Боледуване на децата ни-тема 87

• 17 065
  • 794
  •   1
Отговори
# 30
Моят педиатър винаги е казвал, че с противогрипната ваксина децата боледуват по-малко защото тренира имунната система. И познавам няколко майки които точно това са забелязали и го оттадават на ваксината.
Омнибиотик 10 го дават за диария, но и след АБ съм го давала много време. И на мен и на децата им влияе супер, а аз имам база на сравнение защото върху себе си съм изпробвала много видове Омнибиотик и 10 е най-добрият за мен.

# 31
Танче най вероятно просто си се заразила от детето с бактерия аз така ноември хванах стафилококи плевмони ,такива сополи в съзнателния си живот не помня да съм имала ,или може би веднъж като бях 2 клас.Сега тя е с Мораксела ,мъжа ми 2 дни го боля гърло ,мен 3 дни сополи зелени и кашлица почна.Но ние си слагаме антибиотични капки ,който изписаха на нея ,купих и за нас и Анзибел за гърло и Флудитек вчера си взех за кашлица ,и чакам вторник да ида при личния.Едва ли имаш грип без температура.

# 32
Момичета, колко време след започване на антибиотика трябва да се свали температурата? Пита от вашия опит, не какво пише в Интернет.

# 33
Мария Г, същото и при нас. От s.pneumonie направих ужасен синузит. 4 седмици едва се оправих и детето и то.
Сега с моракселата аз имах болки в гърлото.

HrisiAni, поне 2-3 приема.

# 34
Като изядат мечетата ще взема този 10 да пробвам.
Ванче, може ли линк на джеймсън, хиляда неща ми излизат, може и на лични.

# 35
Танче най вероятно просто си се заразила от детето с бактерия аз така ноември хванах стафилококи плевмони ,такива сополи в съзнателния си живот не помня да съм имала ,или може би веднъж като бях 2 клас.Сега тя е с Мораксела ,мъжа ми 2 дни го боля гърло ,мен 3 дни сополи зелени и кашлица почна.Но ние си слагаме антибиотични капки ,който изписаха на нея ,купих и за нас и Анзибел за гърло и Флудитек вчера си взех за кашлица ,и чакам вторник да ида при личния.Едва ли имаш грип без температура.
Ами като промивам носа не излизат почти сополи.
Във вкъщи имам капки от малкия които не му слагам .
Ще ги проверя и ще ви пиша за да кажете дали в моя случай дали стават да ги ползвам.
Във Срок са иначе.

# 36
Здравейте,аз не съм писала отдавна но сме в пак в кръга.
Първо голямата беше с грип Б,хвана го и малката.
Ходи няколко дни на градина и си хвана грип А. Спрях и малката и уж разделени и тя го хвана. Почнах Тамифлу и на двете нооо… намерих само 1 и то не ми стига до никъде а никъде го няма Sad.
И за капак днес аз съм със страшно главоболие,болка в гърлото и температура… явно и аз този път не издържах..

# 37
Ето го пробиотика, даже е на страхотна промоция
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030018217
Антибиотика ако до третия ден не подейства и не свали температурата става странно и бих водила пак на лекар.

# 38
Вчера търсих тамифлу в 20 аптеки, нямаше го. Накрая ми го забъркаха в 1 аптека (детски вариант).

Kamache.yo1, бързо възстановяване.

# 39
Ако първо детето е грип А и е пило тамифлу, после ако хване грип Б, може ли да пие пак?

# 40
Явно да, на нас ни го изписаха 2 пъти за 1 зима. На мои познати - също. Допитайте се до лекаря си.

# 41
Какво давате при хрема?
Трети ден е с хрема, без нищо друго. От време на време прокашля, но много рядко .
Главно я усещам вечер, като спи. Запушва се носа и трудно диша . Иначе напред почти нищо няма.
Давам вит. Ц, калциев глюконат , коризалия, ксизал, резиста шоко мечета . До вчера пръсках назориг, днес пръскам силвертус спрей със сребро. В сряда  имаше дете със зелен сопол в групата и, предполагам, че е бактерия. Пуснали сме секрет, но чакам резултат.
Не сме ходили на преглед че уж е само сопол, ама не знам , притеснявам се че това изчакване може да усложни нещата .
Нещо да ми препоръчате? Не и като задна хрема, някак просто е запушен назад носа нощем .

# 42
То на моето е така в момента носа. Промивам, пръскам, редувам каквото имам през час.

# 43
Какво давате при хрема?
Трети ден е с хрема, без нищо друго. От време на време прокашля, но много рядко .
Главно я усещам вечер, като спи. Запушва се носа и трудно диша . Иначе напред почти нищо няма.
Давам вит. Ц, калциев глюконат , коризалия, ксизал, резиста шоко мечета . До вчера пръсках назориг, днес пръскам силвертус спрей със сребро. В сряда  имаше дете със зелен сопол в групата и, предполагам, че е бактерия. Пуснали сме секрет, но чакам резултат.
Не сме ходили на преглед че уж е само сопол, ама не знам , притеснявам се че това изчакване може да усложни нещата .
Нещо да ми препоръчате? Не и като задна хрема, някак просто е запушен назад носа нощем .
При хрема аз правя инхалации с физиологичен разтвор и редувам грип стоп с виброцил. Калциев глюконат включвам само при кашлица и то отиваща към по-сериозна. Влажната с храчка, която е от стичащите се сополи не я броя.

# 44
Ето го пробиотика, даже е на страхотна промоция
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030018217
Антибиотика ако до третия ден не подейства и не свали температурата става странно и бих водила пак на лекар.
Ванчев, извинявай че пак питам, но стават ли за дъвчене или само си само като бонбони за смучене, за голямата ясно, за малката се безпокоя, тя още не смуче, да не се задави...

Общи условия

Активация на акаунт