бъбречна инфекция да е и бонус грип и докато се възстанови да мине време.
Мими,моя е бил с бронхеолит и с пневмония само с кашлица без други симптоми.Пускала съм снимка на своя глава колкото и да не искам.
Моя го мъчи носа и снощи не можахме да спим.Сутринта в 5 с мен стана,че го дразнеше.Не знам дали не е алергия,а сякаш за цъфтежи още е рано.

# 142
Да минава бързо на децата и голямо гуш за майките - герои сте.

Аз ще се гръмна. Днес пак сме на преглед и утре пак ще пускам ПКК+ЦРП.

Детето кашля вече 10-ти ден, баща му и аз сме на АБ, като аз съм с Т. И двмата със зверска неспираща суха кашлица. Положителни за RSV и тримата, като при малчо е на минаване.
Малчо за 3-ти път кара RSV, предните 2 пъти кашлицата беше 21 дни, като на 21-я спря.
2 седмици не е ходил на градина. От 27 деца в групата ходят 3. Всички са с RSV.

# 143
Нашите деца днес са на екскурзия и едното нищо, че до вчера бухаше като магаре си е отишло. Много искало, каза майката. Безотговорност и наглост до безкрайност. Направо ми писна вече... Дано не окапят след тая екскурзия, че ще ми излезе през носа...

# 144
Ella, ама какво значи искало? Тази майка луда ли е? Учителките защо са го допуснали? Те с автобус ще пътуват всички, затворено...Дано не ги зарази.

емилия, този RSV вирус явно е ужасен, бързо възстановяване!

# 145
so close, просто е нагла. Понеже сме няколко по-близки майки от групата и си общуваме - на мен казва как ходила при дирекорката вчера, но нямало как да й върнат парите, на друга казва, че писала на дирекорката, на трета-че звъняла. Даже и лъжите не си уеднаквява. И снощи ми вика - ми аз ще видя през нощта дали кашля и сутринта ще реша дали да я водя. Изобщо не й повярвах. Само се надявам наистина да са добре нашите деца, щото не е честно. Ама понеже сме по-близки и си мълча и аз, не искам да се карам с нея, но това е пълна простотия. И ми вика "дала съм капки за повръщане". Идеше ми да й отвърна "а сиропа за кашлица даде ли?!". Тъпа работа....

Емилия, не се ли изгражда имунитет срещу това чудо Sad и аз съм чувала, че го карат зле..дано бързо мине.

Аз бях само с хрема и запушен нос 7 дни, 1 ден болки в гърлото, сега и кашлям + че хремата не е изчезнала. Не знам какво е това, ама ми писва. Взех си вчера МарияМед сироп, пръскам Муконазала и се надявам скоро да премине..

# 146
Емилия, ужас. И ние с баща и се разболяхме ама минахме без антибиотик. Но аз доста се разкашлях, така не съм кашляла от много време, направих ларингит.
Sweet_memory нещо изчезна и те бяха с RSV. Надявам се че всичко е наред.

# 147
Какъв е този тест за RSV? Чувала съм вируса но не и че има тест.
И аз съм на АБ ,кошмарен грип/вирус или нз какво е вече. Голямата уж беше добре вчера като ходихме при личната по дишането каза,че тя е с бронхит аз съм с бронхит.

# 148
Здравейте, добре е вече детето, 3ти ден на антибиотик. Направил е бронхит, но вече е на оправяне. Хремата намаля, не е вдигал температура от вторник, надявам се това да е било. И при него цялата група е с РСВ, много гаден вирус, и аз имах надежда че се изгражда някакъв имунитет, нас, възрастните за сега не ни хвана, но баткото днес ми дрезгавееше, уж каза че нищо му няма и отиде на училище, но ще видим.

# 149
Момичета, след този ужасен Груп Б, кога децата възвръщат сили и апетит. Моя момък на 9 години, днес е 6 ден. Температура 37 ( да кажем ок) но само спи, не иска да яде. Имам чувството, че му се плаче на моменти.

Общи условия

Активация на акаунт