Карах я да ми носи тетрадката да видя, че ми беше интересно - някакво встъпление към формулите за съкратено умножение им е давала госпожата. Иначе решават основно задачи за НВО от минали години, доколкото разбрах. 
Нашите са с по 12-15 по БЕЛ и МАТ и по другите предмети с по 4-5. То е едно безкрайно изпитване и колкото и да се бори моя син за успех след хубавата оценка винаги следва недобра. Всеки учител е с високи изисквания, които са труднопостижими зе енергоспестяващ. Даже вече се чудя дали за 7 клас да не го преместя в друго училище, но детето и дума не дава да издумам - предпочитал с ниски оценки.
И при наборката няма оформяне за срока все още, а по някои предмети има оскъден брой оценки. Голям проблем има с ТП
Има 2 и 6 втория срок, но там преподавателят е шестица. Надявам се все пак, че няма да й остави 4. Очаква изпитване за 6 по БЕЛ, математиката най-вероятно ще е 5. За лятото сме предвидили онлайн курс по математика веднъж седмично, а по БЕЛ сама ще се упражнява (надявам се). Все пак е ваканция и си трябва почивка и забавления преди страшния 7-ми клас

Препоръчани теми