Математически турнири 1-4 клас. Тема № 64

• 57 302
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • София
И аз имам същите предположения ...
Остават още доста областни градове. Мисля, че за най-големите, където и има най-много явили се, резултатите ще излязат към края на другата седмица. Но и това е само мое предположение.

# 271
От сайта на Дидева като гледам миналата година средния резултат за София е с 2 точки по-голям от  този за страната. Но тук няма 'отсяване' като за НОМ затова си мисля. че е нормално.
Иначе да... моите така се издъниха на ПМС, че втора седмица не съм на себе си...плачевно е положението.

# 272
Може ли линк към статистиката за миналата година?
Моят син още на областното ниво на НОМ се издъни, преживях го вече Simple Smile

# 273
Миналата година бяха 6 задачи за 4,5 часа. Реално е трябвало да решат повече за да получат точки, които сега ще се получат с по-малко решени задачи.
Много деца отпаднаха от Олимпиадата в София на Общински кръг и ще са се амбицирали да се готвят по-упорито за ПМС.

Очаквам съвсем различна картинка в София спрямо страната, а и участниците тази година в ПМС от София са с близо 300 повече от миналата година.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 11:44 от lexche

# 274
Познавам двете деца от Стара Загора с най-високите резултати. Децата са много, много способни - и са показали своите възможности не само на това състезание. Ако погледнете и други състезания, ще се види същият резултат. Детето на първо място и на олимпиадата е в челните показатели за страната. Който си може, си може Simple Smile

# 275
Да, много им се зарадвах! Браво на тези деца!
Просто в по-малките градове конкуренцията е по-малка и децата се готвят по-слабо, но тези две деца, са си намерили по-сериозно мотивация. Много им се радвам.

Познавам двете деца от Стара Загора с най-високите резултати. Децата са много, много способни - и са показали своите възможности не само на това състезание. Ако погледнете и други състезания, ще се види същият резултат. Детето на първо място и на олимпиадата е в челните показатели за страната. Който си може, си може Simple Smile

# 276
Може ли линк към статистиката за миналата година?
Моят син още на областното ниво на НОМ се издъни, преживях го вече Simple Smile
Ако е полезно https://dideva.alle.bg/p/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0 … D0%BC%D1%81-2024/

О, да, децата, които си могат си могат, аз изпитвам силно възхищение проследявала съм им резултатите на някои. Просто нивото и класата винаги блестят!
С моите сега осъзнавам някои пропуски, но живи и здрави да сме.

# 277
Аз също много се радвам и възхищавам на можещи, упорити, спокойни и целеустремени деца!
Също отчитам грешките, които допуснах при подготовката на сина ми, но по-малкият му брат няма пък неговите възможности по математика, още не съм измислила него накъде да насоча, нито пък той се е ориентирал.

# 278
  • София
Любителска скала за МБГ Пролет 2025 (една дама във фейсбук групата Математически турнири си е направила труда да я изготви, аз я слагам тук за ориентир):
1 клас: 40-31 злато, 30-25 сребро, 24-20 бронз
2 клас: 40-32 злато, 31-26 сребро, 24-21 бронз (25 не съм намерила)
3 клас: 40-34 злато, 32-28 сребро, 27-23 бронз (33 не съм намерила)
4 клас: 40-33 злато, 32-28 сребро, 27-23 бронз

# 279
За 4-ти клас моята дъщеря е с 35т и златен медал на МБГ. Чакаме и ние резултати от ПМС.

# 280
Излиза, че най-лесни са били в 3ти клас Simple Smile
И, все пак, не е точно така - деца със само златни медали от завинаги до сега, на точно този кръг са със сребърни.
Луда работа

# 281
Здравейте. Някъде през деня четох временна статистика на ПМС за страната, но сега като имам време да я прочета отново, не я откривам. Не помня дали през група от фейсбук или през някой сайт я четох. Вие дали сте попадали на нещо подобно тези дни?

# 282
Здравейте. Някъде през деня четох временна статистика на ПМС за страната, но сега като имам време да я прочета отново, не я откривам. Не помня дали през група от фейсбук или през някой сайт я четох. Вие дали сте попадали на нещо подобно тези дни?
Здравейте, има обобщени временни резултати в сайта на Дидева: https://dideva.alle.bg/p/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0 … D0%BC%D1%81-2025/

# 283
  • София
Здравейте. Като стана дума за статистики - някой знае ли дали тази година от Класиране ще публикуват рейтинг на учениците от 4 клас и кога? Миналата година май беше някъде след резултатите от ПМС за първи път, но не съм сигурна, защото тогава нямах кандидатстващо дете Simple Smile. Знаете ли миналата година кога за първи път са качили рейтинг?

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 08:38 от katya_pk

# 284
Какъв е този рейтинг? За учениците от София ли?

Общи условия

Активация на акаунт