Шестокласници 2024-2025-тема 4-От Радини вълнения обзети,децата учат пак безброй куплети

• 21 898
  • 764
  •   1
Отговори
# 540
  • у дома
Това са решенията на ПИ от Междучасие от март 2024г Ако не съм се заблеяла нещо,че снощи много ми се спеше докато решавах,би трябвало да са верни...На Татко Мецан също са верни 22 и 23 зад,просто ги описва различно -на НВО критериите са ориентировъчни,ако детето е решило задачата по друг начин,но е верен си му дават точки/при разлагането,което се учи в 7 кл и се пада често има доста различни начини/.

Подробното описване във втория модул е голям проблем -на НВО не махат,а само дават точки -да де ама ги дават,ако си описал подробно...

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 09:08 от svetlaem

# 541
Таман щях да напиша, че са много лесни и видях, че са за 6 клас...че то гледам и седмокласната тема и се обърках вече...ето например тази с катера, решава се наум, пък е от втория модул

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 15:17 от Татко Мецан

# 542
  • Някъде по Дунава
Danaeka, добре върви училището. Вече въобще не му се учи и само навън стои. Минаха класните. Пускам го навсякъде с колелото, защото градът ни е от селски тип. Най - много ме е страх от бездомните кучета, които се спускат след колелетата и да не се къпят в реката, защото е опасно.

# 543
Аз имам пробен по математика на Междучасие за шести клас от март тази година и мога да го споделя.  За съжаление имам само втория като файл. Имам и два по БЕЛ.  Първият е одраскан от госпожицата и така и не получих имейл и не съм се занимавала. Ще го кача и в пощата началото на следващата година като ни дадат достъп до нея сегашните седмокласници. Говорила съм с приятелка да сподели от Междучасие и тазгодишните за 7ми клас, ако вече не са качени в седмокласната.
Svetlaem - сега ще пратя Grinning

# 544
Благодаря, Светле!
Аз имам пробен изпит на изимат, даже два, но на файл. Да ме извинят, но повече на техните пробни детето няма да го записвам. За мен са нереално трудни.
Ох, догодина ще започне голям майтап с тази поща:
-Може ли и на мен достъп, моля?
-Не може, защото не си писал в 11 поредни теми и не си спорил как се решават задачи

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 15:46 от a blue-eyed girl

# 545
  • София
Ако в някой конкурс наградата е хубава мощна прахосмукачка робот, особено немска и да започва с М, веднага да свирнеш, Синеочке! Ще участвам с автосатира 😂 Моята сдава багажа, а така съм свикнала с автоматична метла. Извънредно бих се радвала, плодовете на образованието от бъдещето, да измислят я готвачка-робот, а зареждачка на перални-робот..
Детето си закупи китара на старо със събраните пари. Поне го убедих да не е електрическа, че и без нея се преструвам, че това шумно семейство във входа не сме ние. Та, представяте си дОма каква какафония е. Викам, ела да ти отворя бгмамата, да видиш децата как решават задачи, спри да дрънчиш… Учи по френски днес, премята пасе композе, емпарфе, тая-оная. Контролни два броя имат другата седмица по различни предмети, мисля по всичко има достатъчно оценки и е ясна работата.

# 546
Това са доста сложни времена... евалла
Мальрозмон ж'е ту-с-облие

# 547
  • София
Нямам представа какво говориш, Мецане, но вярвам, че си воден от добри чувства 😂😂 Френският за мен е нещо, при което пишеш 16 букви и накрая казваш просто “еъ”.

# 548
Ми, казах, че за съжаление всичко съм забравил🤣 за буквите е вярно, ама си има строги правила как се чете, пък в английския няма. Ама питай дъщеря ти, тя знае. Още от цифрите като почнеш, 94 на френски е 4х20+14, няма майтап - катр ван каторз. Като мразиш математиката, да те видя тогава🤣

# 549
  • София
😂😂😂 Мани недей, че мозъкът ми става на фльонги.
В тази връзка да ви запитам- езици, танци, разни други неща от живота, които не са бел и мат, ще продължават ли децата следващата година?

# 550
https://bg-mam.ma/p/848155/30961603
Ето тук сме се бъзикали преди 10 години, когато го учих ей така, за кеф, 4 нива завърших във френския институт на Славейков и взех всички изпити с почти максимален резултат - с 99,5 , 99 от 100, на последното ниво 98 от 100 (четене, писане, слушане, говорене и граматика). Луд умора няма и за кво ми беше...
https://bg-mam.ma/p/848155/30961576

На въпроса ти - ами моят ходи на рисуване от 5 годишен, има сума награди и грамоти, майка му иска да го спира догодина, много щяло да му дойде, разправяхме се...аз съм против, ама пак на тяхното ще стане... плуването още тази година го спряха....мани че се ядосвам и кръвта ми се качва в главата

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 17:34 от Татко Мецан

# 551
На моят живота му е песен и иска да добавя активности, та търсим сега айкидо.

# 552
Бел и мат мисля да пропусне, освен ако не го тресне тежък пубертет и вземе да стане неузнаваем. Засега свободно.
Други дейности няма да спира. Т.е. ще, ако горното условие се сбъдне.

# 553
a blue-eyed girl , забравих дали те поздравих. Много ми харесва как пишеш! Поздравления! Ще се радвам да си купя твоя стихосбирка! 🤗

Beeps , винаги се усмихвам на твоите постове. 🤗
Къде изчезнаха Месечинка и mama iasi? А и sofyia чат - пат се появява, но с нея се "виждаме" в друга тема.

Моята дъщеря ходи на английски в школа и на рисуване в училище като кръжок. От тези мисля да не я спирам.

Днес ходиха на екскурзия до замъка в Равадиново и в Созопол. Много е доволна щерката.
Сутринта като изпращахме децата, се заговорихме с една майка за готвените промени в образованието. Тя е и учителка в начален етап, следващата учебна година ще е с първокласници. Като ѝ споменах за новия предмет "Религии и добродетели", каза : "Да го въвеждат". Прозвуча сякаш ѝ е все едно.
Може би и на учителите им е писнало от непрекъснатите промени.

# 554
  • shumen
Гинес,благодаря.Аз моя не смея да го пусна надалече сам с колелото,че ходят на паметника или на рампи и вдигат гуми и така се беше обезобразил.
Месечинка ми се губи нещо.

Общи условия

Активация на акаунт